Zauważyłem, że tobet dodał do swojej oferty kilka ciekawych zdarzeń. Moją uwagę zwrócił szczególnie zakład:
Tournament Specials (Best attack (Preliminary round)) .
Ano właśnie... Czyli typujemy ekipę, która w I rundzie rzuci swoim rywalom najwięcej bramek. Tak więc bierzemy pod uwagę tylko pierwszych 5 spotkań ekip biorących udział w MŚ. I powiem szczerze że w oczy rzucił mi się kurs na
Duńczyków jak i
Islandczyków. Obie drużyny lubią sobie porzucac a okazję do tego mają idealną bo rywale powiedziałbym egzotyczni. Zarówno zawodnicy z kraju Hamleta jak i wyspy gejzerów powinni dac popis strzelecki zwłaszcza w spotkaniach z takimi przeciwnikami jak chociażby: Algieria i
Australia (to w przypadku Dunów) czy
Brazylia i
Japonia (
Islandia). W dodatku pozostali rywale tych ekip także preferują raczej wymianę ciosów, że wspomnę Rumunów czy Serbów w grupie C oraz Węgrów i Austriaków w grupie B. Nie wiem jeszcze czy zainwestuję w te opcje swoje fundusze jednak jest to opcja do przeanalizowania bo oba typy to jak dla mnie value biorąc pod uwagę ich styl gry prezentowany na ostatnich turniejach mistrzowskich. Mnie obie te opcje się bardzo podobają i zawierają spore szanse powodzenia.