kosa248
Użytkownik
Zakładam ten temat jako odpowiedź na temat Dlaczego na tradingu nie da się zarobić, ponieważ wierzę, że się da. Kilka razy przegrałem to, co tam wpłaciłem, nie wypłacając w międzyczasie praktycznie niczego, ale wiem, że taki stan rzeczy nie wynika z tego, że miałem pecha, tylko z tego, że podejmowałem złe decyzje. Wiem, że pretensje mogę mieć tylko do siebie. Wierzę, że jeżeli wyeliminuję moje błędy, rezultaty będą zupełnie inne. Poddam się dopiero wówczas, gdy przez dłuższy czas nie będę miał sobie nic do zarzucenia, a mimo to będę przegrywał.
Mój pan wygląda tak:
Każdy miesiąc dzielę na dwie części (pierwszą i drugą połowę). W każdej z tych części zakładam +/- 10 dni tradingu. Część zarobków wypłacam na bieżąco, zaś część zostawiam na koncie. Poniższa tabela przedstawia, jak to ma przebiegać w czasie. Podane są średnie dzienne zarobki i wypłaty dla każdego okresu, oraz łączne zarobki i wypłaty po każdym okresie.
W styczniu plan został zrealizowany:
A oto 01.02:
W kolejnych dniach będę przedstawiał zarówno screeny z poszczególnych dni, jak i podsumowania danych okresów.
Mój pan wygląda tak:
Każdy miesiąc dzielę na dwie części (pierwszą i drugą połowę). W każdej z tych części zakładam +/- 10 dni tradingu. Część zarobków wypłacam na bieżąco, zaś część zostawiam na koncie. Poniższa tabela przedstawia, jak to ma przebiegać w czasie. Podane są średnie dzienne zarobki i wypłaty dla każdego okresu, oraz łączne zarobki i wypłaty po każdym okresie.
W styczniu plan został zrealizowany:
A oto 01.02:
W kolejnych dniach będę przedstawiał zarówno screeny z poszczególnych dni, jak i podsumowania danych okresów.