>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB Postseason 2008

Status
Zamknięty.
ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Witam,
Los Angeles Dodgers vs Chicago Cubs (-1.5) for Game 2,490⛔
Rays na razie po mojej myśli nawet over wchodzi...
No i powtórka z rozrywki:
Milwaukee Brewers vs Philadelphia Phillies for Game 2.150✅
już bez szaleństw, ale fajnie by było.
No ciekawe co Cubsi robią w play offs - totalny debilizm !

toxic 0

toxic

Użytkownik
Za bardzo się zamiłowaliście w tych Cubsach. Dla mnie oni ostatnio w ogóle nie grali. To jak LAD się z nimi rozprawia to poezja. Bezstresowo podchodzą do gry w przeciwieństwie do Cubsów, którzy nadal pamiętają zeszłe PO. Jestem ciekaw czy Harden ich uratuje. Jest to jedyny pewny moim zdaniem miotacz w tej drużynie.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Ja tam w Cubsach nie jestem zamiłowana, ale myślałam, że coś pograją a tu kicha.
Więc na dzisiejszą nockę moja propozycja wygląda następująco:
Boston Red Sox vs LAA Angels for Game 2.260
chyba również zaryzykuję za powiedzmy mniejsze grosze
Boston Red Sox (-1.5) vs LAA Angels for Game 3.080
Dlaczego tak:
Spotykają się dziś ze sobą: Daisuke Matsuzaka (18-3, 2.90 ERA) i Ervin Santana (16-7, 3.49), w sezonie zasadniczym Red Soxi i Angels spotkali się 9 razy z czego skarpety 8 razy nie &quot;przeżyły&quot; ale w postseason Boston osiem razy wygrali z innymi drużynami, a LAA 8 razy wtopiło (i tu widać jak się gra w sezonie zasadniczym, a jak w Play offs)
Ostatnie staty Matsuzaki są zachęcające na 16 startów na wyjezdzie pociągnął drużynę aż 13 razy do zwycięstwa (9-0, ERA 2,37)
Ervin Santana też niezgorszy rok na 16 startów, 7 razy ekipa wygrała, ale uwaga w domu 5-5 z ERA 4.03.
no wszystko zostanie zweryfikowane dziś w nocy,
No i drugi typ: Chicago White Sox vs Tampa Bay Rays (-1.5) for Game 2.250
ale będę trochę ostrożniejsza bo dali zarobić wczoraj i skuszę się również na coś innego:
Chicago White Sox vs Tampa Bay Rays (-0.5) for 1st Half 1.893
(Bo obserwuję jakąś dziwną manię: pod koniec gry zabawa w eliminowanie pałkarzy) Mark Buehrle (15-12, 3.79) kontra Scott Kazmir (12-8, 3.49 ERA).
Rays na 14 startów na własnym stadionie wygrało 12 z czego na 10 starów, aż 8 wygrali z Kazmirem, na 4 starty przeciwko Soxom 3 razy ich pogrzmocili (3.34 ERA) i podobno lubią na swoim stadionie wygrywać w Piątki.
Znowu Chicago na 17 wyjazdów wygrało 4, grając z Buehrle na 9 spotkań wygrało 4 (5.05 ERA).
a przeciwko Tampa Buehrle ma 6-2 z 4.24 ERA.
Czekam na opinie ????

