Myslimy i myślimy...
Zawodnik zdobędzie więcej niż 25 punktów : Bradley Beal (Washington Wizards) 1.26
Zwycięzca meczu : Oklahoma City Thunder 1,25
ako 1.60 betclick
Kurs na Beala moze nie powala ale przy cyferkach jakie kręci (ostatnie 10 meczów srednia łacznie 35.6.ppg) - powinno wejsc jak w masł
Grzmotach nieco wyzej do tego ptaszki juz ćwierkają ze Spurs dzisiaj bez DeRozana - praktycznie pierwszych skrzypiec SAS.Marnie skonczą dzisiaj na moje.Po tym meczu maja 10 dni odpoczynku wiec nie zdzwie sie jak POP (Greg Popovich - od lat trener Spurs, trener kadry narodowej
USA) jeszcze kogos pooszczedza..OKC po porazce z Celtami-pasuje wygrac.Gdyby komus wpadły w oko linie na zawodników SAS bede wdzieczny o info na PW
Podoba mi sie jeszcze jeden bet, mianowicie na zawodnika zespołu Clippers
Los Angeles Clippers @ Philadelphia 76ers. Points (Williams, Lou): Over 16.5 1.90 marathon
Przejrzałem sobie na spokojnie wszystkie logi gier w których nie grał w Clipsach Beverly (ten dzisiaj nie zagra) i generalnie wygląda to fajnie, bo Lou notował wówczas niezłe statsy - owszem trafiły sie dwa czy trzy mecze ponizej proponowanej tu lini, ale jako ze Clippers dzisiaj bez nominalnego PG,mysle ze Lou pogra sporo minut, a mecz na moje do łatwych należec nie bedzie.Ze stawkami bym nie szalał, choc jak spojrzec na Simmonsa po drugiej stronie, który lubi łapać straty (ostatnie 2 mecze po 7 TO) oraz zmienników w Phili na PG to dla Lou ten matchup nie powinien być jakiś mega trudny.Chłopaki dotychczas widzieli sie 4 razy, co ciekawe średnia Lou vs Simmons wynosi 25.5 pgg
https://www.landofbasketball.com/games_between/ben_simmons_vs_lou_williams.htm
logi i staty Lou gdy Beverly nie grał mozna posprawdzać tutaj
https://www.landofbasketball.com/nba_players_game_logs/2020/patrick_beverley_full.htm
pójdę w składaka i niech się dzieje co chce
Bulls - Wizzards under 238 @1.41 marathon + Lou Williams over 16.5 marathon
ako 2.73
Z propozycji lub tez w formie
small play - czyli za małe stawki lub jak kto woli przysłowiowe frytki jakby np @auxi pytał
to widze tu
Hachimura (Washington Wizards) over 12.5 pkt
Buki mowia ze bedzie overowy mecz - wobec ich sugestii pick na Beala z Wizards powyzej..no ale nie przesadzajmy.W tym sezonie widzieli sie juz 2krotnie i nie doszli do granicy 230 pkt, w grudniu mieliśmy tu z dogrywką ledwo 219 punktów (21 w OT)..Skoro ma byc over to mozna chyba spróbować w Hachimure z ekipy ze stolicy..tyle ze chłopak młody i nieopierzony lepsze mecze przeplata gorszymi, a widziałem juz jak potrafił rzucic do HT 10 pozniej tylko 4 punkty.Linia na 12.5 jednak wzglednie do przyjecia wg mnie ..statystycznie jednak, co by nie było za fajnie Rui rzuca wiecej na wyjazdach niz w domu (13.6H-15.6A ppg)
.Hachimura z powodu kontuzji w obu meczach vs Bulls nie grał ale przy obronie Byków i ich tankowaniu -spróbowac mozna.Aha jeszcze jedno.Hachimura jest w tym roku wybrany do meczu Rising Stars (Team World) wiec może być parcie na punktowanie
..choc Bertans ostatnio w fromie i jak Roui w 1 odsłonie da ciała to moze zagrac mnie minut
i jeszcze na C`s + zwiększona linia w meczu NOP - Blazers -
small play rowniez
Portland Blazers- New Orlean Pelicans under 248.5 1.44 + Boston Celtics +10.5
ako 1.83 marathon
Houston Houston - w tym sezonie absolutnie "ci" nie ufam.Miało byc wielkie boom po transferze Covingtona...i było- z Lakers, a potem wrócilismy na ziemie.C`s jak dla mnie to jednak jedna lepszych defensyw ] w lidze i jeden z lepszych obwodów po swojej stronie, dzisiaj juz w pełnym praktycznie składzie. Miałem przyjemnosc sledzic ich z OKC i powiem tak - pokazali chłopy charakter po ht spokojnie powoli swoje robiąc.Mam do nich jednak sentyment wiec tu troche obiektywny nie jestem.Z drugiej strony jak patrze na tych pusiaków z Teksasu czasami to mi sie płakac chce.Pusiaki dzisiaj do tego bez Gordona wiec pewnie za niego McLemore.Gdzies te Gordonowe 15.3ppg trzeba wyłuskać i czuje ze Brodaty dzisiaj moze porozdawac troche piłeczek wiec moze warto tu na Westbrooka dac-osobiscie podziekuje, bo jednak Kemba vs Harden wypada blado,ale zaryzykuje ze Celci nie połoza tego dwucyfrówką.
Co do Blazers nadal twierdze ze lepiej im idzie bez Melo niz z nim ale to moje osobiste odczucie.W Pelikanach ?? Zion poki co pod q (questionable)..linia podbija nieco pod ASG ale nawet przy szalonych głowach i tempie Portland dla mnie troche tu za duzo, szczególnie jak Zion zagra,choc na chwilę obecną bez potwierdzonego info to wróżenie z fusów-czego bardzo nie lubię
Powodzenia