Ja obejrzalem mecz do 5 inningu mecz ARI z MILL i przy 2-1 poszedlem spac , MILL mialo szanse walnac jeszcze 2 runy ale zostali wybici.
I smiac mi sie chce bo kolo 00:00 czyli kilka minut przed meczem MILL zagralem kupon za takie resztki na koncie dla zabawy:
I po czytalem troche i nie dalem meczu na MILL tylko na pierwsza polowe meczu bo byly opinie ze ten
Craig Counsell(MILL) zle zarzdzal Bullpenem i gdy juz mieli przegrany mecz i nie duze szanse wystawil
Davin-a Williamsa ktory jest odpowiedzialny wiekszosci za dobra gre w calym Bullpenie i nie potrzebnie rzucal przy juz przegranym meczu zamiast go na dzisiaj zostawic na drugi mecz, i lepiej postawic 1 HF 5 Inning bo po 5 inningu moze byc roznie a sam nie czulem tego MILL i po pierwszym meczu tak czylem ze tam moze byc niespodzianka i byla
a sama Arizona no jest slaba a Mill pechowo oddpadli ale gdzies te niespodzianki musialy byc.
Dla podbicia dalem Hits bo Mill no lepsza druzyna.
A Philla to byl pewniak, Miami nie mialo nic do za oferowania najgorsze statystyki w ofensywie wiec dalem ich -1,5 HC , wiec tak aby cos z tych 11 funtow wpadlo i cyk dla smiechu
Ogolnie Mnnesota przewidziana,
Philla rowniez
Arizona rowniez, ale po pierwszym meczu tu zweszylem niespodzianke, bo ja tak jak koledzy wyzej nie sledzilem do konca rozgrywek
MLB
No i TB ktora dala plame i na nia uparlem sie i napisalem analize
))))))))))
pozdro