toxic 0

toxic

Użytkownik
Typy jak najbardziej trafne chociaz w meczu TB - CHW może być różnie. Wczoraj wcale nie b yła taka wyraźna przewaga TB. W tym meczu grałbym raczej na over niż na TB aczkolwiek nie uważam żeby te typy były złe.
Pierwszy mecz także wydaje sie być słuszny. Santana w LAA ma dobre staty ale.... no właśnie ale. Te zwycięstwa miały miejsce gdy LAA grało jak z nut i zdobywało punkty na zawołanie. Ostatni mecz pokazał, że w tym momencie nie jest juz tak różowo. Matsuzuka gra niebywale solidnie i juz wczoraj puściłem w tym meczu typ na under. Dzisiaj chyba zagram wersję z -1.5 na Boston dodatkowo, szczególnie, że Santana nie stawał w tym sezonie przeciwko Bostonowi.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Boston Red Sox vs LAA Angels for Game 2.260✅
chyba również zaryzykuję za powiedzmy mniejsze grosze
Boston Red Sox (-1.5) vs LAA Angels for Game 3.080✅
No i drugi typ: Chicago White Sox vs Tampa Bay Rays (-1.5) for Game 2.250 ✅
ale będę trochę ostrożniejsza bo dali zarobić wczoraj i skuszę się również na coś innego:
Chicago White Sox vs Tampa Bay Rays (-0.5) for 1st Half 1.893✅
(Bo obserwuję jakąś dziwną manię: pod koniec gry zabawa w eliminowanie pałkarzy)
Jak ja lubię takie nocki :p $

toxic 0

toxic

Użytkownik
Ja wole inne &quot;nocki&quot; ale takie pewnie też sa fajne ???? Także dzisiaj zarobiłem więc oby tak dalej. Myslałem w sumie, że trudniej będzie wytypować wyniki PO a tu jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem ????
J. Bay godnie zastępuje Mannego. Dzięki niemu praktycznie Boston wygrywa. W sumie to fajnie, że Manny przeniósł się do LAD. Boston zyskało świetnego zawodnika jakim jest Bay a LAD dzięki Mannemu stało sie bardzo silne. Wszyscy zyskali a mecze ogląda się przyjemniej ????

beau 1

beau

Forum VIP
Ziuta ciągle w formie ???? tak jak Tampa Bay.Dziś Harden narzuca.Uważacie , że Cubsi się przełamią na wyjeździe?Kuroda nieźle się prezentował we wrześniu i mając wsparcie Ramireza, Blake&#39;a i Furcala może dać 3 zwycięstwo.

toxic 0

toxic

Użytkownik
No dla mnie mecz LAD na dzisiaj jest no-betem. Generalnie powinni wygrać dzisiaj z Cubsami ale Harden jest najmocniejszym miotaczem Cubsów i trudno powiedzieć jak będzie. Przecież jeszcze nie grał przeciwko LAD i tu upatruje ich szansy. Manny grał juz przeciwko nim i 3H/3HR... czyzby miał byc 3HR Mannego w PO z rzędu ? Dla mnie o wiele pewniejszym typem na dzisiaj jest mecz Philadelphii.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Manny ma 26 HR w Postseason bodajże [pisze z pamięci , ale coś koło tego].
Dodgers we Wrześniu dali kibicom w LA wiele radości i chwil uniesień na ich stadionie - dziś będziemy widzieć część dalszą [taką mam nadzieje]
Co do Baya - to Pittsburgh w zamian dostał 4 grajków za ich praktycznie najlepszego grajka - Bay jakby patrzec radzi sobie świetnie , ale Manny w LAD wymiata.
Co sie dziwić jak NL jest nieco słabsza - Interlige radze zoabaczeć - ostatnie mecze ASG.
Widzimy 4x serie 2-0 - Tampa , Boston , Phillies i Dodgers.
CWS daje największe szanse z tych co przegrywają - ale minimalne by awansowali dalej.
Ale historia pokazuje , że awans mało prawdopodobny

