grzesio
Forum VIP
Baseball , MLB
LA Angels @ NY Yankees [19:05]
Over 10.5 8
1.86 @ Pinnacle
Na szybko.
Typ ze względu , że sędzia bardzo overowy.
Paul Schreiber - bo o nim mowa - 13 Overów i 5 Underów w tym sezonie. 5 ostatnich spotkań to overy , na ostatnich 8 - 7 spotkań to overy.
Starter LAA - Jerome Williams [6-5 , 4.46]
Starter NYY - Freddy Garcia [3-2 , 5.23]
Ostatnie 3 spotkania to kolejno 0-3 i ERA 7.56 Williamsa oraz 1-2 i ERA 5.93 Garcii. Ostatnie spotkania to średnio 5 i 7 punktów zdobywanych przez każdą z ekip. Miotacze w ostatnich meczach też nie rozpieszczają , w LAA tylko Weaver gra przyzwoicie - reszta gra tak jakby zaraz miałaby zostać wysłanych na Listę Kontuzjowanych
Over is 9-3 in Angels last 12 vs. American League East.
Over is 10-4-1 in Angels last 15 overall.
Over is 4-1 in the last 5 meetings.
Over is 7-2 in the last 9 meetings in New York.
Over is 20-7-1 in Schriebers last 28 games behind home plate.
Trout i Trumbo robią bardzo dobra ekipę w ekipie Angels - opisywałem ich niedawno jak grałem Angels gdy miotał Weaver. Dużej różnicy nie ma , bo był mecz All-Star i od poniedziałku do wczoraj zawodnicy nie grali. Pujols wraca po drobnym urazie i ekipa Angels po słabym początku nie ma nic do stracenia w tej części sezonu. Bilans 48-39 to dobry bilans , ale pamiętajmy że dodano niedawno druga dziką kartę na ten sezon i walka będzie zacięta. Yankeesi prowadzą w swojej dywizji.
Jak ktos się boi może zagrać nieco niższa linię.
Jedyne czego bym sie obawiał to dwóch dobrych relief pitcherów w ekipie Angels.
Moim zdaniem over możliwy jak najbardziej chociażby z racji sędziego. Linia odstraszająca , tymbardziej że pitching w ostatnich latach coraz mocniejszy ale jestem dobrej myśli.
LA Angels @ NY Yankees [19:05]
Over 10.5 8
1.86 @ Pinnacle
Na szybko.
Typ ze względu , że sędzia bardzo overowy.
Paul Schreiber - bo o nim mowa - 13 Overów i 5 Underów w tym sezonie. 5 ostatnich spotkań to overy , na ostatnich 8 - 7 spotkań to overy.
Starter LAA - Jerome Williams [6-5 , 4.46]
Starter NYY - Freddy Garcia [3-2 , 5.23]
Ostatnie 3 spotkania to kolejno 0-3 i ERA 7.56 Williamsa oraz 1-2 i ERA 5.93 Garcii. Ostatnie spotkania to średnio 5 i 7 punktów zdobywanych przez każdą z ekip. Miotacze w ostatnich meczach też nie rozpieszczają , w LAA tylko Weaver gra przyzwoicie - reszta gra tak jakby zaraz miałaby zostać wysłanych na Listę Kontuzjowanych
Over is 9-3 in Angels last 12 vs. American League East.
Over is 10-4-1 in Angels last 15 overall.
Over is 4-1 in the last 5 meetings.
Over is 7-2 in the last 9 meetings in New York.
Over is 20-7-1 in Schriebers last 28 games behind home plate.
Trout i Trumbo robią bardzo dobra ekipę w ekipie Angels - opisywałem ich niedawno jak grałem Angels gdy miotał Weaver. Dużej różnicy nie ma , bo był mecz All-Star i od poniedziałku do wczoraj zawodnicy nie grali. Pujols wraca po drobnym urazie i ekipa Angels po słabym początku nie ma nic do stracenia w tej części sezonu. Bilans 48-39 to dobry bilans , ale pamiętajmy że dodano niedawno druga dziką kartę na ten sezon i walka będzie zacięta. Yankeesi prowadzą w swojej dywizji.
Jak ktos się boi może zagrać nieco niższa linię.
Jedyne czego bym sie obawiał to dwóch dobrych relief pitcherów w ekipie Angels.
Moim zdaniem over możliwy jak najbardziej chociażby z racji sędziego. Linia odstraszająca , tymbardziej że pitching w ostatnich latach coraz mocniejszy ale jestem dobrej myśli.