No to naprawdę wielkie gratulacje.Zachowanie godne chama i prostaka ???? . Trzeba się nauczyć przegrywać z honorem.To jest pokerWczoraj na Unibet buy-in-hunter 10$
Koleś no stop wchodził all in dostałem AA to wchodze. Koleś 8 5, na floopie 4 9 2 turn 8 river 8. Masakrycznie się wkurw**** naprzeklinałem im na chacie, powyzywałem i trochę odreagowałem. ????
Może jedno i drugie :mrgreen: . Jeszcze dwa wczorajsze rozdania :jupi: :jupi:Pata, to ostatnie to już czysty hazard... Strasznie Ci się poszczęściło wtym rozdaniu, ja nigy w życiu bym tego nie wchodził. Póki co widać że masz albo spore umiejętności, albo mnóstwo szczęścia.
no mial malegopecha ale do turna bylzwyciescaNie no ale Lolek ten co sprawdził z 10 10.
no szczęście mi sprzyjało :jezora: A ten koleś miał troche kultury i zakładam, że to nie była duża strata dla niego ;-)pata: jesli ja bym z Toba tyle przegral.. baaaaaaaaardzo duzo bym Ci nawciskal.. osobiscie na miejscu kolesia z TT bym nie dal call.. ale jakby nie bylo przyfarciles: D