toxic 0

toxic

Użytkownik
No Manny to Manny ale Bay teraz w Bostonie zastępuje go godnie. Ja też uważam, że CHW może jeszcze coś zdziałać. Wczoraj obejrzałem tylko początek spotkania i myślałem, że pójdzie im lepiej. Nie wiem skąd taka blokada później.
Co myślicie o dzisiaj? Jak dla mnie najpewniej z wszystkich 4 teamów wyglądają LAD. Czyżby NL miało byc dzisiaj rozwiązane?
NL jest dziwne. Takie drużyny jak Phillies powinny walczyc jak równy z równym z każdą drużyną z AL a historia pokazuje, że jest różnie. Skąd to się bierze?
Gdy Manny przyszedł do LAD też stali sie o klasę lepsi... a przecież to tylko jeden zawodnik.
Jak dla mnie pewniejszym typem na dzisiaj jest zwycięstwo Phillies. Milwaukee raczej sie juz nie podniesie. U nich po prostu nie ma kto rzucać.
Dodgersi też powinni dzisiaj zamknąć temat ale Harden jest jak dla mnie najlepszym miotaczem w NL. Jeżeli tylko będzie miał dzień to nawet Manny może nie wystarczeć. Druga sprawa, że w drugim meczu Cubsi owszem przegrali ale grali w obronie tak tragicznie, że aż żal było patrzeć.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Elo wszystkim wielbicielom MLB
Trochę się dziś spociłam przeglądając statystyki zespołów na dzisiejszą nockę, ale coś wymyśliłam:
Chicago Cubs vs Los Angeles Dodgers for Game 2.140
Chicago Cubs (-0.5) vs Los Angeles Dodgers for 1st Half 2.160

Mogło by się wydawać, że dwa typy przeciwstawne do siebie, ale wydaje mi się, po tym co ostatnio widziały moje oczy to może to być jak najbardziej sensowne.
Kilka statystyk:
Jeśli Dodgers&#39;i mają wygrać to tylko u siebie i prawdopodobnie zakończą zabawę z Cubs.
Cubsi wyciągają dziś swą najlepszą broń czyli Richa Hardena, statystyki są wręcz powalające,
w domu ERA 2.07 na 12 spotkań 10 win, na wyjeżdzie Era 2,50 przy 5-2.
Chicago mając w grze Hardena na 9 startów wygrało 8 razy.
Natomiast Los Angeles wystawia Hiroki Kurodę, który zaliczył 14 startów z ERA 3.69 (6-2), z czego grając 5 krotnie w domu -4 razy porowadził LAD do zwycięstwa.
Kuroda grał już 2 razy przeciwko Cubs w tym sezonie oddając jeden run w ponad 15 inningach.
I obserwując wyniki bardzo często się zdarzało, że Cubs po bardzo dobrym początku meczu, odwalało kitę i potrafiło nawet przegrać.
Dlatego Ja licze dziś na podobny scenariusz i wsparcie innych zawodników.
Ale do typowania ten mecz jest naprawdę ciężki i spróbóję go raczej ruszyć za małą stawkę.
I jeszcze warunki pogodowe:
Zachmurzenie średnie z 40% szansą na opady deszczu, wiatr od 7 do 25 km/H wiejący od prawej strony pola, temp ok 16 st C.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Phillies delegują Jamie Moyer&#39;a; ERA (3,71, 16-7) całkiem przyzwoita, ale nie powalająca. Ale jak się przyjrzeć wynikom to jest nad czym się zastanowić:
na 7 ostatnich spotkan na własnym stadionie wygrane - 7, na 6 ostatnich spotkań wyjazdowych w których brał udział - 6 wygranych, ogólnie w 17 spotkaniach wyjazdowych Phila odniosła 13 razy zwycięstwo a Moyer w dziesięciu spotkaniach uzyskał ERA 2,92, w tym 1-0 z 3,09 ERA w 2 ostatnich meczach i oba jak wiemy wygrane przez Philadelphie. I do tego jest lewo ręczny.
Natomiast Brewers wystawiają Dave Bush&#39;a (9-10, 4.18 ERA ) w ostatnich 5 startach, w czterech Milly przegrali. W 6 startach przeciwko Phillies uzyskał ERA 5,88. W postseason startuje poraz pierwszy.
Poza tym jak wyczytałam Philladelphia grając siedem razy w sobotę zawsze padał under. I dodatkowo siedem ostatnich spotkań Philla wygrała. Oby 8 nie było nabite w butelkę.
I mój wybór:
Philadelphia Phillies (-1.5) vs Milwaukee Brewers for Game 2.550
Philadelphia Phillies/Milwaukee Brewers (U 8.5) for Game 2.070
(ale to za mniejszą stawkę)
i ponieważ rozsmakowałam się w początkach spotkań to spróbóję jeszcze coś takiego:
Philadelphia Phillies (-0.5) vs Milwaukee Brewers for 1st Half 2.230
I mam nadzieję, że nie przejadę się na tych typach, Czekam chłopaki co Wy powiecie.

toxic 0

toxic

Użytkownik
No ja sobie odpusciłem to spotkanie z uwagi na Hardena. To nawet nie chodzi o to kto wygra tylko ja po prostu lubie Hardena ???? Gra na prawdę świetnie i dzieki niemu nie raz wygrałem sporo kasy więc tak z zasady nie gram przeciwko niemu. Ten scenariusz rzeczywiście mozliwy. To w sumie zależy od tego jak Harden poradzi sobie z LAD. Nie grał przeciwko nim jeszcze więc trudno oceniać co i jak. Powodzenia

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Bądź co bądź najlepszym killerem Cubs w ostatnich latach jest Big Unit ????
Mimo , że miałem w składzie Fantasy Baseball Kurode nieco sie obawiam o niego dzisiaj , ale w gazie napewno będzie LAD i ofensywa i szanse ze wygraja jest spora.
Czy znów będziemy oglądac podobny widok ??

Co na dziś
Dodgers @ 2.12
OVER 9 @ 2.03 @ Phillies@Brewers
Dodgers OVER 3.5 @ 2.07
Co do Brewers-Phillies
1] Moyer ma 45 lat na karku
- Grał z Milwaukee w tym sezonie 5.2 IP , dał 3 ER i 2 HR oraz 5 K oraz dostał W [HR Hardego i Fieldera]
W ekipie Brewers mahał nieobecny w PO - Sheets
- W karierze ma bilans vs Brewers - 9-5 , CG , ERA 3.63 , 111.2 IP - 45 ER , 11 HR i 40 BB
2] Victorino jest w gazie - AVG .462 za finałowe 13 meczy sezonu zasadniczego , 3 H w drugim meczu PO i Grand Slam HR
3] Burrell - 4-for-11 vs. Bush za ostatni sezon - w karierze 5-for-13 , 3 HR i K
4] Howard jest niezły - 0 H , 4 AB - 4K [AVG .000] , 4 BB - czy utrzyma serie ?? każde AB to K ?? Przeciwko Bushowi ma bilans 5-14 , 2 HR i 3 K
5] Ten sam Victorino ma 1-for-8 vs. Bush i 3 K
6] Na pewno dobrym przykładam ni bedzie od odbijania przeciwko Moyerowi Mike Cameron - 4-for-19 w karierze , 7 AB w tym Postseason - 3K

