W Atlancie cos czuje overek, tym bardziej ze miesiac temu padlo az 13 punktow w spotkaniu tych starterow MLB Braves vs Phillies Box Score - Sep 12, 2023 (covers.com)Cyganka to zmienia często zdanie ;p under 8,5 w meczu phills i over 8,5 w Houston
jej kula jest niezawodna
Pokaż załącznik 33971
booyakasha ! over IzziW Atlancie cos czuje overek, tym bardziej ze miesiac temu padlo az 13 punktow w spotkaniu tych starterow MLB Braves vs Phillies Box Score - Sep 12, 2023 (covers.com)
wygra osoba która będzie najmniej na minusie z pktNo PO w tym sezonie ciekawe od samego początku Dobry moment na konkurs wybrany haha
Betclic Typer MLB 2023 - konkurs z pulą nagród 1000PLN!
Właśnie tak się zastanawiałem czy by punktacji nie zmienić, że stawka przy wygranej analizie również wlicza się do punktów tj. przy kursie 1.70 dostajemy teraz 70 punktów, a może by zrobić, że jednak 170 - wtedy przynajmniej minusów by nie było prawdopodobniewygra osoba która będzie najmniej na minusie z pkt
dobrze że zaraz skoki się zaczną ;p mniej obciachu będzie ;p
x2 ;p albo po 500 pkt na start hehe ;p albo 600 bo dziś gra Minnesota u siebie ;p kto wie co tam się odwali ;pWłaśnie tak się zastanawiałem czy by punktacji nie zmienić, że stawka przy wygranej analizie również wlicza się do punktów tj. przy kursie 1.70 dostajemy teraz 70 punktów, a może by zrobić, że jednak 170 - wtedy przynajmniej minusów by nie było prawdopodobnie
Dołączasz do zabawy z analizami?wystarczy non stop grac underdogi i wygrasz konkurs - sprzedałem wam własnie pewniaka ;-)
gdybym tylko mógł to bym na pewno dołączyłDołączasz do zabawy z analizami?
Dzięki w imieniu swoim i chłopaków oczywiście Niemniej, takie analizy jak pisałeś wcześniej w dziale Baseball jak najbardziej są wystarczające żeby pobawić się w konkursie i możesz śmiało wrzucać swoje przemyślenia. To, że my czasami wrzucimy jakiś elaborat to bardziej pisanie z "pasji" niż chęć jak najdokładniejszego uargumentowania swojego typu. Ja przykładowo jak siedzę i analizuję sobie spotkanie to potem lubię swoje wszystkie myśli czy też przejrzane statystyki przelać na forum - czysto hobbystycznie, o ile można to tak nazwać. Często nawet uważam, że te analizy są za długie i zwykły śmiertelnik co nie interesuje się MLB może się zrazić. Niemniej, mam świadomość tego, że osoby zainteresowane czytają to z czystej ciekawości. Ja na przykład lubię czytać analizy chłopaków, bardzo fajna lektura, poznanie sposobu myślenia i metodologii analizy autora to fajna sprawa, ot cogdybym tylko mógł to bym na pewno dołączył
Wasze analizy sa świetne, nie ma ich co krytykować, aczkolwiek pewnie dobrze wiecie jak w sportach amerykańskich (NHL, NBA, MLB) ważny jest "feeling" i czutka. Stad nigdy nie bedzie mi sie chcialo pisac dokladnych analiz takich jak Ty czy kolega obok, moim zdaniem to nie ma sensu i strata czasu - oczywiscie ogromnie doceniam wasza prace i BARDZO szanuje.
dzięki ! w sumie pisane pod typ ale mysle podobnie jak autor.jak by ktoś chciał atakować w Minnesocie to jest tu artykuł o Sonnym i Javier
Astros vs Twins Predictions, Picks, Odds - MLB Division Series 2023 (covers.com)
artykuł wychwala Javiera ale warto poczytać
A to prawda Niemniej w Pick'Em tak nam "świetnie" idzie, że również można dołączyć w kolejnej serii i pewnie powalczyć o nagrodę hahajaroslav_ - ależ ja jestem nieogar dopiero teraz zobaczylem ze mozna bylo nawet typowac bez analiz :/