>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Serbia 15-29.01.2012

Status
Zamknięty.
Jak pokazal przegrany mecz z Macedonia to jednak limit cudow juz sie wyczerpal i trzeba bylo przegrac spotkanie.Mysle ze Polska w tych mistrzostwach nieprezentuje juz klasy z przed kilku lat i obawiam sie ze pojedynek z Niemcami tez bedzie przegrany i niezajmiemy miejsca w pierszej osemce.Dlamnie faworytami do mistrzostwa jest ktos z dwojki Hiszpania ,Chorwacja.Stawiam na Chorwatow.

arekstr 18

arekstr

Użytkownik
Może to nie zabrzmi przekonująco, ale liczę na finał Serbia - Hiszpania. Dużo wskazuje na to, że Serbowie trafią do półfinału z pierwszego miejsca, a wtedy niewykluczony jest półfinałowy pojedynek Serbów z Chorwatami. Biorąc pod uwagę atmosferę jaka towarzyszy meczom gospodarzy, ich motywację oraz przychylność sędziów każde rozstrzygnięcie jest możliwe.

O 6

olszyn

Użytkownik
beda turnieje eliminacyjne do igrzysk. Bezposrednia kwalifikacje zdobedzie tylko mistrz europy - wp rzypadku gdy Francuzi wygraja mistrza, wtedy v-ce mistrz dostanie kwalifikacje. Polsce najbardziej powinni zalezec, zeby ani Serbia, ani Niemcy nie dostali sie do finalu mistrzostw europy, gdyz wtedy wyprzedza nas w pierwszenstwie do turnieju do igrzysk. Jesli wszystko wyjdzie po naszej mysli, zagramy na turnieju w Szwecji, gdzie przyjdzie nam zagrac ze Szwedami, Wegrami, jakas druzyna z innego kontynentu z tego co pamietam, a wyjda do igrzysk 2 druzyny z kazdego turnieju eliminacyjnego. To w duzym skrocie, bo uciekam na squasha;-) pzdr

A 220

andrzej78

Użytkownik
A ja tak sobie spróbowałem policzyć czego potrzeba aby stał się cud i awans do półfinału i wyszło mi że trzeba:
Pierwszy warunek-wygrana min 3(może 4) golami z niemcami, wtedy przestaje nam zagrażać macedonia której serbia może odpuścić mecz, bo w małej tabelce zadecyduje różnica bramek. Na razie mamy -2, mac+1

Drugi warunek-Szwecja wygrywa lub remisuje

Istnieje możliwość że 4 drużyny będą mieć 5pkt i wtedy w małej tabelce razem z duńczykami będziemy mieć 4pkt

Przy układzie Polska,Dania, Niemcy w małej tabelce mamy 4pkt

Niewykluczone że gdzieś się pomyliłem ????

