jaki zwrot wystarczy ze zawodnik dotknie parkietu w meczu na 1 sekunde i juz masz wtopeCzlowieku jakie bezmyślne info, przeciez Hansena nie ma, a kto mogl przewidziec, ze w 1 akcji meczu Gidsel dozna kontuzji kolana ? Nie wiem moze zwrot bedzie
W pierwszej minucie doznał kontuzji i już od tamtej pory nie zagrał..Kontuzja ?
Będziesz miał w raporcie po meczu na oficjalnej stronie mistrzostw.Gdzie mozna znalezc ile czasu dany zawodnik gra w meczu?
Oglądałem mecz od A do Z ale oglądam tenisa od 30 lat. Złamanego grosza na meda bym nie dał. Value było w Nadalu. Wiadomo było ze nie odda łatwo meczu. W 4 secie byłem już pewny że Rafa bierze.Nadal to była lokata???? Chyba meczu nie widziałeś. Lokata to coś pewnego.
Tez to pogralem. I pytanie czy w ogole pojawi sie chociaz na 1 sekunde na parkiecie bo poki co nie gra.Pellas under 4.5 pkt 1.85 @betlick
Pechowo kontuzja Dunczyka poprzedni typ, ale tutaj ktos spi. Wraca Wanne, a wiec Pellas nie pogra za duzo, bo to jest ta sama pozycja. Do tego buki sugeruja sie tym, ze ostatnio Pellas zdobyl tyle pkt, trzeba zaznaczyc, ze 4 z nich byly z karnych, a dzisiaj ich nie bedzie wykonywał przy takich powrotach. Fortuna juz to wycofala.