Hm, strasznie ciężki orzech do zgryzienia, bowiem modów których warto moim zdaniem wyróżnić jest kilku, a głos tylko jeden... Tak jak już większość z Was napisała i doceniła
Redwitza, tak ja wyróżnię go także. Wspaniale trzyma w garści dział siatkówki, dużo tematów do ogarnięcia a w każdym znajdują się jego świetne analizy. Wielki szacunek dla Niego
Słowa uznania również dla moda
Robsona_26 za pięknie prowadzona dział żużla. Zawsze można tam znaleźć pawniaka i piękną analizę. Jeśli chodzi o piłkarskie fora - tutaj są na prawdę świetni fachowcy:
kudłaty089, Kuba86, Konrad140. Olbrzymia wiedza, bezbłędnie prowadzone tematy - tak trzymać panowie.
O
adqs też nie zapomniałem. Objawienie roku moim zdaniem, tak jak On rozwinął dział piłki ręcznej - tego nie zrobił nikt. Olbrzymia wiedza o polskiej lidze, czego efektem jest stale rosnąca liczba punktów reputacji. Zawsze na posterunku w HP, poinformuje prywatnie o ważnych informacjach, człowiek orkiestra. Mój głos miał iść na
adqs, ale że jest duze grono głosujących na Niego, więc myślę, iż brak mojego głosu i tak nie przeszkodzi mu wygrać tego plebiscytu ???? Zagłosuje zatem na kogoś, aby Go docenić za całokształt na Forum.
Tym Modem jest
fox71. Może dla wielu z Was nie jest Modem Roku, ale ja zagłosuje na Niego, by docenić wiele lat pracy tutaj. Olbrzymia wiedza hokejowa (i nie tylko), super typki-wynalazki. Wiele lat prowadzi swój temat (w chwale czy w cieniu ale prowadzi), duża ilość punktów reputacji. Nikt tak jak On nie potrafi połączyć pracy zawodowej z pracą na Forum - a przy tym ogarnąc wyjazd na mecz i
konkurs którego jest opiekunem
. Prywatnie bardzo miły i skromny facet o młodzieńczej duszy, wielki szacunek dla Ciebie - i głos za to co robisz.
Przykro mi, ze tylko na jedną osobę można głosować, a zrobiłbym to na każdą o której wspomniałem. Ale wiem co zrobię... Każdemu spośród wymienionych kliknę chociaż te "dzięki" by chociaż w ten sposób Go docenić za świetną pracę na Forum. Tyle ode mnie, dzięki