nyn-miami
nyn
2.7
ja tu wyobrażam sobie jako zwyciesce NY, czemu
wiec zaczynam
ostatnie spotkania dla nicksow byly porste slabi rywale,boston zagral srednio i to wystarczylo, najwazniejsze akcje zawalil amare mial rzut pod koszem i nie zebral tego i obrona ostatniej akcji pirce nie byla za dobra moim zdaniem zwód do tyłu i amare jak w kartofle poszedl,no i strata jaka odrobil boston w koncowce nie do pomyslenia Ci co mieli na NY sie troche zagotowali pomimo tego NY zagral pozadnie zawody byly dobre
co do Miami pamietamy poczotkową faze sezonu ta porazka z Memphis Indianą Utah, w tedy widzialem znaczy nic nie widzialem w tej druzynie brak jakiej koliwke motywacji i jakiej kolwiek sily na zrobienie tutaj druzyny przez erica spostre,nie podoba mi sie sposob budowania tak druzyny jest Wade do niego James (jak oni maja wspopracowac)jak maja to poukladac bez sensu i do tego bosh ktory stał sie nikim w tym momencie choc jak nie szlo innym to wszyscy grali na bosha i trafial chlopak ze statycznych pozycji, do tego czlowiek ktory nie powinien byc w nba Joel Anthony(beztalecie)on moze zebrac co leci w lapki i zaslony robic(choc marne ma i do tego wyczucie)Igluaskas powinien grac do 15 minut maks w mistrzowskim ze spole, doszla strata kto by pomyslal tak waznego teraz haslema,z przodu gra aroyo slaby fizycznie raczej idze juz ku spadkowi w nba(tez decyduje sie na indywidualna gre jak reszta jest w tle, rezerwowi o ktorych warto napisac edi hause i jhons jak sie nie myle( specjalisci od 3 ) czy oni maja ratowac druzyne wyprowadzac na prosta w trudnych momentach byc wartosciowymi zmiennikami, nie sadze raczej powinni byc zawodnikami jak Litwin na okolo 15 minut bardziej powinno sie takich panow traktowac jako w pewnym sensie zadaniowcow a nie ludzi co maja cos ratowac
takie mam przemyslenia ogólne o druzynach i nie bede sie tym sugerowal co napisalem wyzej w graniu na nicksow
ogladam duzo spotkan obu druzyn, jezeli ktos uwaza ze to jest takie prote i ze w ny amare zagra dzis slabo a reszta druzyny nic nie wniesie a miami bedzie dominowac i gala bedzie im sie lepiła w najlepsze to jest w bledzie, to nie jest proste,
posiadam dar w wyobrazaniu sobie spotkan jak sie ulozy spotkanie jak bedą grały obie druzyny w ataku obronie, jak beda funcjonowac odpowiednie formacje i jak zagraja zawodnicy w danej sytuacji dniu...... co stego ze miami teraz idzie jak.... ny tez nie jest zly... zapomnieliscie jak krytykowalismy cala organizacje heat !!! ?
nie to ze nie stawialem ostatnio na miami niezle na nich zarobilem i dzis mam nadzieje ze tez tak bedzie bo postawilem na NY Nicks,
Nick graja bardzo szybko run end gun i troche poukladania jest w tym to nie jest co grali wojownicy, i nie uwazam ze sam amare ma ich dzis ciagnac po win, uwazam ze reszta zespolu zagra dobrze a miami spie... dzisiejsze zawody a to czemu
tak wyobrazam sobie przebieg spotkania , zaczne od Miami bo bardziej interesuje mnie ich gra niz NY dzis uwazam ze Miami zagra slabo niz NY zaje..... zebysmy sie dobrze rozumieli
Obrona Miami na 1 sa ciency, Iglauskas i Anthony o niczym nie beda decydowac, James bedzie zmeczony klepaniem galy i nieskuteczna gra wiec wezmie sie za rozgrywanie ,on nie poprowadzi Miami do zwyciestwa, Wade gra bez galy wiemy jaki ma dystans a nawet pół dystans, nie wykaze sie w niczym zawiele gra nie bedzie sie klejiła obu Pano, Chris Bosh bedzie dostawal gale ale to nie bedzie gra druzynowa punkty beda im szybko uciekac a pojedyncze akcje nic nie zmienia, o reszcie nie warto pisac starczy, co do ataku juz opisalem, uwazam ze bedzie marna skutecznosc spowalnianie gry przez heat w niczym nie pomoze kontry akcje 3 pkt beda zabujcze i 3 kw sadze ze bedzie pozamiatane
