>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Serbia 15-29.01.2012

Status
Zamknięty.
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Jesli Polacy zagrają tak jak do tej pory to napewno przegrają po za tym jak można liczyć na zwycięstwo ja daje sie dupy w pierwszej połowie to co oni wyprawiają nie przypomina nawet piłki ręcznej to istne kalectwo ,mieli szanse pokonać słabo dysponowanych Szwedów a nawet drużyna trzech koron nas pojechała cudem wywalczony remis do tego myślelismy że z macedonią sie uda a tu trafiła kosa na kamien z Niemcami przegramy meczu nawet nie oglądam bo po co mam sie denerwowac i tak odpadlismy już po meczu ze Szwecja.Do tego musimy wygrać różnicą 4 punktow i liczyć na dwa pozostałem mecze licząc że szwecja sie nie podłozy Dani a Serbia macedoni ;)

Wiem ze wiekszosc jest patriotami i kibicuje naszym,ja takze.jednak niezmieniam swojego zdania ze postawienie na Niemcow jest wielka okazja i powinno siasc bezproblemowo.Co do nasdzej reprezentacji to trzeba swiezej krwi.A prawede mowiac do niewidac nastepcow naszych chlopcow.Przeciesz wiecznie niebeda grali i najlepsze lata maja za soba

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Polska - Niemcy 2.70 -- 9.00 -- 1.67 W Expekt

Dziś o 16:15 bardzo ważny mecz w Mistrzostwach Europy. Polacy muszą to spotkanie wygrać, najlepiej różnicą 4 bramek. Czym im się uda? Moim zdaniem tak, aczkolwiek zawsze ciężko się grało z zachodnimi sąsiadami. Niemcy są bardzo pewni siebie, w wywiadach mówią otwarcie, że są lepsi i dzisiaj wygrają.
Taka pewność siebie może ich zgubić. Polacy pokażą, że mogą się skoncentrować od pierwszej minuty i stopniowo będą powiększać przewagę bramkową.
W Expekt można to spotkanie obstawiać na żywo.
Zachęcam do zapoznania się z ofertą kursową - 33 zakłady na to spotkanie w Expekt.

P 8

papki1

Użytkownik
Słowenia nie ma już szans. Pewny awans ma już Chorwacja i Hiszpania.
Co do meczu Polaków to sądzę, że mimo wszystko dziś wygramy. Niemcy to nie jest jakiś wielki zespół a i na tych mistrzostwach mimo, że mają 5 punktów świetnie się nie prezentują. Wiadomo, Polacy też. Decydująca będzie pierwsza połowa jeśli nie damy sobie odskoczyć na początku na 4,5 bramek powinno być dobrze. Kurs jest wysoki więc sądzę, że warto postawić na naszych. Bo przecież ile można przegrywać tych początków. Chyba mają nasi na tyle rozumu i umiejętności i potrafią wysunąć wnioski. Każda seria kiedyś się kończy a ta seria w naszym przypadku trwa już bardzo długo, bo od tego towarzyskiego turnieju w Danii przed ME, zawsze przegrywaliśmy jedną z połów (z Islandią, Danią, Słowenia) i na ME to samo (z Serbią też była pogoń). To nie jest przypadek, ale dziś nasi są pod ścianą i mimo wszystko sądzę, że nie prześpią z żadnej z części spotkania.
W dodatku nie wiadomo czy zagra Glandorf i Hens. Co do tego drugiego to jest w beznadziejnej formie, ale Glandorf był kluczowym graczem w poprzednich spotkaniach. Zapewne sztab medyczny zrobi wszystko żeby zagrali i znając życie zagrają, ale nasz K. Lijewski też gra nie w pełni zdrowy i widzimy ze nie jest w najwyższej dyspozycji.
Dochodzi jeszcze sprawa naszych stosunków z Niemcami, Polacy zawsze się specjalnie spinają na Niemców, w drugą stronę to nie jest takie oczywiste. Co do innych motywacji Polacy mają takie same jak Niemcy bo gramy jeszcze o kwalifikacje olimpijskie, wiec argument, że Niemcy zagraja bardziej zmotywowani raczej bym odrzucił.
Polska - Niemcy 1

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Pilka reczna mistrzostwa europy 16-15 25.01.2012
Polska - Niemcy
typ; -1.5 bramki Polska
3.49
bet365
Analiza
Dziś w spotkaniu konczacym faze grupowa podczas mistrzostw europy pilkarzy recznych rozgrywanych w Serbii, Polacy zagraja z Niemcami. PRzed tym spotkaniem w duzo lepszej sytuacji znajduja sie niemcy. Ekipa naszych zachodnich sasiadow w grupie 1 zajmuje 2 miejsce. Niemcom do awansu do polfinalu potrzebne jest dzis zwyciestwo nad polakami. Nasza reprezentacja rowniez ma teoretyczne szanse na awans do kolejnej rundy. Musi pokonac niemcow roznica conajmniej 4 bramek i liczyc na porazke lub remis dunczykow ze Szwedami. Jest to oczywiscie mozliwe. Polacy przede wszystkim musza skoncentrowac sie na wlasnym spotkaniu i pewnie go wygrac. Niemcy to juz nie ta ekipa sprzed kilku lat. Teraz to reprezentacja bardzo odmlodzona, ktora ostatnimi czasy nie ma wiekszych sukcesow. Na tych mistrzostwach niemcy przegrywali z Czechami, Dunczykami, remisowali z serbia oraz pokonali Szwedow i Macedonczykow. Polacy graja falami. W drugiej fazie mistrzostw, w spotkaniach ze Szwecja i Macedonia rozgrywali beznadziejne pierwsze polowy, by w drugich prezentowac sie duzo lepiej od przeciwnikow. Ostatecznie jednak ze szwecja udalo sie uzyskac remis, z macedonia przegralismy. Dziś rywalizacja toczy sie rowniez o miejsce w turnieju kwalifikacyjnym do igrzysk olimpijskich. Polacy zapowiadaja &quot;gryzienie parkietu. Niemcy są natomiast w moim odczuciu nad wyraz pewni swojego zwyciestwa. Uwazam, ze Polacy utra dzis nosa naszym zachodnim sasiadom.

S 22

szpak

Użytkownik
Hiszpania - Słowenia X

Co tu dużo pisać remis zadowala obydwie drużyny . Hiszpanie przy remisie pewnie 1 miejsce a Słoweńcy pewne 3 miejsce o które walczą. Pewnie w tym meczu ani jedna drużyna ani druga nie będzie się przemęcxzać. Przewiduje wolny spokojny mecz z wynikiem remisowaym ???? do tego Polacy ( ale to tylko przeczucie) analizy nie podam bo większość została omówiona i każdy ma swój pogląd na tenmecz.Moim zdaniem Niemcy szału nie grają a nasi gorzej niz ze Szwecją i Macedonią zagrać nie mogą no i walczą jescze o miejsce w turnieju kwalfikacyjnmm do Igrzysk Olipmijskim więc motywacja jest. niemcom mamy coś do udowaodnienia za przegraną w finale MŚ u nich. Pozatym sporo naszych gra w lidze niemieckiej więc dobrze znają możliwości niemieckich zawodników. wszyscy czepiają się gry Polaków a chciałbym zauważyć , że Nimecy podobnie jak Polska ze Szwecja też cały mecz goniła Serbów ( którzy zagrali słabysz mecz niż przeciwko Polakom) z Macedonią gdybyśmy wykorzystali 1/3 kontrataków to byśmy spokojnie wygrali. Lepsza skutecznośc i jestem spokojny o wynik.

Otrzymane punkty reputacji: +3
artur202 4

artur202

Użytkownik
Jesli Macedonia wygra to oni awansuje ponieważ znami wygrali jednak chyba nie pomieszałem ;)
i po co sie kłócisz ze mna??

&quot;Reprezentacja Polski piłkarzy ręcznych skomplikowała sobie sytuację w grupie podczas mistrzostw Europy w Serbii, ale... nie jest najgorzej - awans ciągle jest realny. Żeby znaleźć się w półfinale muszą zostać spełnione dwa warunki: wygrana Polski z Niemcami różnicą co najmniej czterech goli oraz remis lub wygrana Szwedów w meczu z Danią. Jeśli tak się stanie - wynik meczu pewnej awansu Serbii z Macedonią nie będzie miał dla Polaków znaczenia. W takiej sytuacji awansujemy do półfinału (i zapewnimy sobie udział w turnieju kwalifikacyjnym do IO nie tracąc szansy na mistrzostwo Europy premiowane bezpośrednim awansem do Londynu) z drugiego miejsca. &quot;

cytat z onet.pl

tutaj macie rozbudowane scenariusze ;D

http://www.eurosport.pl/pilka-reczna/mistrzostwa-europy/2012/czego-potrzebuja-polacy_sto3125013/story.shtml

unicaja 13,7K

unicaja

Użytkownik
Macie tutaj wszystkie możliwe pozytywne dla nas scenariusze:
Sytuacja w grupie I jest bardzo skomplikowana. Aby w ogóle rozważać jakikolwiek scenariusz, musimy pokonać w środę Niemców, a Duńczycy nie mogą wygrać ze Szwecją. Wówczas możemy jeszcze zagrać w półfinale. Oto hipotetyczne sytuacje, które pozwolą nam zagrać o medale:
Wariant I: Macedonia przegrywa z Serbią, a Dania ze Szwecją. Wówczas do awansu wystarczy pokonanie Niemców.
Wariant II: Serbom nie udaje się ograć Macedończyków i tworzona jest mała tabela z trzech zespołów (Polska, Niemcy, Macedonia). By mieć korzystny bilans bramkowy musielibyśmy wygrać swoje spotkanie różnicą czterech goli. Jeżeli wygramy trzema bramkami cały czas będzie możliwy awans, pod warunkiem, że rzucimy Niemcom co najmniej 26 goli.
Wariant III: Przy porażce Macedonii i remisie Duńczyków to Skandynawowie znajdują się w małej tabeli. W tych okolicznościach również wystarczy nam wygrana z Niemcami.
Wariant IV: Triumf Macedonii i remis Danii sprawia, że w małej tabeli znajdują się wszystkie cztery zespoły (Polska, Niemcy, Macedonia i Dania). Zwycięstwo z Niemcami różnicą minimum czterech bramek da nam awans do półfinału. Jeśli będą to trzy trafienia, wówczas musimy rzucić Niemcom aż 36 goli.
Źródło
Czyli powinno nam zależeć na rzuceniu jak najwięcej bramek Niemcom. Hmm, unibet daje taką właśnie opcję... Zawsze jedna bramka może zadecydować a więc lepiej rzucić ich jak najwięcej się tylko da. Wobec tego:
Polska over 25.0 @1,82 unibet ✅ izydor

Otrzymane punkty reputacji: +8
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Po pierwsze nie sadze by Szwedzi dali rade pokonać rozpedzonych dunczykow i praktycznie ten mecz zamyka nam jaką kolwiek drogę do 1/2 Dla nas praktycznie mistrzostwa sie skonczyły po meczu ze Szwecją którą powinnismy wygrać tak sie nie stało więc jedziemy do domu.

Dania:Szwecja typ 1,Kurs:1,35
Serbia:Macedonia typ 2,Kurs:1,70

A 1

aras13

Użytkownik
Witam
Ostatni dzień fazy grupowej, znamy już 3 półfinalistów.
Myślę, że mogą być dziś ciekawe wyniki.
W meczu Francja- Islandia stawiam na Islandię po kursie 3.3. Francja słaby turniej, udział w igrzyskach zapewniony, nie będą walczyć do upadłego o dalsze lokaty.
W meczach półfinalistów, mogą oni wystawić rezerwy z powodu dużych obciążeń i odpoczynku przed półfinałami. A Słowenia i Macedonia walczą o udział w kw.do Igrzysk.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna Mistrzostwa Europy 16:15
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: Polska wygra różnicą 1-3 goli
Kurs: 3.80
Buk: Bet365

