Kiedyś założyłem konto na Tobet jak była taka promocja że nowi użytkownicy dostają 5 zł i udało mi się zrobić z tego nawet przyzwoitą sumkę ( heh pamiętam jak stawiałem tam polsatowski "Jak oni śpiewają" kto lepszy...) ale niestety niedługo potem zablokowali mi tam konto bez powodu i już tam nie wracałem.
BAH na 2 miejscu? Jedyne wytłumaczenie dla mnie tego zjawiska to fakt iż jest to buk dosyć przjerzysty i prosty dla początkujących graczy. Jeżeli dotychczas stawiałeś tylko u buków naziemnych i chcesz poobstawiać na necie to taki świeżak wybierze najprostszy
BAH i na początku dla niego będzie liczyło się to czy wysłana kasa dojdzie do buka i czy uda się wypłacić chociaż te kilkadziesiąt złotych żeby być z siebie dumnym że udało się coś ugrać. Dopiero po jakimś czasie człowiek zastanawia się że możnaby spróbować czegoś lepszego...
Dla mnie najlepszy buk to Pinnacle, kursy mają fajne, support mega profesjonalny, wypłaty na konto w ciągu 2 dni roboczych, nie wymagają weryfikacji dokumentów (dla niektórych to ważny czynnik).