dobra chlopaki mam pytako dopiero zaczynam zabawe z internetowymi bukami , miomo mlodego wieku mam juz wygrana w totolotku o wartoaci ~ 2600zl byly z tym nie male problemy dzwonienie do chlopka i ustalanie
wiec taj mam skonczone 18 lat typuje... wstyd sie przyznac 14 roku zycia ale dosc wspomnien potrzebuje tak
-zeby buk mial wersja mobilna (duzo siedze na tel na komputerze sporadycznie)
- zeby to nie byl
bah (duzo by pisac)
-przyjemnie kursy dla oka
- male bonusiki czasem tez lubie dostac
zastanawiam sie zeby pierwsze zrobic wszystke bonusy w miare ale to nie o to...
nie bede gral surebetsami ani nic i dlatego chce zostac przy jednym stalym buku zastanawiam sie nad tobet i bet365 potym jak sie ogarne chyba przeniose sie na Pinnacle bo slyszalem ze nie jest polecany na poczatek wiec co o tym sadzicie ?
z gory dziekuje za pomoc
edt. jeszcze takie male pytanko czy do ws ystkich bukow internetowych potrzebny mi jest moneybookers czy przy jakis mi starczy tylko konto internetoe w mbanku np ,zeby wyplacac mniejsze sumy
przeraza mnie ta 7 zl oplata wiem moze byc to smieszne ale nie posiadam stalego dochodu ...
w ostatecznosci zaloze tam konto i poczekam do wiekszej wyplaty, to jest sprawa poboczna
przepraszam ze zadaje podstawowe pytania pewnie dla was ale prosze byc wyrozumialym
jeszcze raz dzieki