Mój głos nie będzie niespodzianką, zdecydowanie klikam na
adqs.
Jak się rozwinął dział handballa pod jego czujnym okiem nawet nie ma sensu klepać, zawsze podpowie i doradzi co zagrać. Co tu dużo pisać, otwieram forum, loguję się i pierwsze gdzie patrzę to dział z handballem. No i zgromadzona reputa w tak krótkim czasie też o czymś świadczy. A poza tym jest pierwszy na liście a dalej mi się nie chciało zjeżdżać
. Nie no, żartuję oczywiście.
Przed rokiem głosowałem na
Redwitza i swoje o nim dobre zdanie jak najbardziej podtrzymuję. Dużo siatkarskich konkursów które trzeba było jakoś przecież ogarnąć poświęcając swój cenny czas. Szkoda, że np. nie głosujemy na TOP3 modów, byłoby to bardziej sprawiedliwe no ale cóż. Nie ja jestem autorem tegoż pomysłu ale za rok można pomyśleć o zmianach w tym zakresie. Stąd też nie mogłem poprzeć chłopaków, którzy przybyli do Przysuchej a szkoda :-|.
Termin 'wyborów' nieco zniekształca obraz moim zdaniem. Mamy zimę więc już można zapomnieć o mrówczej robocie
Vertiego w dziale
speedway'owym. Tylko on wie ile go roboty kosztowało opisanie każdej kolejki z osobna, plus inne imprezy. Kolejna odsłona
Speedway Typera też zorganizowana sprawnie, można było liczyć na pomoc w każdej sprawie.
Btw, gdzie kursy na końcowy win ? Wszak
forum bukmacherskie ????