Jak mowilem liczy sie dla mnie gra Miami dlatego na nich nie postawie dzis a mowienie ze amre ma to wygrac albo przegrac jest na dzisiaj duzym bledem
Moim zdaniem atak dla nicksow bedzie dzisiaj wygladal tak zuty za 3 beda zabojcza bronia felton Gallo douglas fields chandler nawet sato potrafia strzelac a u miami bedzie z tym ciezka nie zlapia rytmu duzo akcji z kontry bedzie szlo akcji 1 on1 odegranie po podwojeniu slaba gra wysokich miami podwojenia z ich stronyi gra na obwow ny po czym ponawianie akcji, powtarzam atak miami i gra druzynowa bedzie cos slaba żarów
wiem to co graly obie druzyny ale i wiem wyobrazam sobie jak sie potoczy owe spotkanie i kazdy zdaje sobie sprawe ze wyniki staty nie powiedza kto wygra jak i co sie ulozy a wyobrazenie sobie zawodow nie wynika z tego ze jestes wrozka lecz fanatykiem analitykiem nba i nie raz przewidzialem to jak to wyzej
wiec zachecam
NY Nicks
2,7
dzis mozna zagrac
toronto
1.5 -n yersey czemu w glownej mieze obwod zadecyduje dzis o zwyciestwie licze na barbarose kleize derozana bylesa calderona jak wystopi weedsa a kto ma im sie przeciwstawic z nyersey haris moze farmar i reszta to dno
licze na zespolowosc i skutecznosc ze strony toronto i to ze zagra bargniani i jose a ze strony n yersey na nic nie licze
indiana
1..22 -clevlend
podobnie obwod indiany o klase lepszy jak i egzekucja a wilecy clevlend hickson varejao i ten nowy beda tlem tego spoatkania
phila-la lakers
1.5 la przycisnie 76 dzisiaj po profesorsku polecal bym handi choc ja gram 2 zeby nie bylo
do tego powtarzam gram na Nicksow
2.7 i detroit
1,7
pospiech stad blad ale niech juz tak zostanie zapamietacie nicks ????
no ja to chce za grubo zagrac na 1 dobrze ze nie grałem w godzinach po południowych kurs był tylko 1,5 nie wiadomo jak to moze być buki bez podstawnie takich kursów by nie wystawili bo wg mnie tu kurs na detroit powinien byc w granicach 1,25 .Mówisz detroit nic nie pokazuje zgodze sie choć ostatnio zagrali jak na drużyne z NBA przystało a Clipers ostatnio tragedie grało z philadelp
nie zrozumiales buki traktuja obie druzny jako leszczy a to ze ktos zagral tragicznie dzis woczraj jutro dla nich jest to nie wazne sa sklady oslabienia i dwie cienkie druzyny buki jak zauwazyles ida po rankinach w glownej mierze i tak beda do przodu a dla nich kto jak gral wczoraj i jak moze zagrac jest.... kursy sa bardziej mechaniczne
stad masz taki kurs wyrownany niby ile razy tak bylo choc jedno ci nie daje spokoju taki skok bo buki wrocily to co zawsze robily po rankingu kurs taki powinien byc po tym co grali 1.35
wiec lykaj 1.7 i nie szukaj spisku bo go nie ma
pozdrawiam
ps jaw swoim buku od rana mialem 1.7 niewiem jak wczoraj
kolejny argument do grania
odradzam grania ostatnio drewanianej Atlany po 1.4 i nizej
tam nie ma team spirit slabo funkcjonuja, glodnej zwycienstw druzynie boobcats moze sie ulozyc mecz i moga jastrzebi zamiesc
jak bym mial wybirac to handi na boobki i czysta 2 niz drewniana atlante
PS do suareza samwidzisz kurs na atlane 1.4 i nizej przeklad wystawiania go po rankingu a jak sie moze ulozyc ja uwzam raczej ze bedzie 2 atlnta nic nie zagra i to boobkom wytarczy na win i w obu zespolach jamal craford? i waleca ? moze nie bys a moga rownie byc i ak bym obstawial sa boobkami bo jamal bardzo wazny pod nie obecnosc j j