M 115

matlaurent

Użytkownik
Po dzisiejszych spotkaniach jest ciekawa sytuacja w naszej grupie. Srodowy dzien bedzie konczylo spotkanie Serbii z Macedonia. Dlaczego zaczalem od tylu...? No wlasnie, pozycja Macedonii w grupie i przebieg spotkania z Serbia jest zalezny od tego, jak zakoncza sie wczesniejsze spotkania. Jezeli o 16:15 jakiekolwiek punkty z Polska zdobeda Niemcy, to Macedonczycy juz o polfinale moga zapomniec. Przy zwyciestwie jednak naszych, czekaja na spotkanie, a raczej wojne Danii ze Szwecja. Tu odpuszczania raczej ze strony Szwecji nie powinno byc - choc przypomnial mi sie mecz pilki noznej na ME, kiedy Dania i Szwecja musialy zremisowac 2:2, aby wyjsc razem z grupy, kosztem Wloch - taki wynik padl wtedy, wiec i teraz moze byc mozliwosc ukladu - pomijajac ten jednak fakt i zakladajac czysto sportowa walke, jezeli Szwedzi urwa punkt Danii (a nawet dwa), to moze dojsc do bardzo wygodnej sytuacji w grupie dla Macedonczykow: Niemcy 5 pkt., Polska 5 pkt., przy remisie Danii ze Szwecja, Dania 5 pkt. - bilans bramkowy ---&gt; Niemcy w zaleznosci od wysokosci zwyciestwa Polakow, narazie +4, Polacy jednak ujemny (teraz -5) lub na zero, Dunczycy przy minimum remisie wyjda z bramkami na zero. I jak wyglada na tle tych wszystkich ekip druzyna Macedonii, przy takiej zbieznosci punktowej i bramkowej - bardzo dobrze, teraz wychodza z bramkami na zero, przy kilku brakowym zwyciestwie nad Serbia, maja szanse wejsc do strefy medalowej. Jezeli w pierwszej kolejnosci do ukladu tabeli bierze sie roznice bramkowe (a nie mecze bezposrednie), to mozemy miec sensacje jako Macedonie w PF. Dlaczego zakladam obecnosc tej ekipy w dalszej czesci turnieju, skoro swoj ostatni mecz graja z niepokonana Serbia jak do tej pory? Jak widzialem, ile publiki Serbskiej jest na meczach Macedynczykow (oprocz oczywiscie kibicow z Macedonii, gdzie maja przeciez blisko), i w odwrotna strone, kibice Macedonni dopinguja Serbow. Po rozpadzie Jugoslawii, to wlasnie panstwa Czarnogory i Macedonii sa bardzo bliskie Serbii. Wlasnie w tym meczu widzialbym uklad, Serbowie juz awansowali, jezeli srodowe spotkania ulozyly by sie, jak wczesniej opisalem, to raz trener Serbski bedzie oszczedzal swoich najlepszych zawodnikow na PF (byc moze z nielubiana Chorwacja), dwa na trybunach bedzie taka kumulacja kibicow z Serbii i Macedonii, ze sama atmosfera &quot;wymusi&quot; puszczenie Macedonczykom spotkania. A po trzecie jezeli juz kalkulowac, to lepiej puscic malo doswiadczona ekipe do PF, niz tak ograna jak Niemcy, Polska czy Dania. Nacja Serbska jaka jest, wielu z was na pewno wie, takze kombinowanie z ich strony wielce prawdopodobne. To sa jednak wszystko moje przemyslenia, ale sugeruje obserwowac srodowe spotkania w naszej grupie uwaznie, bo jezeli bedzie sie tak ukladalo, jak naskrobalem powyzej, dojdzie naprawde do ciekawej sytuacji. Poza tym utwierdza mnie dzis pod katem takiego rozumowania (chodzi o puszczenie meczu przez Serbie) dzisiejszy mecz Serbii z Czarnogora na mistrzostwach europy w pilke wodna. Serbia juz pewne miejsce w grupie miala, Czarnogora, aby wyjsc z grupy, musiala wygrac, remis ich nie urzadzal. I jak sie skonczylo? Od stanu 2:0 dla Serbii, seria pieciu goli dla Czarnogorcow, w konsekwencji kontrola spotknania, i awans z grupy. Mozna sobie poukladac w glowie... Czy podobnie moze byc juz w srode? Wielce prawdopodobne, zwyciestwo Macedonii moze byc rowniez przy ich braku awansu do PF, zostaje jeszcze walka o miejsca 5-6, do tego trzeba zajac 3 miejsce w grupie - ale oberwujmy, jak sie beda rozwijaly wydarzenia w srode.
ps. Przepraszam za brak polskich znakow, klawiatura mi sie chyba rozsypala...

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 220

andrzej78

Użytkownik
Jeśli chodzi o turnieje kwalifikacyjne do Londynu, to jeśli się nie mylę rywalizujemy o 2 wolne jeszcze miejsca z Niemcami, Macedonią i Słowenią. Więc warunek konieczny aby na taki turniej się załapać to wygrana z Niemcami najlepiej 4+, wtedy i od Niemców i od Macedończyków będziemy wyżej.

S 4,7K

skazany10

Użytkownik
A ja coś czuje, że Szwecja może sobie poradzić z Danią, Polacy z Niemcami ale Serbią odpuści trochę przed półfinałami i przegra z Macedonią. Po 1 Macedonia to na pewno słabszy rywal na który można trafić w walce o medale niż Polacy( chociaż dziś nie jestem tego taki pewny) i Duńczycy, po 2 zapewne odpocznie paru graczy, po 3 ludzie z Bałkanów sobie tu &quot;pomagają&quot; więc mój typ

Serbia - Macedonia 2
bwin 2.55
✅✅

Wegry -Slowenia 2
kurs 2,45 bet 365
Tutaj postawlbym na zwyciestwo Sloweni,ktora niejest slaba druzyna i mysle ze poradzi sobie z Wegrami a kurs bardzo ladny.Slowency jak przegrywali to minimalnie.wegrzy dobrze rozpoczeli mistrzostwa i zremisowali z Hiszpania i pokonali sensacyjnie Francje.Jednak ostatnio przegrany pojedynek z Islandia pokazal ze chyba traca impet i przegraja ten pojedynek

Otrzymane punkty reputacji: +4
jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Zastanawiajacy jest kurs na Chorwatow w meczu z &quot; Zabami&quot;. Wszyscy widza jak Francja prezentuje sie w turnieju.Chorwaci po ostatniej porazce z Hiszpania troche zagmatwali sobie sytuacje, ich ostatni mecz z Wegrami pewnie bedzie decydujaca walka o awans. Sa w zdecydowanie lepszej dyspozycji niz ich dzisiajsi przeciwnicy. Spotkanie pewnie bedzie na styku wiec i remis mozliwy a kurs zachecajacy.
Francja-Chorwacja
X
9.00
bet365
oraz
over 51,5 bramki
2.96
bet365
Co do ostatnich meczow w naszej grupie odradzam &quot;dlugoterminowe&quot; typu bo juz po pierwszym meczu moze byc wiadomo kto przechodzi dalej i pozostale druzyny moga nie za bardzo sie przykladac.Ewentualnie zagrac cos na ilosc bramek jakies overy przed rozpoczeciem pierwszego spotkania. Ciagle jeszce nie ma lini na 25 przynajmniej w bet365.
Spotkanie ktore poleca kolega powyzej Wegry-Slowenia wg mnie ciezkie do wytypowania kurs rzeczywiscie dobry na Slowenciow ja sklaniam sie ku kolejnemu remisowi w dniu dzisiejszym.
Wegry-Slowenia
X
9.00
bet365
Najbezpieczniejszy dzisiaj bet na Hiszpanie
1.35 w bet365 jednak szalu nie robi.

kamil_gks 22

kamil_gks

Użytkownik
Nikola Karabatić under 4,5 po 1,55 Unibet ✅ (0 ???? )
Myśle że bardzo duze prawdopodobieństwo tego typu. Karabatić od początku mistrzostw nie błyszczy w żadnym meczu nie rzucił więcej niż 3 bramki. Dlaczego dzisiaj ma rzucic i to z dobrze grajaca Chorwacja, gdzie linia w meczu na under/over jest aż nadto niska bo 48,5. Buki wystawiajac linie 4,5 chyba liczą na jakies przebudzenie Francuzów i samego Nikoli.
Hiszpania - Islandia (+2,5) za 1,80⛔ oraz (+5,5)✅ za 1,22 (31-26) Unibet
Bardzo ważny mecz dla jednych i drugich. Islandia w poprzednim meczu wkoncu zaczeła bronić i ograła Węgrów aż 6 golami. Myśle że z Hiszpanami wynik bedzie na styku i wcale nie faforuzowałbym tutaj Hiszpanów. Jeśli Islandia dobrze wejdzie w mecz i będą bronic tak jak z Wegrami to swoje napewno rzucą i może nawet pokuszą się o niespodzianke.
Gram takie o to dwa kupony:
Karabatić under 4,5 + Islandia (+5,5) - ako: 1,89 ✅
Islandia (+2,5) + Francja-Chorwacja over 45,5 - ako: 2,39 ⛔
[edit]
troche sie zawiodłem na Islandii myślałem że wiecej powalczą, no cóż chyba poczatek zadecydowal. Dobrze, że chociaz pierwszy kupon na plus.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 220

andrzej78

Użytkownik
Polska 3,05 bwin, ładnie.Owszem Niemcy spisują się nadzwyczaj dobrze na turnieju ale spokojnie jesteśmy w stanie powalczyć o wygraną. Wiadomo że nikt tu nie odpuści, Niemcy o krok od półfinału i wywalczenia zarazem udziału w turnieju kw. do igrzysk. Nasi gladiatorzy droge do półfinału mają trudniejszą ale turniej do olimpiady jest jeszcze w naszych rękach.

