Ej chłopaki, czy jest o co się kłucić - "kto dalej sika" niestety jak ktoś z nas umiał by rzucać, odbijać, przechwytywać jak chociażby średniak ligowy, to połowa z nas mialaby podpisane milionowe kontrakty i sikała by z góry na wszystkich, ale tak nie jest i tu podajemy nasze prognozy natemat MLB ewentualnie uwagi. A obrażać się możecie w piaskownicy na PW.
BigPapi jak jesteś takim znawca to podziel się swoimi typami.
A to są moje przemyślenia:
Tampa Bay at Chicago White Sox
Andy Sonnanstine (13-9, 4.38 ERA) - Gavin Floyd (17-8, 3.84 ERA)
Mogloby się wydawać, że Tampa raczej nie powinna mieć szans przeciwko Soxom dzisiaj, przeciwko nim przemawia niekorzystny bilans sezonu na 9 spotkań wyjazdowych udało im się wygrać tylko 2 razy (ale bardzo wysoko 12-5, 13-1)
Jeśli chodzi o pitcherów Floyd startował 4 razy i choć za bardzo nie błyszczał to zaliczył 3 krotnie wygraną z zespołem. Na plus można mu jeszcze zaliczyć bardzo dobrze rozegrany mecz z Detroit i może dlatego został wybrany na startera.
Andy Sonnanstine co prawda nie był starterem przeciwko Soxom, ale udalo mu się zaliczyć jedno spotkanie gdzie ekipa Tampy wygrała, Andy uzyskał ERA 3,00.
Trudno coś więcej powiedzieć o obydwu bo raczej są średnimi zawodnikami chociaż Andy zajmuje o 30 miejsc wyżej lokatę na liście pitcherów CBS Players i ma raiting o 50 % lepszy od Gavina. Myślę,że dziś się powtórzy akcja z pierwszego meczu gdzie Tampa będzie chciała eliminować pałkarzy. I mimo, że historia wskazuje na CHWS to ja w pierwszym typie zaryzykuję:
Tampa Bay Rays (+0) vs Chicago White Sox for 1st Half 2.070
a drugi typ za mniejsze pieniądze:
Tampa Bay Rays vs Chicago White Sox for Game 2.20
jeśli zaś chodzi o ilość punktów, to jak pokazuje historia może być over,
ale w Postseason jest dużo underów, ale ja myślę że dziś chłopcy sobie pobiegają.
Tampa Bay Rays/Chicago White Sox (O 9) for Game 2.03
ten mecz nie jest moim głównym typem na dziś (widać to po chaotycznej analizie), ale za jakąś kasę gram.