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Cubs @ Dodgers
Kończymy dziś serie ??
Dodgers - 48-33 - Sezon Zasadniczy 2008 - dom
Cubs - 42-38 - Sezon Zasadniczy 2008 - wyjazd
Since taking a 3-1 lead over Florida in the 2003 NL championship series, the Cubs have lost eight straight games in the postseason.
Kuroda - w domu ma bilans za zasadniczy 6-2 , ERA 3.68 , WHIP 1.08 , 2 SHO i 2 CG
Current Chicago hitters are 11-for-51 (.216) with only one extra-base hit versus Kuroda.
W tym sezonie dwa razy grał vs. Cubs - ma bilans 1-1 i ERE 0.59
Ostatni mecz z Cubsami grał w domu - 4 Czerwca - dał 4 H , mahnął CG i jednocześnie SHO i Dodgersi wygrali mecz.
W zasadniczym tylko z Houston ma jeszce ERE poniżej 1.00 - 0.66
Z Cubs najlepiej idzie Soriano przeciwko Kurodzie - 3-for-7.
Prócz 2B Soto , wszystkie Hity dane Cubs to single.
Blake vs. Harden - 0/8 , 5 K
Ramirez vs. Harden - 3-for-11 , 3 HR , 4 K , 5 RBI , 3 BB
Postseason Mannego - 2 HR , 4-for-8 , 3 RBI - za ten Postseason i 26 HR w historii Postseason
.396 - AVG podczas pobytu na West Coast , 187 AB , 74 H , 17 HR , 38 K , 35 BB , 1.232 OPS
Manny has posted a 1.387 OPS against fastballs from right-handed pitchers since July 1st with more extra-base hits (24) than strikeouts (22).
Cubsy za Postseason
Soriano - 1H
Fukudome - 0H , 4K , 8 AB
:p

Umpire - Jeff Nelson
# Dodgers are 5-1 in their last 6 games with Nelson behind home plate.
# Home team is 5-1 in Nelson&#39;s last 6 Saturday games behind home plate vs. Los Angeles.
# Dodgers are 4-1 in their last 5 Saturday games with Nelson behind home plate.
Jeden raz w historii w 2001 Postseason - drużyną , która przegrała 2 mecze w domu , a wygrała serie best-of-five - jest NYY - ich managerem był Torre - obecny manager Dodgers.
W tamtym sezonie NYY awansowało do World Series by przegrać z Arizoną

toxic 0

toxic

Użytkownik
Jak na stole operacyjnym w Twoich postach ;) Ja bym nie patrzył jednak aż tak bardzo na startpitcherów w tym meczu. Obaj zagraja gdy będa mieli dzień, jeżeli nie, moze być różnie.
Phillies mają bardzo dobry bullpen w odróżnieniu do Miwaukee i ta końcówka spotkania będzie najważniejsza. Zresztą Phillies maja jakąś dziwną manierę wygrywać spotkania w jednym inningu. Dzisiaj licze na dwa takie i będzie po ptokach.
W meczu Cubsów czekam na Manny vs. Harden. Czy bedzie kolejny HR? Jeżeli LAD dzisiaj wygra z CHC to udowodnią, że maja w tym momencie drużyne na miarę WS.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Chicago Cubs vs Los Angeles Dodgers for Game 2.140✅
Chicago Cubs (-0.5) vs Los Angeles Dodgers for 1st Half 2.160⛔
Philadelphia Phillies (-1.5) vs Milwaukee Brewers for Game 2.550⛔

Philadelphia Phillies/Milwaukee Brewers (U 8.5) for Game 2.070✅
Philadelphia Phillies (-0.5) vs Milwaukee Brewers for 1st Half 2.230⛔
Jednak najpewniejszym typem byli Dodgersi, bay bay Cubs...
Phillies Fajną kitę odwalali ...

toxic 0

toxic

Użytkownik
Dokładnie z ta &quot;kitą&quot;. Zeby sie to nie zemściło. Harden nie dostał żadnego wsparcia od ofensywy i żegnamy sie z CHC. W sumie to dobrze bo nic ciekawego nie pokazali. Dzisiaj myślę, że wszystko się rozstrzygnie. i będziemy mogli mysleć o finałach.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
I jestem happy szybkim outem Cubs bo na to liczyłem ????
Dziś 3 mecze - LAA też dziś sie pożegna , bo Beckett w domu sie nie spóści.
CWS ma szanse na wygraną i Milwaukee też ????

beau 1

beau

Forum VIP
Kuroda pokazał, że jego dobra forma to nie przypadek.Żegnamy się dziś z LAA i CWS?Myślę, że z jednymi na pewno.Dla mnie CWS nie zasługują na więcej i powinni odpaść dziś z TB.Bekettowi nie wierzę on przeciwko LAA gra słabo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom