z doświadczenia wiem, że liga dynasty im mniejsza tym lepsza - lepiej mieć mniej pewnych osób, niż więcej niepewnych. 12 drużyn to wg mnie optymalnie - co myślisz?Ogarniamy ligę dynasty jakoś bardziej? Mało nas kurcze. Ile docelowo chcemy mieć ekip? Może założymy jakiś osobny wątek z zapytaniem o chęć udziału?
wysłałem na ten adres 6 powiadomień w sprawie zapisania się do ligi...zero odzewu do dzisiajja również jestem chętny i proszę o zaproszenie, grałem w zeszłym sezonie w III lidze, 3. miejsce - [email protected]
gdzie się zgłaszałeś?Ja się zgłaszałem do dynasty zaproszenia nie dostałem a teraz narzekanie że mało was tam jest, dziwne.
Na PWgdzie się zgłaszałeś?
Podaj mi w takim razie jeszcze raz swój mail na PW..musiałem widocznie przeoczyćNa PW
jest kilkuletnia z założenia, ale liczba 4 keeperów, którą zaproponowałeś podczas draftu przy 16 osobowym rosterze, powoduje że na dobrą sprawę mamy do czynienia z ligą redraftową. Dyskusja toczy się na yahoo ligi.do lukascah-wyslalem Ci wczoraj maila
chodzi o lige dynasty-ona jest taka tylko z nazwy czy faktycznie kilkuletnia?
gdzie jest jakis jej regulamin?
rowniez dzieki ???? fajna rywalizacja zrobila sie pod koniec gdy zaczalem przegrywac na potęgę, kontuzje mnie zjadaly, ale udalo sie odbic ????Dziekuje za caly sezon i do zobaczenia w 1 lidze za rok