Już za około godzine dojdzie do kluczowego meczu w fazie głównej mistrzostw Europy Panów w piłce ręcznej w grupie 1. Reprezentacja Polski zagra z naszymi zachodnimi sąsiadami czyli Niemcami. W zdecydowanie lepszej sytuacji są Niemcy którzy przed turniejem podobnie jak Polska byli zaliczani do ścisłej grupy faworytów. W grupie 1 awans do półfinału ma już zapewniona Serbia z kolei o 2 miejsce walczyć będą aż 4 zespoły właśnie dzisiaj. Warunkiem awansu biało czerwonych do czwórki jest przedewszystkim zwycięstwo dzisiaj z Niemcami, jednak nawet przy zwycięstwie czekać musimy na dwa inne mecze bowiem jeśli Szwecja nie przegra meczu z Danią a Serbia z Macedonią to właśnie my wejdziemy jednak każdy inny wynik nas wyklucza. Teraz troche statystyk. Polska dotychczas gra słabo 1 połowy, z Danią przegrywali 4 golami ale udanie finiszowali i wygrali 27-26, następnie po fatalnej połowie ze Szwecja (9-20) w drugiej dość nieoczekiwanie wygrali w takim samym stosunku i zremisowali. Pogoń nie udała się z Macedonią gdzie mimo dobrej gry w 2 połowie ulegliśmy im 25-27. Niemcy z kolei mają 1 zwycięstwo z 1 fazy właśnie z Macedonią i do tego wygrana z Szwecją, ale mecz ze Szwecją wygrali tak na prawde w pierwszej fazie meczu gdzie zrobili przewage i kontrolowli. Później remis z Serbią i porażka z Danią. Ja stawiam że Polska wygra 1-3 golami. Po 1 Polska gra jeszcze o awans na Olimpiade jeśli nie o czwórke, po drugie przed 2 laty na ME wygraliśmy z Niemcami 27-25 a po trzecie myślę że Niemcy są zbyt pewni siebie. Jesli Polacy będą trzymać się Niemców do 50minuty to będę spokojny bo nasi umieją grac końcówki.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Stawka meczu z Niemcami będzie naprawdę duża, toteż mecz powinien być fajny i wyrównany. Nasi nie odpuszczą nesserschmitom za cholerę, tu chyba nikt nie ma wątpliwości. A że i jedni i drudzy walczą o półfinał (tu bardziej Niemcy, bo my nie mamy szans tak naprawdę) i o kwalifikację do turnieju kwalifikacyjnego do Londynu to stawka będzie ogromna.
Ja jednak mimo wszystko jestem zdania, że z Niemcami wygramy, już tyle razy zagrali nasi taką padaczkę słownie, że nie wiem sam czy gorzej potrafimy. Wczoraj pisałem już, że nasi z Silvio takiego bohatera nie zrobią jak z Ristovskiego.
Zresztą tu akurat każdy ma inne zdanie, ale czynniku odpuszczenia meczu przed naszych zupełnie nie ma, toteż chałupy na Szwabię nie ma co stawiać, nie mniej jednak ja liczę na nasze przebudzenie i równie dobry mecz co z Danią.
No i jeszcze zagram under Kire Lazarowa. Jednak o 20 już wszystko będzie jasne, tak sądzę i to Duńczyków będziemy oglądać w półfinale. A Kirył bez motywacji to już nie jest ten sam zawodnik, na pewno będzie trochę mniej brał ciężar na siebie, a może i trochę odpocznie przed ciężką drugą połową sezonu w Madrycie. Serbia w tym turnieju słynie przede wszystkim z defensywy, która jest najmocniejszą ich stroną zdecydowanie. Stanic broni na wysokim procencie, bramkarz Croatii broni dość ekonomicznie, dużo nadrabia ustawieniem, nie jest demonem gibkości jak Heinevetter np., ale myślę, że jeśli zagra dziś to Łazarow nie będzie walił bramki za bramką. A tak poza tym, to być może nie zagra Manojlovic, dlatego stawka niższa niż miała być, ale tak czy tak sądzę, że dziś Kirył nie będzie ciągnął aż tak Macedonii naprzód, Macedonii, która skądinąd moim zdaniem więcej niż 22-23 gole nie rzuci nawet pomimo wakacyjnego stosunku Serbów do meczu (Serbia - Słowacja 21:21).
Polska @ 2.9 B365
Kirył Łazarow under 8.5 @ 1.85 Tobet

