[email protected]
Użytkownik
Zgadzam się z radkiem. Polska również w moim odczuciu wygra to spotkanie. Przez cały turniej nasza drużyna grała bardzo dobrze ale wczoraj zagrała wyśmienicie. Być może duży wpływ ma na to, że prawie cały skład kadry to również kadra Skry Bełchatów. Boli mnie to, że 4 najlepszych przyjmujących w Polsce są w jednym klubie. Wracając do dzisiejszego meczu. Jeżeli zagramy tak jak wczoraj to myślę, że to spotkanie wygramy. Francja wczoraj zagrała dobry mecz ale przypłaciła to na pewno utratą sił. W dodatku Polacy odpoczywali parę godzin dłużej i myślę że to oni właśnie będą dzisiaj "świeżsi".
Raz już z Francją wygraliśmy, wtedy obie drużyny nie grały tak dobrze ale myślę że to jednak my zrobiliśmy większy progress i pewnie pokonamy rywala.
Drugiego meczu osobiście radzę nie tykać. Mecz z serii "No Bet". Tutaj może się zdarzyć wszystko, ale raczej 5-setówki nie zobaczymy. Poziom nie będzie wysoki, a gra emocjonująca. Za równo Bułgaria jak i Rosja zaliczyły wielkie klęski.
Sądzę, że wygra Rosja, ale lepiej poszukać czegoś w innej dyscyplinie.
Raz już z Francją wygraliśmy, wtedy obie drużyny nie grały tak dobrze ale myślę że to jednak my zrobiliśmy większy progress i pewnie pokonamy rywala.
Drugiego meczu osobiście radzę nie tykać. Mecz z serii "No Bet". Tutaj może się zdarzyć wszystko, ale raczej 5-setówki nie zobaczymy. Poziom nie będzie wysoki, a gra emocjonująca. Za równo Bułgaria jak i Rosja zaliczyły wielkie klęski.
Sądzę, że wygra Rosja, ale lepiej poszukać czegoś w innej dyscyplinie.