siema,
jeśli powyższe zestawienie ma pomóc
początkującym typerom, to z miejsca
im należy imho na początek omijać buki typu Pinnacle,
5Dimes ,
Betfair.
Pierwsze dwa dla początkujących raczej odpadają z tego względu iż oferta jest świetna, ale na sporty amerykańskie. Często słyszę narzekających na Pinnacle, że niby najlepszy buk, ale mało piłki, brak skoków narciarskich, ciężki interfejs, problemy z akumulatorami, itp.
Betfair to
giełda, więc początkującym odradzam.
Bwin i Gamebookers w ogóle tu chyba nie powinno być (centerbet i paddypower też nie), gdyż słyszałem (jak się mylę, niech ktoś poprawi), że rejestracji z Polski już nie przyjmują. Chyba, że ktoś ma konto od dłuższego czasu...
Bet365 świetny buk, mega szeroka oferta, największy
live obok bwina na rynku (co akurat początkującym odradzam). Jest w czym wybierać, intuicyjny interfejs, dobry support + fajny bonus.
Bah, mimo, że osobiście nie znoszę, to właśnie tam, w bwinie i gamebookers zacznałem. I po sobie widzę, że na początek, gdy jeszcze za kursami ktoś nie goni to buk ok by rozpocząć granie. Wybór zdarzeń może nie powala, ale różnorodność dyscyplin jest, strona dobrze zrobiona, dobry chat i support. Ale mają tę przypadłość, że jak dla mnie za często "zdarza" się im anulować zakłady
live, przez rzekome błędy.
Betclic i Expekt, jeden właściciel, kursy identyczne. Jak wyżej, na początek ok, fajna oferta powitalna, grzech nie skorzystać. Po sobie widzę, że support średnio ogarnięty, zwłaszcza płeć piękna. Ale wizualnie wszystko ok, strony proste w nawigacji, kursy średnie.
Betsafe - nie przepadam, strona trochę za mroczna jak dla mnie, kursy nie powalają, ale oferta całkiem konkretna i każdy początkujący coś dla siebie znajdzie. Nie polecam początkującym napalać się na bonus powitalny, ciężki do zrobienia.
na razie tyle ????
pozdro!