radzio_xp
Użytkownik
Moment, czyli koniec końców ja jako zwycięzca sezonu regularnego nie awansowałem?
Już nie pamiętam jak to było w basketball...
ja rowniez w 2 lidze nie moge dolaczyc mimo zaproszeniawiec chyba problem jest w ustawieniach i do ligi w tym momencie nie da sie dolaczyc
Awanse zawsze były dla najlepszych z regulara (sam tak wszedłem parę lat temu). Przejrzałem temat od początku i była mowa o promocji zwycięzcy rs i po lub dwóch z rs i jednego z po. Nie wiem, co ostatecznie ustalono, ale co roku jest ten sam problem Jestem za opcją 2+1.Moment, czyli koniec końców ja jako zwycięzca sezonu regularnego nie awansowałem?
Co to znaczy naprawi ligę? Liga jest ustawiona na 16 drużyn, więc spokojnie jest miejsce dla uprawnionych. Ja wysłałem wszystkim zainteresowanym zaproszenie już tydzień temu. A że niektórzy nie raczą zaakceptować zaproszenie to co ja mogę ... No chyba że są jakieś problemy, ale ja nie dostałem żadnego PW lub mejla że są ... Wtedy takie osoby niech napiszą do mnie mejla (lub Lucasa) ze swoim adresem i co im wyskakuje. Spróbujemy jeszcze raz, a jak nie to napiszemy do supportu.nie wiem tez kiedy szanowny komisarz naprawi pierwsza lige, bo od jakiegos tygodnia nie da sie dolaczyc, a caly czas brakuje 4 druzyn
udalo sie, thxSprawdzać czy można wejśc
Zbliza sie sezon NBA i goraczka przygotowan do fantasy NBA w zwiazku z tym ruszyla organizacja minimum 8 lig po 15 osob w dziale Roto z oryginalna drzewkowa struktura awansow/spadkow.
Jak ktos nie wie co to jest fantasy NBA wystarczy przeczytac ten FAQ - http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutant%C3%B3w-w-fb/
gdzie sa odpowiedzi na pytania dotyczace tematu "dlaczego warto dołączyć?" takie jak:
- Co to jest Fantasy NBA? Po co w to grać? Kto tego wszystkiego pilnuje?
- Jak długo trwają rozgrywki? Ile czasu pochłaniają?
- Po co tworzyć tyle podobnych lig w jednym miejscu?
Dla niezdecydowanych i tych co sie wahaja polecam relacje zeszlorocznego debiutanta w rozgrywkach i aktywnego forumowicza ignazza: http://www.e-nba.pl/topic/3605-temat-dla-debiutant%C3%B3w-i-tych-co-si%C4%99-wahaj%C4%85-czy-zagra%C4%87-w-fb/
Tym bardziej, ze watek zmienil sie w temat cech wplywajacych na to czy ktos polubi fantasy NBA czy nie.
Jesli ktos ma czas, checi i uwaza, ze sie sprawdzi jako GM wirtualnej druzyny NBA to zapraszam! ;-)
Zapisy oraz wiecej organizacyjnych szczegolow w tym watku: http://www.e-nba.pl/topic/3601-ligi-roto-201415-nowe-zgloszenia/
Jesli ktos ma jakies pytania niech sie nie krepuje je zadac w tym watku ;-)
póki co jest 7 graczy, więc bardzo możliwe że będą potrzebne dodatkowe osoby, ale czasu jeszcze trochę jest, więc dajmy jeszcze szansę użytkownikom forum na zapisanie się - jest kilku niezdecydowanych.Przepraszam, że odbiegam od tematu. Szukamy dwóch graczy do innej ligi w której gram od 3 lat. System H2H, day2day, 9 kategorii punktowych. Jest nas 12, 14 to ilośc minimalna. Poziom wysoki. Chętnych proszę o maila lub o wiadomość na priv
czy potrzebujemy jeszcze ludzi do ligi dynasty?
Miałbym jednego dobrego i pewnego gracza
być może nawet dwóch
jest jeszcze blisko miesiąc czasu, więc nikt się nie spina:grin:nie wiem czy w pierwszej lidze myslimy cos o drafcie, czy znowu nikt sie tym nie interesuje czyli ciśniemy wg terminu na yahoo 18.X ?