Prima Aprillis kolego a ty się na to łapieszLyoto Machida został wstępnie wycofany z walki z Randy Couturem do jakiej miało dojść na gali UFC 129. Zuffa postanowila asekuracyjnie zawiesić zawodnika po tym gdy z przekazanych komisji NSAC próbek na wstepnym badaniu dopingowym udowodniono użycie substancji z listy środków zakazanych przez stan Nevada. Na piatkowym przesłuchaniu w siedzibie komisji, byly mistrz wagi półciężkiej przyznał sie do konsumowania moczu zawieszonego już wcześniej Thiago Silvy w celu poprawienia swojej wydajności. Nie wiadomo jeszcze kto zastąpi go w walce z Randy Couturem.
Źródło: mmarocks.pl
Ze swojej strony polecam także serie programów dokumentalnych o Alisterze Overeem pt. The Reem. Właśnie zaczeła się druga seria-drugi odcinek. Znajdziecie je na mmarocks.pl i chyba na yotubie. Polecam!
Ale pięknie Justin wygrywa przez TKO w 1 rundzie ,wszystko przewidziałem ,Justin go zniszczył ???? doktor musiał przerwać walkę .Super kolejna walka easy.Justin Wilcox vs. Rodrigo Damm 1 1.35 Buk Expekt Justin były kulturysta, wrestler 1 dywizji NCAA,trenuje w American Kickboxing Academy, kontra bardzo przeciętny zawodnik jak dla mnie ,siła i zapasy po stronie Justina.Damm na 3 ostatnie pojedynki 2 przegrane przez KO i 1 przez submission.Justin 5 ostatnio wygranych pojedynków.Co do pojedynku obalenie i kontrola przez Justina innego scenariusza nie przewiduje,możliwe TKO lub KO.Stawiam zdecydowanie na Justina.---Za dobre i pomocne typy proszę klikać w moją reputacje!! Wystarczy kliknąć "dzięki".
Źródło: TobetDużo miejsca poświęciły media słownej przepychance piłkarza Piotra Świerczewskiego z bokserem Marcinem Najmanem.
Jak donosi Eurosport Świerczewski zaczął trenować sporty walki i czeka, aż na pojedynek wyzwie go właśnie Najman.
- Nigdy nie traktowałem go jako wielkiego sportowca. Gdyby wyzwał mnie na pojedynek to zgodziłbym się - dodał piłkarz.
Sprawą zainteresowali się właściciele federacji KSW: Martin Lewandowski i Maciej Kawulski. Jest szansa, że do tego pojedynku dojdzie jesienią podczas 17 KSW.
Analitycy Tobet.com wystawili już w swojej ofercie kursy na tej ciekawy pojedynek.
Faworytem jest...Świerczewski. Kurs na jego zwycięstwo oszacowano na 1,35. Oznacza to, że za jedną postawioną złotówkę można zarobić na czysto 35 groszy. Ewentualną wygraną Najmana wyceniono na 2,90 (za jedną złotówkę można zarobić na czysto złotówkę i 90 groszy).
Jak to powiedział Ken Shamrock " Key to the victory for this fighter is the low kick" ????No chyba ze Świr go okopie na początku walki