Dla Miami oczywiście mecz o życie. Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby to Dallas wygrało to spotkanie. Dla mnie więc najbezpieczniejszym typem będzie HC na Dallas. Na BetClic jest +4,5, na WilliamHill widzę +5. Jeszcze wczoraj było +6,5 ... a ja głupek nie grałem.
Myślę, że w tym spotkaniu dojdzie do momentu bardzo solidnej przewagi Miami. Wtedy będzie można wyłapać jakiś niebotyczny HC na Dallas ???? Tak też mam zamiar zagrać ????
Ale to na live. Przed meczem jest zaś dość fajny, ale ryzykowny typ na zwycięstwo Miami różnicą 1-12 pkt. Tak też zagram za 50 zł maksymalnie.
Miami Heat 1-12 @ 2.10
Obstawiałbym też OVER 187 pkt. To powinien być bój. Jeśli tylko skuteczność dopisze, to przynajmniej jedna z drużyn przekroczy 3 cyfrowy próg.
Powyżej (187.0) @ 1.91
EDIT:
Nic nie muszą. Dlatego ten mecz będzie tak bardzo ekscytujący. Według mnie zarówno Dirk, jak i LeBron zrobią w tym spotkaniu OVER proponowanych im pkt. Jeśli LeBron tego nie zrobi, to Miami może przegrać.
Myślę, że w tym spotkaniu dojdzie do momentu bardzo solidnej przewagi Miami. Wtedy będzie można wyłapać jakiś niebotyczny HC na Dallas ???? Tak też mam zamiar zagrać ????
Ale to na live. Przed meczem jest zaś dość fajny, ale ryzykowny typ na zwycięstwo Miami różnicą 1-12 pkt. Tak też zagram za 50 zł maksymalnie.
Miami Heat 1-12 @ 2.10
Obstawiałbym też OVER 187 pkt. To powinien być bój. Jeśli tylko skuteczność dopisze, to przynajmniej jedna z drużyn przekroczy 3 cyfrowy próg.
Powyżej (187.0) @ 1.91
EDIT:
Pod presją kibiców z Dallas muszą ograć Dallas ? ????Wygrac ten mecz moze tylko jeden zespół Miami nie ma innej opcji nie wierze że Lebron moze cały czas grac tak słabo w koncu musza pod presja kibiców ograc Dallas i zadecyduje 7 mecz
to że Dallas wygrało mecz nr 2 w Miami trzeba nazywac rzeczy po imieniu totalny fuks i dwa razy takie cos sie nie zdarza
Nic nie muszą. Dlatego ten mecz będzie tak bardzo ekscytujący. Według mnie zarówno Dirk, jak i LeBron zrobią w tym spotkaniu OVER proponowanych im pkt. Jeśli LeBron tego nie zrobi, to Miami może przegrać.