legionista87
Użytkownik
Nie chce mi się wypowiadać tutaj na ten temat bo zaraz będą niepotrzebne przepychanki z tymi co lubią Pudziana.Ja go lubiłem jak występował w swojej dyscyplinie.A na Twoje pytanie niech Ci odpowie wywiad z Tomkiem Drwalem jaki swego czasu udzielił.Tam wyjaśnił wszystko bez owijania.Z niego nie jest żaden zawodnik MMA i nigdy nie będzie.Tak samo z Najmana Salety.Moi znajomi którzy MMA trenuja amatorsko i ciężko im się jest wybić (chociaż w UK łatwiej niż w PL z tego co widzę) mają większe umiejętności niż Mariusz(bez obrazy).Trenują już kilka lat a on się chce tego nauczyć w rok czy dwa.Jeszcze takiego nie było.Ma też swój wiek i nawet jakby pojął średnie umiejętności to co mu z tego jak jest już stary wiekowo i prędzej mu do tego co np Fedorowi teraz niż do wojowania MMA.
Moim zdaniem lepiej inwestować w młodych zdolnych chłopaków niż w celebrytów.O tym mówiłem i ktoś moje prośby wysłuchał.Otóż mówiłem że lepiej na takiej gali KSW zobaczyć średnich/dobrych zawodników Europejskiego czy światowego MMA niż takiego Pudziana.Co za przyjemność oglądać jakieś bezsensowne pranie cepami (Esch,Najman)które zdaje egzamin tylko na przestraszonych pseudo fighterów czy leżenie i nic nie robienie (Sylvia).Zobaczymy jak egzamin zda najbliższa gala KSW bez celebrytów
Moim zdaniem lepiej inwestować w młodych zdolnych chłopaków niż w celebrytów.O tym mówiłem i ktoś moje prośby wysłuchał.Otóż mówiłem że lepiej na takiej gali KSW zobaczyć średnich/dobrych zawodników Europejskiego czy światowego MMA niż takiego Pudziana.Co za przyjemność oglądać jakieś bezsensowne pranie cepami (Esch,Najman)które zdaje egzamin tylko na przestraszonych pseudo fighterów czy leżenie i nic nie robienie (Sylvia).Zobaczymy jak egzamin zda najbliższa gala KSW bez celebrytów