Możesz przybliżyć?? jakie są jeszcze szanse??Szybko do meczu już niedługo. Właśnie skończyły nam się możliwości awansu (praktycznie) ... matematycznie zawsze są (choć ja w cuda nie wierzę).
Są takie:Możesz przybliżyć?? jakie są jeszcze szanse??
Czyli jakby ich nie było.DLACZEGO ARGENTYNA MUSI WYGRAĆ JEDNYM GOLEM I MAX 23-22
ODPOWIEDŹ:
POL - ARG 24-23
POL - DEN 27-28
ARG - DEN ???
Jak widać wszystkie mecze kończą się przewagą jednego gola. Jeżeli na koniec fazy grupowej Polska będzie mieć 6 punktów, Argentyna i Dania również, to będzie liczyć się bilans bezpośrednich spotkań. I tak oto wszystkie 3 zespoły mają taki sam bilans (0). Wtedy liczy się liczba zdobytych goli, a Polska zdobyła ich najwięcej (biorąc pod uwagę wynik ARG - DEN 23-22). jeżeli Argentyna wygrałaby powiedzmy większą ilością goli, wtedy ona awansuje.
Wszystko to może się stać pod warunkiem, że Polska wygra z Serbią i Chorwacją, Argentyna z Danią (max 23-22) i Serbią, a Dania przegra też ze Szwecją.
Sam to wymyśliłem - nie wiem czy dobrze, ale to ma sens
Dlaczego uważasz że zagrają rezerwy? Norwegia wysoko przegrała z Hiszpanią, a Francuzi mają podobny styl gry co drużyna z południa Europy, oparty na grze ofensywnej, jednak bronić też potrafią wspaniale. Można powiedzieć, ze nawet lepszy potencjał bo bardziej wartościowych graczy mają Trójkolorowi. Nauczeni niespodziewanym remisem w meczu z Hiszpanią zapewne do końca będą grać skoncentrowani. Owszem, przy wysokim prowadzeniu pewnie będą grać zmiennicy, ale mimo to powinni zdecydowanie pokonać Norwegów, którzy wyraźnie w tym etapie MŚ opadli z sil. Jednak mimo tego ten typ wydaje mi się ryzykowny
W przypadku remisu zakład jest wtedy liczony jakby spotkania na kuponie nie byłoTaka ciekawostka- W totolotku przyjmują m.in. dwudrogowe zakłady na zwycięzce meczu. Tylko troche śmieszna sytuacja bo w fazie grupowej przecież mecze mogą kończyć remisami. ????
Szwecja - Top 4 2,50 - Millenium
Tu się nie zgodzę Podobnie jak przed dwoma laty , gdzie Chorwaci byli gospodarzami tak i teraz od gospodarzy wymaga się tego najważniejszego , czyli Złota. Szwedzi to najbardziej utytułowany kraj jeśli chodzi o szczypiorniaka więc normalne jest , że złoto to ich celSzwedów dla których już sama awans do półfinału jest ogromnym sukcesem.