aggress 64

aggress

Użytkownik
Tutaj macie najprostszy wariant Naszego awansu :
Żeby znaleźć się w półfinale muszą zostać spełnione dwa warunki: wygrana Polski z Niemcami różnicą co najmniej czterech goli oraz remis lub wygrana Szwedów w meczu z Danią. Jeśli tak się stanie - wynik meczu pewnej awansu Serbii z Macedonią nie będzie miał dla Polaków znaczenia. W takiej sytuacji awansujemy do półfinału (i zapewnimy sobie udział w turnieju kwalifikacyjnym do IO nie tracąc szansy na mistrzostwo Europy premiowane bezpośrednim awansem do Londynu) z drugiego miejsca.

masilbn 61

masilbn

Użytkownik
Francja - Chorwacja - Chorwacja over 23.5 @1,85 Tobet ✅ 29 łatwizna :p

Próbuje się zabrac do dzisiejszego megahitu od kilku stron i chyba w końcu zdecyduje sie na ten wariant. Ciekawy tez over 48.5, a dla ryzykantów polecam Chorwację, bo kurs bardzo fajny.
Tak jak ktoś pisał wyżej ,Francuzi na tym turnieju cieniują wyraźnie i nie zagrali jeszcze żadnego meczu na swoim poziomie z poprzednich imprez. Ostatnio wymęczona wygrana w meczu o zycie ze Słowenią, wczesniej wtopa z Węgrami i Hiszpanią (choć tam akurat Hiszpanie zagrali bardzo dobry mecz).
Chorwaci jak na razie numer jeden do tytułu, jak zwykle nie powalają grą, nie da się czasami nawet na nich patrzeć ???? , ale ekipę mają mocna i w formie. Dzisiaj widze ich jako faworytów meczu z Francją, ale zagram tę linię.
24 bramki rzucili do tej pory we wszystkich meczach, oprócz ostatniego z Hiszpanią. Duvniak, Cupic, Vori, Lacković i spółka dzisiaj powinni dac radę to osiągnac, nawet jeśli nie wygrają, bo czuje mecz w granicach 50 - 55. Oczywiście Francuzi mają dobra obronę i Omeyera, ale ani ta defensywa już tak nie przeraża rywali, ani omeyer nie broni jak do tego przyzwyczaił (32% skutecznosci do tej pory, jedna z najgorszych na turnieju o_O).

unicaja 13,3K

unicaja

Użytkownik
Co do szans na występ w Igrzyskach i wariantach z tym związanych ładnie zostało to opisane poniżej:
Może się jednak okazać, że Polska nie znajdzie się w czołowej trójce, a i tak zachowa szanse na olimpijskie laury. By tak się stało, musi spełnić się jeden z dwóch scenariuszy.
Według pierwszego, złoty medal ME musi wywalczyć jedna z drużyn, które mają zapewniony udział w turniejach kwalifikacyjnych dzięki miejscu w czołowej siódemce MŚ 2011 – to Dania, Hiszpania, Chorwacja, Islandia i Węgry (Szwedzi stracili już szanse). W takim wypadku miejsce w dodatkowych eliminacjach przypadłoby Polsce, jako 8. drużynie MŚ 2011.
Druga ewentualność zakłada, że przed Polakami znajdą się w klasyfikacji serbskiej imprezy tylko zespoły mające już zapewniony udział w turnieju kwalifikacyjnym. Wtedy przepustki zarezerwowane dla srebrnych i brązowych medalistów, automatycznie trafiłyby do drużyn z kolejnych miejsc. Ważne więc, by nie wyprzedziły nas więcej niż dwa zespoły z grona: Serbia, Niemcy, Słowenia i Macedonia.

