Niektóre tutaj analizy to jest takie pisanie głupot.. Ja nie mam czasu za bardzo na pisanie analiz na dniach a szkoda bo coś tam wchodzi ale gdybym sie nie znał i stawiał to co tutaj ludzie piszą.. Jak
Białoruś niby ma być ciągnięta przez Valiupau? to jest skrzydłowy, skrzydłowy jest uzaleznoiony od grania rozgrywajacych.. Jeśli rozegranie bedzie dobrze grał i obsługiwało skrzydła to rozumiem.. ale jesli rozegranie bedzie tragniczne to skrzydłowi nic nie zrobią.. jedynie kontry skrzydłowych ale gdzie w meczu z Niemcami? Bardziej to następne mecze będą dla Valipau lepsze.. wiem wiem rzucił 7 bramek ale 5 z nich to rzuty karne..
Tak samo argument, że Lucas Steins moze 3 bramki z kontr rzucić.. serio srodkowy rozgrywajacy? po za tym wątpie, że on grał w Defensywie(nie ogladałem tego meczu to nie wiem), ale moim zdaniem on tylko atak.. wiem typ wszedł bo sam dałem go over ale analizy tego typu to jest wprowadzanie ludzi w błąd..
Na dziś polecam Ivana Cupica over 4.5 1.75
fortuna.. Karne rzuca,
Serbia niby z Ukraina nie miała problemów ale Chorwacja to jest wyższa liga, tym bardziej ze
Serbia osłabiona,a z tego co mi wiadomo to Cindrić dzis wraca, nie wiem jak Duvnjak..
Czysto tez Chorwacje mozna pograć fajny kurs 1.7 a ekipke mają dobrą..
Następny mecz to Czarnogóra poniżej 25.5 bramek
Betfan.. to co maceodnia grała w 1szym meczu w defie.. myślałem ze nie wytrwaaja z taka aktywnoscia do konca meczu a tu szok.. przegrali dwoma ale ze Słowenia...Jak zagrają jak w 1 szym meczu to mysle ze czarnogóra ciezko bedzie miała dojsc do 22bramek nawet..
Szwecja moim zdaniem dziś łatwo rozprawi sie z
Hiszpania a kurs okolice 1.5...
Hiszpania przebudowana w niektórych pozycjach.. Srodek rozegrania najbardziej tam ucierpiał choć za 2-3 lata to zaprocentuje...