I jeszcze na Islandię, bo jednak Francja w tym turnieju gra takie wyjebongo, pokazują fochy, coś się chyba w tym zespole już hmmm.. wytarło? A Islandia poza słabym początkiem zupełnie niezłe spotkanie z bardzo mocną Hiszpanią, zatem za lekki stejk można zagrać.
Islandia @ 3.5 Betclic
Pozostałe mecze to już chyba wedle intuicji, no i wiadoma sprawa to livebetting, choć dziś w tej materii może być trudniej niż w dniach poprzednich.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dziś sądny dzień na ME.W polskiej grupie wiele niewiadomych i wiele scenariuszy. Mnie dziwi jedno: dlaczego mecze danej grupy nie są rozgrywane o tej samej porze?! Wiem,że grają na jednej hali i to logistycznie niemożliwe,ale można to było przewidzieć przed turniejem. A tak gramy najpierw my i Niemcy-tu ok,obie ekipy walczą na maxa bo obie mają szanse na awans.Duńczycy w tym czasie modlą się,żeby Niemcy nie wygrali. Jednak gdy Helmuty wygrywają z Polską,wtedy derby skandynawii i bałkańskie stają się meczami bez większej stawki,bo to Niemcy i Serbia mają awans..Trochę to nie fair moim zdaniem,pomyślcie jakie byłyby emocje dla 4 drużyn(POL,GER,MCD i DEN) gdyby te mecze były rozgrywane jednocześnie.
Typersko trzeba to oczywiście dziś podzielić na etapy. Bo granie w tej chwili na wygraną Danii czy Macedonii jest bez sensu według mnie. Niemcy z nami wygrają,Duńczycy i Macedonia tracą szansę na awan-kursy zaczynają się zmieniać wtedy..Panowie nie dajcie się dziś bukom!

Polska do boju!!!

K 0

kazik1986

Użytkownik
Macedonia wygrywa z Serbia, bylo do przewidzenia po co serbowie mieli sie wysilac i tak awans jest i pierwsze miejsce. Czyli jeżeli Serbowie nie wygraja tych mistrzostw europy to POLSKA gra w turnieju kwalifikacyjnym do Igrzysk Olimpijskich ???? ???? ???? 3mamy wiec kciuki za DANIE,HISZPANIE i CHORWACJE ???? ???? chyba za CHORWACJE najmocniej bo w polfinale sie mierza z serbami.

Hiszpania -Dania
typ 2
kurs 2,20 unibet
25/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Hiszpania vs. Słowenia 35:32
24/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Hiszpania vs. Islandia 31:26
22/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Hiszpania vs. Chorwacja 24:22
20/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa C Hiszpania vs. Rosja 30:27
18/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa C Hiszpania vs. Węgry 24:24
16/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa C Francja vs. Hiszpania 26:29

Mecze: Dania
Data Turniej Mecz Wynik Szczegóły 25/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Dania vs. Szwecja 31:24
23/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Dania vs. Niemcy 28:26
21/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Dania vs. Macedonia 33:32
19/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Polska vs. Dania 27:26
17/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Serbia vs. Dania 24:22
15/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Dania vs. Słowacja 30:25
Wtym pojedynku stawiam na zwyciestwo aktualnych wicemistrzow swiata zespol Dani.rozpoczeli oni turniej slabo i awansowali z zerowym kontem punktowym do dalszej fazy.Ale tam odniesli komplet zwyciestw i pokazali ze sa zdecydowanie na bfali wzoszacej.Dla odmiany Hiszpania gra caly czas bardzo dobrze i stracila tylko punkty w zremisowanym pojedynku z Wegrami,ale przeciesz kiedys musi przyjsc slabszy mecz
Serbia -Chorwacja
typ 2
kurs 1,90
unibet

