Jak wygląda skład Islandii ?
Daj cynk do tego info że kluczowi zawodnicy zagrają mniejJak ugryźć wieczorny hit ? Ja idę w kierunku Francuzów. Jest informacja, że kluczowi zawodnicy Danii mają zagrać mniej. Francja z nożem na gardle, brak awanu do top4 będzie katastrofą. Remis do awansu wystarcza ale wynik na styku jest jak stąpanie po bardzo kruchym lodzie. Duńczyków porażka bardzo nie skaleczy, unikną niewygodnych i bardzo twardych w obronie Szwedów. Kursy drastycznie lecą w dół, Fortuna jeszcze trzyma możliwość podwojenia. Sam pograłem dubel Islandia + Francja. Powodzenia !
Dania - Francja 2
Kurs : 2,57 ( Fortuna ) Hit dnia
wywiad z trenerem Dunczykow jest, ktory zapowiedzial, ze zobaczy ktorzy zawodnicy sa bardziej eksploatowani i zagraja mniej. Powiedzial tez, ze pomimo tego zagraja o zwyciestwo, bo zawsze graja o zwyciestwo.Daj cynk do tego info że kluczowi zawodnicy zagrają mniej
Jeśli masz pewność że będą odpoczywać to graj. Mnie nic nie zdziwi. Mogą zagrac zeby wyeliminować Francje- według mnie największe zagrożenie w finale. Juz na IO w finale Francja pokonała DanieMoże jak mają niektórzy odpoczywać to warto M.Hansen under 6,5 po 1,85 ???
M.Hansen dzis nie zagraMoże jak mają niektórzy odpoczywać to warto M.Hansen under 6,5 po 1,85 ???
Podczas transmisji mówili też o Gidselu oraz Greenie.A masz skład Duńczyków kto jeszcze nie zagra ?