>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nasze rozdania

J 53

jaqbts

Użytkownik
Mialem identyczna sytuacje jak Mazaq. Niestety nie mam screena. Na Interwetten na stoliczku mam AQ koles proponuje jego all in. Ja wchodze i na flopie AAK. podbijam do mojego all in. Koles wchodzi. Turn bodajze 7 i river J. To sie zajebiscie ciesze bo mam trojke Asow (jak dla mnie bardzo mocna karte). Nagle patrze przegralem. Koles mial na reku KK co mu dalo KKK AA. Uwierzcie ze zajebiscie boli...

snap8 12

snap8

Użytkownik
Ale się wpieniłem przed chwilą - gram na cd poker w poker4everfreerol i sytuacja wygląda tak koles nabił troche żetonów wchodząc all inem i miał ich tak nie całe 6k ja miałem coś ponad 2k i ja dostaje na ręke 99 ten koleś daje all ina reszta odpada no to ja sobie mówie do tej pory ściemniał to dam call no i koleś pokazuje na łapie 84 nawet nie w kolorze mówie luz a oto co dochodzi na flopie dochodzi 772 no to ja już zadowolony jest moje na turnie dochodzi 8 ale ja na to nadal luz i zgadnijcie co dochodzi jako ostatnie oczywiście 8 normalnie smiech na sali :zy3ou:

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Gdyby nie doszło Ci do tego strita to byłby Twój koniec ????
Jednak poszczęściłeś i trafiłeś jeden z outsów.

D 0

doglemanski

Użytkownik
Nie wiem, ale czy nie zauwazyliscie, ze jesli wchodzi sie all in z bardzo malym stackiem i druga osoba, moze bez problemu sobie pozwolic zeby Cie sprawdzic i rzuca swoje all in, i nawet jesli masz w kartach AK, a druga osoba 45, to flop wychodzi: 4AK, pozniej dochodzi 2, a pozniej chwila niepewnosci..dochodzi 4, czyli 4AK24 i osoba z malym stackiem majaca AK przegrywa z 45. Ciagle widze takie sytuacje... :/

artur202 4

artur202

Użytkownik
ostatnio a propo 45 na martins poker byłem już na odpadnięciu koleś był z większą ilością K. Ja na ręce QJ w kolorze i all in koleś sprawdza i na ręce 45 floop 3 6 7 turn 2 river Q
BEZ KOMENTARZA.
Ale wygrałem 5 euro więc nie narzekam.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Ja na PaddyPower w turnieju na sit&amp;go
na ręce: 10 Q
flop: 8 9 J
gośc wchodzi all in no więc ja zadowolony również nie było mowy o kolorze na stole,
turn: Q
river: J
jak się okazało gość miał na ręce QQ czyli full trochę się wkurzyłem, ale we wczorajszym dniu było trochę takich dziwnych przypadków :-?

pata11 0

pata11

Użytkownik
No mały nie był, ale się zmniejszył ???? . Po długich negocjacjach wypłacili mi na MB :jezora: . Ale strasznie sie upierali przy czeku :zy3ou: . Reszte zostawiłem sobie na gre

Do góry Bottom