Zespoły pewne gry na IO w Londynie:
Wielka Brytania (gospodarz), Francja (mistrz świata 2011), Tunezja (mistrz Afryki 2012), Argentyna (mistrz igrzysk panamerykańskich 2011), Korea Płd. (zwycięzca kwalifikacji azjatyckich); stawkę uzupełni mistrz Europy 2012.
Skład turniejów kwalifikacyjnych do igrzysk olimpijskich (6-8 kwietnia 2012):
Turniej 1 (Dania):
Dania (wicemistrz świata 2011)
Węgry (7. zespół MŚ 2011)
? (wicemistrz Europy 2012)
Algieria (wicemistrz Afryki 2012)
Turniej 2 (Hiszpania):
Hiszpania (3. zespół MŚ 2011)
Islandia (6. zespół MŚ 2011)
? (3. zespół ME 2012)
Brazylia (2. zespół igrzysk panamerykańskich)
Turniej 3 (Szwecja):
Szwecja (4. zespół MŚ 2011)
Chorwacja (5. zespół MŚ 2011)
Japonia (2. zespół kwalifikacji azjatyckich)
Chile (3. zespół igrzysk panamerykańskich)
Celowo podkreśliłem to jedno zdanie. Tak więc mimo iluzorycznych (nie oszukujmy się) szans naszej kadry na awans do półfinału serbskiej imprezy mecz jutrzejszy ma kolosalne znaczenie i tak jak pisze andrzej 3,05 wystawione przez bwin na naszych gladiatorów biorę już dzisiaj z pocałowaniem ręki.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
No i ja sobie wezmę Polaków, jakby nie patrzeć, to gorzej zagrać się nie da, ten Ristowski to jednak taki wariat, w sumie Heinevetter też, ale jego akurat większość Polaków zna, w końcu przypominam, że każdy prócz chłopaków z Płocka przeciw niemu grał. Kielce + Jurkiewicz w grupie LM, a reszta w Bundeslidze, więc typa znają dobrze, zatem tu bym się go za specjalnie nie obawiał, a i Bodek zjebę konkret im urzadził po tym jak tego chłopaka biednego obili. Lichtlein nie jest w tym akurat mistrzem, owszem solidny chłopak, ale nie zamuruje się, o to jestem spokojny. Poza tym, wciąż GRAMY, nasi Niemcom nigdy nie odpuszczą, a akurat ci w tym turnieju grają tak sobie, rzekłbym, że gdyby nie niefrasobliwość Serbów i Macedonii to mieliby 2 punkty zamiast pięciu, ale co to zmienia? Nic. Niemcy tak jak my walczą do końca, są mistrzami drugich połów, zatem czeka nas naprawdę wielki bój, a Polska @ 3 to oczywiste value nawet mimo mglistych szans na awans do 1/2.
Cóż, więcej nie ma co pisać, ale na pewno dziś Chorwacja jest oczywistym faworytem w starciu z Francją, dla mnie takie kursy to oczywisty value. Chorwaci w tym turnieju grają tak jak już to zresztą pisałem najefektywniejszą piłkę ręczną, i dla mnie to jest przyczynek tego, że właśnie na nich sobie dziś zagram. Pozostałe 2 mecze to no-bety raczej, ale tak jak pisałem przed turniejem, czekam na mecz Węgry - Słowenia i on wbrew pozorom na pewno będzie zajebisty. Hiszpanie pewnie trochę się pomęczą, kurs na ich wygraną mocno przeciętny, ale od tego jest live, by sobie wyższy kurs znaleźć, bo myślę, że Islandia zgodnie ze swoim zwyczajem zacznie mocno, poszukamy też jak to już w 3 poprzednie dni było fajnych betów u/o na bramki w meczu.
I zagram też kombosa na skrzydłowych, liderów swoich reprezentacji. Gajic, Sigurdsson i Cupic w opcji over 5.5 dają ako prawie 7, i ja z tego chętnie skorzystam, Ivan na pewno będzie miał okazje w kontrze, bo Francja w turnieju popełnia rażącą liczbę błędów w ataku, a akurat Chorwacja tak jak przed tygodniem Hiszpanie to wykorzysta. Podobnie sprawa ma się z Gajiciem, który ostatnio rzucił 5 bramek, ale ja jego overek sobie podbijam i dziś, myślę, że sporo będą do niego w przeciwieństwie do meczu z Francją grać, zresztą z Żabkami grał bardzo niewiele. No i Sigurdsson czyli najefektywniejszy z efektywnych skrzydłowych, tu over wydaje się oczywisty, zwłaszcza, że pomiędzy Hiszpanią a Islandią powinien być bardzo wyrównany mecz obfitujący w dużą ilość goli.
Zatem:
Chorwacja @ 2.5 ✅ 29:22
Sigurdsson ✅ 6/13 + Cupic ✅ 6/7 + Gajic ✅ 12/13 (over 5.5) @ 6.79 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +12
Polska -Niemcy
typ 2
kurs 1,60
Mysle ze mozna postawic w ciemno na zwyciestwo Niemcow.Polacy niestety nieprezentuja tej klasy co w poprzednich latach.Limit szczescia na tych mistrzostwach juz wyczerpali i pewnie przegraja to spotkanie.W naszej druzynie niestety niema kto rzucic z daleka,bielecki juz niejest tym samy zawodnikiem co dawniej.Pozycja bramkarza w naszej druzynie pod nieobecnosc Szmala tez niezachwyca.Mysle ze Niemcy ktorym zwyciestwo daje awans do nastepnej rundy wykorzystaja szamnse i odniesa pewne zwyciestwo.Granie tego meczu to pewny zysk.

