Norwegia - Szwecja
Norwegia Handicap +3.5 bramek @ 1.67
Norwegia @ 4.15
Lvbet
Brak dostępu do laptopa sprawił, że kilka dni trzeba było sobie odpuścić w typowaniu i choć dalej go brak, to krótko o jutrzejszym spotkaniu. W grupie II mamy już wszystko rozstrzygnięte, znamy półfinalistów w postaci Danii i Szwecji, oraz ich końcowych miejsc, bo już nie zmieni tego, że
Dania zajmie pierwsze miejsce, a
Szwecja drugie. Tak więc mecz o nic dla Szwecji, co może wykorzystać
Norwegia, która mimo, że nie prezentuje na tym turnieju nadzwyczajnej formy, to jest to zespół niewygodny, z przebłyskami. Mecze pomiędzy obiema ekipami są zazwyczaj bardzo wyrównane, h2h też po stronie Norwegii, co prawda teraz to
Szwecja wydaje się być mocniejszą ekipą od swoich rywali, ale jak już pisałem Szwedzi nie grają o nic. Zresztą podobnie jest też z Norwegią, której nawet zwycięstwo nie powinno zmienić ich miejsca w tabeli, jednak nie wystawiał bym tu aż tak różniących się kursów.
Słowenia - Dania
Słowenia Handicap +6.5 bramek @ 1.70 Lvbet
Tu taka sama sytuacja,
Dania już nie gra o nic, Słowenia z szansą na zagranie dodatkowego meczu o 5 miejsce, jednak muszą zdobyć punkty z Danią, a
Portugalia musi stracić punkty z Holandią. Nie odważę się tu zagrać czystego winy Słowenii, który by mnie nie zdziwił, ale według mnie warto pograć tak wysoki Handicap.