Mecze: Serbia
Data Turniej Mecz Wynik Szczegóły 25/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Serbia vs. Macedonia 19:22
23/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Serbia vs. Szwecja 24:21
21/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 1 Serbia vs. Niemcy 21:21
19/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Serbia vs. Słowacja 21:21
17/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Serbia vs. Dania 24:22
15/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa A Polska vs. Serbia 18:22

Mecze: Chorwacja
Data Turniej Mecz Wynik Szczegóły 25/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Węgry vs. Chorwacja 24:24
24/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Francja vs. Chorwacja 22:29
22/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Runda Zasadnicza, Grupa 2 Hiszpania vs. Chorwacja 24:22
20/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa D Chorwacja vs. Norwegia 26:20
18/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa D Słowenia vs. Chorwacja 29:31
16/01-12 Mistrzostwa Europy Mężczyzn, Grupa D Chorwacja vs. Islandia 31:29
To bedzie prawdziwa bitwa pomiedzy dwoma druzynami z polwyspu Balkanskiego.Mysle ze atut wlasnego boiska przemawia za Serbia,ale przeciesz Chorwatow tez bedzie bardzo duzo na trybunach.Stawiam na wieksze doswiadczenie Chorwacji i wiekszy geniusz jaki pokaze Balic wtym pojedynku.Napewno bedzie to mecz walki i ostrych spiec

A 220

andrzej78

Użytkownik
Zapowiadają się ciekawe półfinały i trudno wskazać wskazać faworytów.
Serbia-Chorwacja
Będzie gorąco nie tylko na parkiecie, ale i na trybunach bo kibice Serbów i Chorwatów zbytnio się nie lubią. W tym meczu decydujące może być doświadczenie Chorwatów, ale Serbom szans nie odbieram.
Hiszpania-Dania
Jak wiemy cuda w handballu się zdarzają i swoją szanse na cud wykorzystali duńczycy i grają w półfinale. Teraz zechcą pójść za ciosem i zagrać w finale. Hiszpanie grają bardzo rowno na tym turnieju.

Myślę za za drobne warto spróbować 1z3,2z3,3z3 na remisy, razem z meczem o 5 plac między Słowenią i Macedonią. Kursy 9 w fortunce. Losy wszystkich tych meczów mogą ważyć się do ostatnich sekund i dogrywki dość prawdopodobne.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 8

papki1

Użytkownik
Sądzę, że jutro warto postawić na Macedończyków.
Macedonia to zespół, który zrobił na mnie ogromne wrażenie. Są znakomicie zorganizowani, fantastycznie współpracują z kołem - ich obrotowy jest drugim strzelcem. Kto pierwszym? Wiadomo, niesamowity Kirył Lazarow. Zawodnik totalny! Nie dość, że potrafi walnąc na bramkę to i świetnie asystuje. Nie było przypadku w tym, że pokonali oni Polaków. Są świetnie zorganizowani, mają wyuczone zagrywki (większość z nich wraz z trenerem na czele reprezentuje barwy Metalurga Skopje). Wielu z nich jest w życiowej dyspozycji. Motywacji na pewno nie zabraknie bo jest o co grać, plus fanatyczni kibice, którzy wykrzesują ze swoich zawodników 110%. Słowenia natomiast to solidny zespół ze swoja gwiazda i mózgiem Urosem Zoromanem, jednak niewiele za nimi jutro przemawia. Sadzę, że Macedończycy są na fali i poradzą sobie z zespołem Słowenii. Wyczytałem też, że główny obrońca Słoweńców- Matej Gaber doznał jakiejś kontuzji i nie wiadomo czy zagra.
Warto chyba zainwestować większą sumę w ten mecz, nie widziałem jednak zbyt wielu meczów Słoweńców na tych ME, więc wstrzymuje się jeszcze do jutra. Może ktoś z Was widział Słoweńców w akcji?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom