zapomnialem napisac ze miałem nic ????Hubert_23, Nie rozumiem tego ????
Jeżeli nie dałeś cal to Twoje wina w drugiej sytuacji, to niemożliwe żeby poker robił takie wałki, poza tym w turnieju nie ma różnicy kto ma ile żetonów, bo tam rake i tak nie wyrabiasz.Moje dzisijsze przygody na Poker Heaven utwierdziły mnie w tym że w turnieju nie wygrasz z kimś kto ma więcej chipsów od ciebie.
Pierwsza sytuacja na reku mam AA no to podbijam na preflopie na flopie dochodzi Q23 no to ja podbijam turn K no koleś podbija no to ja mu na to cal i co po chwili wyskakuje że nie dałem cal a koleś wygrał z para 3 :zoltakartka:
druga sytuacja ja mam A9 kier i moja b.b to sprawdzam na flopie 9 32 no to podbijam turn 7 no to mówie luz i podbijam koles daje all in ja mam juz mało zetonów więc wchodze koles pokazuje J9 - no to mysle wygrałem - nie bo jeszcze river i tu kolesiowi oczywiscie dochodzi J :zoltakartka:
Problem w tym że dałem cal i kolejka przeszła na następnego gracza , a gdy on też sprawdził to mi wyskoczyło że jednak nie dałem cal :-?Jeżeli nie dałeś cal to Twoje wina w drugiej sytuacji, to niemożliwe żeby poker robił takie wałki, poza tym w turnieju nie ma różnicy kto ma ile żetonów, bo tam rake i tak nie wyrabiasz.
równie dobrze mogl miec Q3 na rece, pisze to bo widze ze nie bierzesz tego pod uwage.Ja dzisiaj miałem pecha, juz w decydujacej czesci turnieju, prawie koncówka, dostaje pare KK na reke, wchodze, na stole Q34, mowie koles ma QQ, takze mi nic nie zrobi, wchodze grubiej, koles tez... nastepnie wchodzi 9, dalej luzik wchodze ALL IN, a tu dochodzi Q... myslałem, że nie wiem ... :zy3ou:
No dokładnie za bardzo się na paliłeś, jednak z drugiej storny miałeś wyższą parę niż możliwa na stole... Troche pecha, trochę braku cerpliwości.równie dobrze mogl miec Q3 na rece, pisze to bo widze ze nie bierzesz tego pod uwage.Ja dzisiaj miałem pecha, juz w decydujacej czesci turnieju, prawie koncówka, dostaje pare KK na reke, wchodze, na stole Q34, mowie koles ma QQ, takze mi nic nie zrobi, wchodze grubiej, koles tez... nastepnie wchodzi 9, dalej luzik wchodze ALL IN, a tu dochodzi Q... myslałem, że nie wiem ... :zy3ou: