>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2025 (15.12.2024-03.01.2025)

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Michael van Gerwen - Brendan Dolan
Typ: w każdym secie meczu padnie 180's
Kurs: 1.75

Bukmacher: Betfan

Van Gerwen to murowany faworyt do wygrania tego spotkania, chociaż nie jest to aż taka przepaśc jak m. in. w konfrontacji Littlera, handicapy setowe nie są tutaj zbyt atrakcyjne, a jednak nie jest aż tak oczywistym, że skończy się to gładkim 4-0. Nastawiam się, że w każdym meczu wpadnie minimum jedna 180's - sam Van Gerwen powinien to zrealizować, szczególnie że gdy wstrzeli się dobrze w mecz, to potrafi ją rzucać jedna po drugiej. Nie można też wykluczyć Dolana, który musi bić duże wartości jeśli marzy o sprawieniu niespodzianki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2773
Kaldui 366,4K

Kaldui

Znawca - Dart
MVG vs Dolan
Dolan ponad 2.5 180-tek w meczu @1,50
Bardzo niska linia. Nawet przy szybkim 4:0 dla Holendra, gdzie powiedzmy dostaniemy średnio 4 legi na set, to mamy dystans 16 legów. Średnia wychodzi ok. 0,18. Średnia maxów Dolana z tego roku to 0,2 / leg. Liczę, że ugra seta, więc wtedy szanse na 3 maxy rosną.
Ponad 3.5 maxów @2,19

Aspinall vs Gilding
Gilding najwyższy C/O ponad 100.5 @1,45 124
Andrew jest mocno nierówny. Potrafi zagrać seta +100, żeby potem męczyć się na średnich 80. Jednak Aspinall też ma swoje problemy i myślę, że Gilding ugra tutaj chociaż 2 sety. C/O +100 wydaje się do ogarnięcia.

Williams vs Pietreczko
Ponad 2,5 C/O +100 w meczu @1,55 2
Williams znowu odpalił się na mistrzostwa świata. Lubię tego zawodnika i jego zuchwałość (jak np. z Crossem próbował zaczynać 80 od dwóch topów - był to finisz na mecz). Na tych mistrzostwach zrobił tylko 1 trzycyfrowy finisz (100 w meczu z Robem), więc pora na więcej!
Po drugiej stronie Pietreczko, który na tym turnieju zaliczył 3 zamki +100. Ricardo lubi popisać się kombinacyjnym finiszem i w tym zakładzie liczę na jego skuteczność.

Wszystkie kursy Totalbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3138
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Nathan Aspinall - Andrew Gilding
Handicap setów: Andrew Gilding (+2.5) @ 1.40 4-0
180-tki handicap: Andrew Gilding (+2.5) @ 1.68 6-4
Kto więcej 180-tek? Andrew Gilding @ 4.10
Betfan

Aspinall bez formy w tym sezonie i w MŚ odrodzenia na razie nie widać. Męczarnie z amerykańskim kwalifikantem Gates’em (3-1, większość setów na pełnym dystansie 5 legów), ratowały go w miarę solidne duble (45%), bo średnie mocno przeciętne (ave 88, rywala jeszcze gorsza 83). Przejawem kryzysu formy Aspinalla są też dużo niższe staty jeśli chodzi o maksy, czy to w sezonie czy w tym turnieju (0.26 na lega, Gilding nie wiele gorzej 0.22). W pierwszym meczu tylko 3x180 w 18 legach, Gilding zaskoczył dobrą formą punktową ave 93 do tego 6x180 w 16 legach. Dlatego myślę, że kursy w tym meczu są przesadzone w stronę Aspinalla, a zwłaszcza w departamencie rzuconych 180ek. Jeśli dodamy do tego jeszcze powolny styl Gildinga, denerwujący wielu szybciej grających darterów, to granie przeciwko faworytowi bez formy to typy przeciwko Aspinallowi mają jeszcze więcej sensu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1268
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Luke Humphries - Peter Wright
Typ: Peter Wright handicap setów +2.5
Kurs: 2.14
Bukmacher: Betfan

Humphries to naturalny faworyt do wygranej w tym meczu i też jeden z potencjalnych kandydatów do końcowego triumfu na całym turnieju. Dobre średnie, dobre wejście w turniej, niezwykle mały margines błędu to coś, co charakteryzuje tego zawodnika. Peter Wright najlepsze lata gry ma za sobą, ale myslę że w tym meczu postraszy Luke'a i wykorzysta jego wszelkie niedociągnięcia. Bez wątpienia Wright to najtrudniejsza z dotychczasowych przeszkód i wielu wyrokowało już odpadnięcie Petera w konfrontajci z Wattimeną. Myślę że Peter jest w stanie ugrać minimum 2 sety, a i niespodzianki w darcie się trafiają.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1861
slomiany400 80,4K

slomiany400

Użytkownik
Oglądałem wczorajszy mecz Littlera i w sumie chłopak jest do pyknięcia przez kogoś bardziej solidniejszego niż wczorajszy jego rywal.

Dzisiaj gra nasz rodak Ratajski i wydaje mi się, ze to nie będzie dla niego łatwe spotkanie. W meczu z Filipińczykiem jeden i drugi grali bardzo przeciętnie co prawda prawie tydzień minął od tego spotkania, ale wydaje mi się, ze over 5.5 seta jest do gry na dzisiejszy maxizysk w forbet po 1.47[/ICONPLUS][/ICONPLUS]

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1745
Kaldui 366,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Dimitri van den Bergh vs Callan Rydz
Dimitri wygra @1,75 (Betfan)
Dimitri więcej 180-tek @1,85 (forBET)
Dimitri wygra i więcej 180-tek @3,05 (forBET)

Rydz mnie wyjaśnił..

Rydz zaskoczył mnie w pierwszej rundzie, bo typowałem zwycięstwo Chorwata. Jednak Callan zagrał kosmiczny mecz (107,06), co jest na razie najwyższą średnią na turnieju. Jednak Rydz jest bardzo niestabilnym zawodnikiem. Wątpię, żeby potrafił powtórzyć takie spotkanie. Anglik potrafi się szybko zagotować i gra przeciwko Dimie, który będzie zarządzał tempem i spowalniał gorączkowego Rydza powinna dać mu się we znaki. Belg zazwyczaj dowozi w ważnych momentach i liczę, że tym razem wygra.

Luke Humphries vs Peter Wright
Wright powyżej 4.5 180-tek @1,65 (Totalbet) /już chodzi po 1,82 👀
Wright powyżej 5.5 180-tek @2,30 (Betfan)

Peter - ku zaskoczeniu wielu - gra dalej. W meczu z Wattimeną dał ładnie zarobić (Typ, że rzuci więcej maxów), więc i tutaj idę w stronę 180-tek Szkota.
Na tym turnieju 14 maxów w 40 legach, co daje średnią 0,35 / leg. Jest to sporo wyższa wartość niż średnia z całego sezonu (0,22), ale wiadomo jak Peter grał w przeciągu roku. A kiedy zbudować formę jak nie na mistrzostwa świata? Humphries podobnie jak rok temu, zaczął turniej dość przeciętnie, ale nie miał wymagających rywali, więc póki co nie stracił jeszcze seta. Myślę, że to się zmieni i Wright zmusi go do wysiłku. Nawet przy 5 setach powinniśmy dostać ~20 legów, więc 5 maxów to 0,25/leg. To nie brzmi jak zadanie nie do wykonania. A liczę, że zobaczymy więcej niż 20 legów. No i skoro wczoraj Dolan zrobił 6 kołowrotków, to Peter nie dorzuci? 😅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1525
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Luke Humphries - Peter Wright
Peter Wright powyżej 4.5 180-tek: Powyżej 4.5 @ 1.82 5
Peter Wright powyżej 5.5 180-tek: Powyżej 5.5 @ 2.30
180-tki handicap: Peter Wright (+2.5) @ 1.81 4-5
Kto więcej 180-tek? Peter Wright @ 4.85
Betfan

Chyba trochę przesadzone te kursy w maksach, jakby Humphries miał tutaj przejechać się po Wrightcie 4-0. Szkota jest oczywiście daleki od swojego prime, ale akurat w dwóch meczach na MŚ widzieliśmy akurat nieco lepszego Snakebite’a niż zwykle i można się spodziewać trudniejszej przeprawy obrońcy tytułu niż przewidują buki. Wright solidne duble (po 45% w obu meczach), co może go utrzymywać w meczu kiedy przyjdą trudne momenty, średnie 89 i 96 też dobre, za to w maksach poszalał bo wbił 4 i aż 10 w niespodziewanej wygranej z Wattimeną (4-2), w sumie 14x180 w 40 legach, całkiem nieźle. Humphries na razie w maksach bardzo oszczędnie jak na niego: 2 i 4 maksy, w sumie 6x180 w 25 legach, co daje średnią wyraźnie niższą od Wrighta (0.24 vs 0.35). Ja tu widzę szansę przed dogiem w maksach, a może i nie tylko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4104
C 100,4K

crisoovsky

Użytkownik
Widzę,że wszyscy którzy piszą coś na temat meczu Wrighta nie dali ważnego info a mianowicie Wright jest chory/przeziębiony i 2 dni temu w spotkaniu z Wattimeną kaszlał co chwilę po oddaniu rzutu w chustę bądź zasłaniał się a nawet po spotkaniu nie podali sobie dłoni czy nie uscisneli się jak to bywa lecz Wright cos mu tam powiedział i zółwika chciał zbić.
Jeśli było tak 2 dni temu to każdy który przechodził podobne rzeczy wie,że to nie jest proste więc pewnie Peter ciśnie na antybiotykach a przy jakimś dłuższym spotkaniu jeśli takowe będzie to na pewno niekorzystnie na zmęczenie to wpłynie.
Oczywiście życzę wam powodzenia w typach 💪

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Moim zdaniem to jest nieśmieszny żart, ze ForBET nie potrafi dodać zakładów na mecz MVG od 15… chciałbym wykorzystać maxi ale czekam na dodatkowa ofertę + po raz kolejny zaniżanie kursów z realnego 1.4-1.45 u innych buków do 1.38 żeby nie wchodziły w maxi.

Otrzymane punkty reputacji: +730
Cabron 86,3K

Cabron

Użytkownik
Widzę,że wszyscy którzy piszą coś na temat meczu Wrighta nie dali ważnego info a mianowicie Wright jest chory/przeziębiony i 2 dni temu w spotkaniu z Wattimeną kaszlał co chwilę po oddaniu rzutu w chustę bądź zasłaniał się a nawet po spotkaniu nie podali sobie dłoni czy nie uscisneli się jak to bywa lecz Wright cos mu tam powiedział i zółwika chciał zbić.
Jeśli było tak 2 dni temu to każdy który przechodził podobne rzeczy wie,że to nie jest proste więc pewnie Peter ciśnie na antybiotykach a przy jakimś dłuższym spotkaniu jeśli takowe będzie to na pewno niekorzystnie na zmęczenie to wpłynie.
Oczywiście życzę wam powodzenia w typach 💪
Ja mam wrażenie, że ta choroba wpływa pozytywnie na grę Wrighta. Nie dość, że on nie był nawet w gronie top 10 do tytułu w tym sezonie, to jeszcze był ogromnym underdogiem w meczu z Wattimena.
On sam od siebie wiele nie oczekuje i nie ma nic do stracenia, a w razie czego ta choroba będzie jakaś wymówka, bo Wright jest zazwyczaj pewny siebie i już sugerował, że ogra Cool hand Lucka.
Czasami w takich sytuacjach gra się lepiej, bo totalnie nie masz nic do stracenia.
Oczywiście nie twierdzę, że on to wygra, ale na pewno nie powinna być to łatwa przeprawa dla aktualnego mistrza świata

Otrzymane punkty reputacji: +301
Cabron 86,3K

Cabron

Użytkownik
No to mamy mistrza świata poza turniejem.
Czapki z głów Pita 🫡
Oj kto by pomyślał, że Wright tak się zbuduje, bo przecież pierwszy mecz był średni w jego wykonaniu.
Mam wrażenie, że jesli do końca turnieju będzie zestawiany jako underdog w kolejnych rundach, to zgarnie ten 3 tytuł i to będzie coś nieprawdopodobnego.
Littlerowi wypadł najbardziej niewygodny rywal, czyli Humphries, ale z taki Wrightem młody Anglik jeszcze nie grał.
Snake w transie jest nie do zatrzymania.
MVG wygląda tutaj średnio i czuję, że będziemy mieli półfinały Wright vs Littler
Price vs Rydz

Kaldui 366,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Co Pjoter zrobił, to nie mam pytań. Świetny mecz
Jeszcze tylko De Graaf ogra MVG i mamy kosmiczne mistrzostwa

Otrzymane punkty reputacji: +97
kacper091097 277,2K

kacper091097

Typer Ligi Mistrzów
Rydz -1,5 @1.67 STS
Callan przebojem wdarł się do 4. rundy i wydaje się, że nie skończy MŚ w tym roku. Na jego drodze zawodnik, który dzień wcześniej jeden ważny cel w postaci obrony karty PDC już osiągnął. Walijczyk zagrał tu jeden bardzo dobry mecz z Clemensem, ale po powrocie do Ally Pally po świętach ponownie zjechał nieco z poziomem. Callan zagrał dwa wybitne mecze i jeden słaby, ale mając na rozkładzie zawodników jak Van den Bergh i nawet Schindler nie powinien obawiać się Owena. Wydaje się, że umiejętności jakie prezentował, a także wsparcie publiki wystarczą do oddania max 2 setów rywalowi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +747
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Luke Littler - Ryan Joyce
Typ: powyżej 5.5 setów
Kurs: 2.55
Bukmacher:
Betfan

Littler mnie na tym turnieju nie przekonuje i im bardziej zbliżamy się do kluczowej fazy turnieju, tym bardziej wierzę w to, że nieco lepszy zawodnik niż poprzednicy jest w stanie napsuć mu krwi. W ostatnim starciu już White pokazał, że potencjalnego kandydata na mistrza można ukąsić i wygrał z nim jeden set, a w dwóch innych były również realne szanse na zdobycz. Ryan Joyce ma za sobą wyrównany mecz z Searle'm, gdzie wygrał jako underdog, wcześniej wypunktował Nopperta, czyli jak widać drabinka go nie rozpieszcza. Myślę, że Joyce jest w stanie ugrać minimum 2 sety w tym meczu, a i cuda się zdarzają, więc równie dobrze to Littler może będzie tym, który tutaj przegra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1565
Cabron 86,3K

Cabron

Użytkownik
Rydz vs Owen
Max w każdym secie 1,80
Superbet

Rydz handi -1,5 seta 1,64

Rydz poukładał swoje sprawy osobiste i ewidentnie głowa jest już tylko przy darcie.
Najlepszy zawodnik tego turnieju bez wątpienia i jeśli dzisiaj nie wrócą dawne demony , to powinien odprawić Owena w maksymalnie 5 setach.
Walijczyk gra tutaj naprawdę dobrze, bo patrząc na to jakie wyniki osiągał w ostatnim czasie, to można by powiedzieć, że zdecydowanie jest największą sensacją tego turnieju.
Jednak jak sobie porównamy go z grą Rydza, to już widać lekkie różnice.
Celuje tutaj w jego wygraną co najmniej 4-2
Na to spotkanie mam jeszcze jeden fajny kurs.
Max w każdym secie wydaje się bardzo realny.
W pierwszym spotkaniu tego turnieju Rydz rzucił po jednym maksie w każdym secie.
W drugim z Schindlerem też udało się ten zakład pokryć, bo tam Niemiec rzucił 3 Maxy w pierwszym secie, a potem już Anglik dorzucił swoje.
W meczu z Van den Berghiem mieliśmy minimum po dwa Maxy na seta i Rydz w każdym rzucał minimum jednego.
Teraz przejdźmy do Owena, bo on też nam może pomóc w pokryciu tego zakładu.
Wczoraj w meczu z Evansem rzucił 7 maxów na dystansie 6 setów. Tylko w jednym Walijczyk nie rzucił żadnej "180"
Dzisiaj myślę, że sam Rydz nam rozliczy na zielono ten zakład, ale gdyby się zaciął, to liczę na pomoc Walijczyka, który powinien chociaż raz na seta umieścić 3 lotki w potrójnej "20"

Dobey wygra i rzuci najwięcej maxów 1,92
(rzutem na taśmę... Double tragiczne)
Superbet

Chris powoli się rozkręcał w starciu z Rockiem, ale jak już wszedł na najwyższe obroty, to rzucił łącznie 9 maxow.
Oczywiście jest ten zakład obarczony lekkim ryzykiem, bo Doets pokazał, że potrafi rzucać Maxy i w starciu ze Smithem i Krzyśkiem, dorzucał tam kolejno 9 i 8 maxów.
Jednak było to na maksymalnym dystansie setowym. Ze Smithem 6 "180" wrzucił w Deciderze.
Liczę, że dzisiaj Dobey od początku wejdzie do głowy Holendrowi i nie pozwoli mu się rozkręcić, a co za tym idzie wygra ten mecz i rzuci więcej maxów.
Jak wiadomo Anglik potrafi seryjnie trafiać "180" bo ma ten naturalny ruch ręki, który pozwala mu te lotki grupować praktycznie w jednym miejscu.

Pietreczko 2,10

Teeoretycznie bet dnia.
Pikachu gra tutaj naprawdę dobrze, a Aspinall średnio.
Natomiast jak na tę średnia grę, to dosyć gładko wygrywał swoje mecze i można mieć lekkie obawy, że dzisiaj Niemiec nie dojedzie, a Asp zagra na bardzo wysokim poziomie.
Ja jednak będę kierował się tym co widziałem dotychczas, a więc dobrą grę Pietreczko i średniego / słabego Aspinalla.
Anglik od dawna ma problemy z powrotem do formy po kontuzji i nie sądzę, aby dzisiaj nagle jego gra mocno się odmieniła.
W tym meczu najwięcej będzie zależeć od Niemca, bo jeśli on dojedzie to wygra.

Van Gerwen najwyższy checkout powyżej 126,5 - 1,85 superbet
126 zamknął...

Ladny kurs i ja w to wchodzę. MVG lubi wysokie zamki i pomimo tego, że na tym turnieju absolutnie nie oglądamy jego najlepszej wersji to w meczu z Dolanem zamykał 129 i 140.
Tam udało mi się pobrać over 125,5 i dzisiaj również to atakuje.
Zwłaszcza, że spodziewam się dosyć mocnego spotkania i nie uważam, aby była to łatwa przeprawa dla Holendra, bo tak jak wspomniałem wyżej nie gra tutaj swojego najlepszego darta, a Szwed pokazał z meczu z Garym, że w roli under doga czuje się doskonale.
Jeżeli ten mecz wejdzie nam na dłuższy dystans, to mam również pograny inny bet który powinien mieć spore szanse powodzenia.

Van gerwen wygra, powyżej 11,5 maxów i najwyższy checkout over 130,5

3,75 Superbet

Jeśli ten mecz wejdzie na długi dystans to jest ogromna szansa na ustrzelenie tego kursu.

Dodatkowo niski kurs do dubelka over 3,5 Lega 1 secie 1,40

Littler vs Joyce
Over 2,5 zamków 100+
2,12 superbet

Luke nie wszedł tutaj jeszcze na najwyższe obroty i gdyby White nie mylił sektorów w kluczowych momentach to mógłby jeszcze bardziej wydłużyć poprzedni mecz, chociaż i tak był w stanie urwać seta.
Oczywiście możemy zakładac, że Littler będzie się nam tutaj rozkręcał, ale myślę, że w tym roku jest na nim ogromna presją względem poprzedniego, gdzie nie było żadnych oczekiwań.
To nadal jest nastolatek i po meczu 1 rundy było widać jak to przeżywa.
Dzisiaj będzie miał o wiele trudniejsze zadanie, bo jego przeciwnikiem będzie fenomenalnie grający na zamknięciach Ryan Joyce.
W meczu z Searlem na pełnym dystansie setowym Joyce zamykał 62,7 % to chory wynik patrząc na ilość legöw, setów I prestiż turnieju.
Dzisiaj wiele będzie zależeć od Littlera na ile pozwoli starszemu koledze, ale można się spodziewać, że to co dostanie Joyce będzie raczej wykorzystane.
Littler potrafi zamykać wysokie checkouty, więc myślę, że powinien jeden, lub dwa dorzucić, jeśli ten mecz nie zamknie się w 4 setach ( nie powinien)
Z drugiej strony Joyce, który każdym dotychczasowym meczu zamykał 100+, a z Searlem dwukrotnie.
Spodziewam się pełnej mobilizacji i jeśli zostanie 100+ z jedną wartością potrójną, to jest ogromna szansa, że Joyce tę jedną lotkę na double będzie wykorzystywał, dlatego widzę lekkie value w tym kursie.

Dodatkowo do gry tutaj bezpiecznie i bardziej ryzykownie
Over 4,5 setów 1,45
Over 5,5 setów 2,65
Over 3,5 legöw w 1 secie 1,45

Prócz tego szukam jeszcze under średniej Litllera, bo nie spodziewam się szybkiego meczu, a na dłuższym dystansie trudno utrzymać regularnie wysoki poziom, a Luke jak wspominalem powyżej nie ma tutaj takiego luzu jak to zwykle bywało

Littler średnia under 102,5 - 1,85 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +51
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Moim zdaniem to jest nieśmieszny żart, ze ForBET nie potrafi dodać zakładów na mecz MVG od 15… chciałbym wykorzystać maxi ale czekam na dodatkowa ofertę + po raz kolejny zaniżanie kursów z realnego 1.4-1.45 u innych buków do 1.38 żeby nie wchodziły w maxi.
a dziś powystawiali zakłady, których żaden Polski buk nie na na rynku XDD za mocni są naprawdę, napisałem do betfan o dwa bety na mecz Littlera i MVG, jak wystawia to może dorzucę jakiś mocniejszy kupon, bo póki co to kombinuje tylko z tej promki 21 + 21 lub dziś 20 + 20 na superbet, ale jak taki złoty kupon wyrzuca mi Humphries to ciężko o zarobek:

Pablito91 1,4M

Pablito91

Typer Miesiaca
Aspinall najwyższy checkout poniżej 122.5 superbet @1.85 ale pech, na sam koniec zrobił 131... :/

Kolejny dzień mistrzostw, w dalszym ciągu gramy do 4 wygranych setów. Na papierze chyba dzisiaj najbardziej wyrównana para. Niemiec przystępuje do tego pojedynku w pozycji underdoga. Wielu na niego dzisiaj stawia. Prezentuje się bardzo dobrze póki co na tych mistrzostwach. Aspinalla 4:0 z gildingiem wcale mnie nie przekonuje. Jednak w Tym pojedynku postanowiłem pójść w Zamki Aspinalla. Przeglądając jego mecze to ani razu nie zrobił checkoutu jaki dzisiaj Buk proponuje. Z Gildingiem 101 a z Gatesem 114. W poprzednich turniejach również nie było rewelacyjnych zamków. Owszem dzisiaj może mieć dzień konia i zrobić wysoki zamek nawet w 1 legu, ale na patrząc na statystyki to się na to nie zapowiada.

Ostatnia edycja:
Cabron 86,3K

Cabron

Użytkownik
No cóż. Pietreczko dramat. Moje obawy jednak były uzasadnione.
Aspinall chyba najłatwiejsza droga do ćwierćfinału w historii

elkaraso0o 9K

elkaraso0o

Użytkownik
Littler vs Joyce
Gram tutaj+3.5 seta na Joyce'a @1.50 Betfan

Nie wierzę tutaj w łatwą przeprawę dla młodego Anglika. Ryan to doświadczony darter na turniejach telewizyjnych. W meczu z Searlem pokazał się z bardzo dobrej strony. Stać go tutaj na dobrą grę, a Luke stracił seta z Meikle oraz z White'm. Ryan powinien ze spokojem wygrać jednego seta, a można też pomyśleć o zagraniu 2.5 handi w stronę starszego z Anglików @2.40 BETFAN.
To może być wbrew kursom, trudny mecz dla "The Nuke" Spodziewam się bardziej zaciętego spotkania, niż w meczu Humphries vs Wright.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1405
versa 648,9K

versa

Typer
Dobey - Price
Najwyższe zamknięcie & Więcej 180 - 2/2
Fortuna @4.80

Na wstępie chciałbym zaznaczyć grubą kreską, że w życiu widziałem pare pojedynków w darta online, a sam nigdy darta nie obstawiałem. Ostatnio zwróciłem uwagę między innymi na naszego rodaka oraz na Wrighta, przewidziałem ich wyniki po krótkiej analizie oraz fakcie, że jednego i drugiego widziałem właśnie w akcji ^^
Spróbuje zaproponować cos totalnie z czapy ja nowy rok, patrząc czysto analitycznie uważam, że ma to jak najbardziej szanse bytu.
Najwyższe zamknięcie - Dobey na tych mistrzostwach średnio zamyka, rozłożę jego wyniki na czynniki pierwsze: 69, 87, 122, 45, 64, 32, 96, 60, 96, 69, 36, 100, 82, 16, 70, 50 co pokazuje, że Dobey zaledwie 2 razy osiągnął/przekroczył granicę 100, jego średnia zamknięć wynosi 68.
Dla porównania checkoutów - Price linie 100 punktów przekraczał czterokrotnie, średnia wynosi 71 punkta przy jednym secie rozegranym mniej od przeciwnika.
Drugą kwestią którą bierzemy pod uwagę jest ilość wykręconych 180tek, na tych mistrzostwach Price jak narazie tylko w 1 spotkaniu ładnie ponabijal, natomiast Dobey trzyma całkiem przyzwoity poziom co sprawiła, że jest faworytem w tych statystykach, niemniej ja pójdę innym śladem - w meczach bezpośrednich gdzie Price ma rewelacyjny bilans 11 wygranych z rzędu i jedną porażkę na samym początku zmagań z Dobeyem możemy zauważyć, że w kwestii 180tek to Price jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem.
Powodzenia w 2025!

Do góry Bottom