oczek92 3

oczek92

Użytkownik
Mysle ze mozna postawic w ciemno na zwyciestwo Niemcow.Polacy niestety nieprezentuja tej klasy co w poprzednich latach.
Byc moze masz rację, ale ja uwazam inaczej. Po nieudanym meczu z Serbią rowniez wszyscy wypowiadali sie podobnie, ze jestesmy slabi itp ze najlepsze juz za nami, ale potem przyszedl mecz z Dania i pokazalismy ze jednak na cos nas stac. Nie wiem jak inni, ale ja sie czulem wlasnie, jakbym ogladal Polske tę samą, co kilka lat temu. Pokazalismy, ze grajac z wicemistrzami swiata potrafimy odrobic 4 bramki straty i wygrac, a w meczu z 4 druzyna swiata nawet bedac 11 bramek do tylu odrobic strate i nie przegrac meczu. Ludzie, troche wiary! Jezeli juz mowicie ze to nie ta sama reprezentacja co dawniej, to zwróćcie uwage na to, ze Niemcy tez juz nie graja tak pieknie jak pare lat wstecz. Ich wyniki na tym turnieju nie sa jakies rewelacyjne: ledwo wygrany mecz z Macedonia, przegrana z Dania i z Czechami (ktorych juz nie ma na tym turnieju.) Wierze, ze jezeli bedziemy w stanie zagrac dobrze pierwsza polowe, to uda nam sie to wygrac. O ile wczesniej dawalem porazki Polakow w 1 połowie tak teraz po kursie 1,60 sie tego nie oplaca. Najlepszym typem na ten mecz jest na to ze wygramy druga polowe po kursie 2,60. Obejrzyjcie sobie jeszcze raz te koncowke i zastanowcie sie czy nadal jestesmy bez szans?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;amp;v=_d6V94AMCqA#!
Polska - Niemcy
Polska wygra drugą połowę - 2,60

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 22

szpak

Użytkownik
No to stawiaj w ceimno na Niemców. asi grają o kwalfikacje do turnieju przedolimpisjkiego i kurs w granicach 3 w takim wypadku to promocja ????

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
promocja promocją ale niemcy w tym spotkaniu maja wieksze szanse na wygrana. Obie ekipy graja jeszcze o awans. Jesli polacy dobrze rozegraja pierwsza polowe to jest szansa, jesli beda gonic to moze byc kiepsko. Jak dla mnie no bet ewentualnie cos underowo do postawienia bo obrona odegra w tym meczu kluczowa role

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No to stawiaj w ceimno na Niemców. asi grają o kwalfikacje do turnieju przedolimpisjkiego i kurs w granicach 3 w takim wypadku to promocja ????
Tym gorzej dla nas, jak o coś gramy w tym turnieju to musimy dostawać srogie baty by się otrząsnąć i wejść na ku..e w biernego ze względu na wynik rywala.Niemcy w tym turnieju grają równo i na dobrym poziomie, jeśli go utrzymają a my znowu damy zrobić rywalowi przewagę, to ja nie liczę że Niemcy łatwo sobie pozwolą na odrabianie strat i staną jak Szwedzkie słupki które prezentują piknikową postawę na tym turnieju.
Mecze Niemców z Serbami, Danią to mecze naprawdę wyrównane o wyniku którym przesądziły drobne błędy, my ich popełniamy za dużo nie mówiąc o głupich stratach, w meczu ze Szwecją to nam się piłki od kolan odbijały.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom