>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy bukmacher internetowy

E 1

exi

Użytkownik
Może to wydawać sie dziwne ale mimo że pinnacle ma najwyższe kursy to nie jest łatwo tam wygrywać. Nigdy w Pinnacle nie wygrałem, a gram z dwa lata, a np w bet365/tobet/expekt/unibet juz wypłacałem nie raz, po prostu chyba pinnacle ma najlepszych oddsmakerów chyba tak to trzeba wytłumaczyć

cock 756

cock

Użytkownik
Wyniki wskazują poziom rozwoju nas jako typerów...
Lideruje Bet365 za mnogość oferty, która przekłada się na live.
Reszta czołówki to buki z polską stroną, z polską walutą, z częstymi bonusami i mocnym marketingiem.
Bo czy BAH jest drugim bukiem rynku? Bo stronka ładna? Warto zobaczyć ile się tam zostawia nawet wygrywając.
Najlepszy bukmacher to ten który daje potencjalnie największe wygrane.
@Exi:
Może to wydawać sie dziwne ale mimo że Pinnacle ma najwyższe kursy to nie jest łatwo tam wygrywać. Nigdy w Pinnacle nie wygrałem, a gram z dwa lata, a np w Bet365/Tobet/Expekt/Unibet juz wypłacałem nie raz, po prostu chyba Pinnacle ma najlepszych oddsmakerów chyba tak to trzeba wytłumaczyć
Chyba nie. Grasz co wpadnie Ci w oczy. Gdybyś wiedział po co się logujesz byłoby dokładnie tak samo i w Pinnacle i gdzie indziej. Nie zganiaj na oddsów tylko na swój brak konsekwencji, niezdecydowanie itd. Grasz swoje przekonanie za najlepszy kurs, a nie po kursie szukasz pomysłu.... Eh...

S 2

saku

Użytkownik
Pinny, bet365
A do mma polecam również 5Dimes- bardzo szeroka oferta
Bah to buk dla myszki miki. Mają dobry marketing i wygodny layout strony. Ale kursy to śmiech. Jako pierwsi tez usuwaja podejrzane mecze.

blum 70

blum

Użytkownik
Tobet
✅ Weryfikacja - szybka, bezproblemowa
✅ Wypłaty - szybkie, bezproblemowe
✅ Niezamulająca strona
✅ Przejrzysta historia kuponów
✅ Niski poziom wypłat (30 zł)
⛔ Kursy np. na NBA dość późno się pokazują
Jak do tej pory mój ulubiony buk.

wojciechj 30

wojciechj

Użytkownik
Zdecydowanie bet365. Ogromna oferta zakładów, konkurencyjne kursy oraz super oferta LIVE z możliwościa oglądania spotkania. Najmniej do gustu przypadł mi Betsson. Oferta &quot;Na żywo&quot; strasznie uboga i na długo blokują kursy. Bonus też nie ciekawy.

firer 886

firer

Użytkownik
Bet-at-home na drugim miejscu? wtf? to chyba najgorszy bukmacher z calej tej listy maja taką prowizje ze kompletnie nie oplaca sie u nich grac. Jezeli chodzi o kursy to polecam zdecydowanie Pinnacle natomiast najbogatsza oferta jest wedlug mnie na Bet365

A 861

amigo007

Użytkownik
Blum tylko poprawię ten niski poziom wypłat w tobet. 30zł to było kiedyś. Teraz minimum do wypłaty to 50zł na konto bankowe (jedna wypłata na 7 dni darmowa, za każdą kolejną wypłatę w tygodniu opłata 4zł). Wypłata na moneybookers to minimum 100zł (jedna na miesiąc darmowa, każda kolejna w miesiącu obciążona prowizją 2% wypłaty. Maksimum do 30 usd prowizji w przeliczeniu przy wypłacie 1500 usd i więcej).

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Kiedyś założyłem konto na Tobet jak była taka promocja że nowi użytkownicy dostają 5 zł i udało mi się zrobić z tego nawet przyzwoitą sumkę ( heh pamiętam jak stawiałem tam polsatowski &quot;Jak oni śpiewają&quot; kto lepszy...) ale niestety niedługo potem zablokowali mi tam konto bez powodu i już tam nie wracałem.

BAH na 2 miejscu? Jedyne wytłumaczenie dla mnie tego zjawiska to fakt iż jest to buk dosyć przjerzysty i prosty dla początkujących graczy. Jeżeli dotychczas stawiałeś tylko u buków naziemnych i chcesz poobstawiać na necie to taki świeżak wybierze najprostszy BAH i na początku dla niego będzie liczyło się to czy wysłana kasa dojdzie do buka i czy uda się wypłacić chociaż te kilkadziesiąt złotych żeby być z siebie dumnym że udało się coś ugrać. Dopiero po jakimś czasie człowiek zastanawia się że możnaby spróbować czegoś lepszego...

Dla mnie najlepszy buk to Pinnacle, kursy mają fajne, support mega profesjonalny, wypłaty na konto w ciągu 2 dni roboczych, nie wymagają weryfikacji dokumentów (dla niektórych to ważny czynnik).

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Piszesz 12bet 188bet , a gdzie sbobet czy IBC ? :wowsdf:
Nr. 1 dla mnie to sbobet, grać się powinno głównie piłkę, najczęściej na live.
To jest idealny buk do tego, kursy w porównaniu z resztą wyższe.
Drugi ulubiony to bet365, świetna oferta live, sporo spotkań do oglądania,
statystyki do meczów, podobnie jak w sbo.
Unibet również lubię nie tylko ze względu na szatę graficzną :cool:.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Może byście dodali do tej ankiety kilka nowych bukmacherów, bo od czasu powstania tej ankiety powstalo sporo nowych buków?

M 2

maxkabra

Użytkownik
Może byście dodali do tej ankiety kilka nowych bukmacherów, bo od czasu powstania tej ankiety powstalo sporo nowych buków?
popieram ze wzgledu ze wiele osob zmienilo pewnie swoje poglady.

mam pytanko, nie zauwazylem zadnego bonusu na IO, znalezliscie gdzies?

agarak 27

agarak

Użytkownik
Mi w Bet365 bardzo odpowiada możliwość natychmiastowego zgłoszenia problemu na chacie, przez 24 godziny na dobę. Dodatkowo zawsze uzyskałam satysfakcjonującą pomoc, nigdy nie odesłano mnie z kwitkiem.

T 29

tomato99

Użytkownik
Grałem w bah i rzeczywiście kursy słabe i sporo dodatkowo dla siebie zabierają za to mają najlepszego leya www, ale nie o wygląd chyba chodzić w tej zabawie. Grałem jescze w William Hill i jest zdecydowanie lepszy, co nie znaczy że najlepszy. Zrobiłem sobie sporą przerwe od gry ze względu na studia ale chciałbym znowu coś pograć od nowego roku. Jeżeli możecie napiszcie mi jasno, kto ma:
1. Najlepsze kursy
2. Najlepszy suport
3. Robi najmniejsze problemy z wypłatami(po za bah)
4. Gdzie najszybciej wpływają pieniądze
Prosiłbym o max 2 buki. Zastanawiam się głównie nad Tobetem, Pinacle oraz bet 365( a może jakiś nowy buk o którego istnieniu nie wiem polecacie?).
Pzdr.

forin 450

forin

Użytkownik
wszystkie 4 punkty spelnia pinnacle tylko nie wiem czy grasz single czy AKO jak single to wybierz pinnacle jak chcesz miec szeroka oferte i grac live to bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom