>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Mistrzostwa Świata PDC 2025 (15.12.2024-03.01.2025)

piotrex007 157,1K

piotrex007

Użytkownik
Oj źle się zestarzały słowa MVG przed meczem, że Littler miał najłatwiejszą drabinkę I Aspinalla to by jego syn ograł 😏
Patrząc na dzisiejszą grę MVG na zamknięciach, to śmiało można stwierdzić, że syn Buntinga by więcej trafił
Zamknięcia to jedno, bardzo dużo w pierwszych setach tracił na dystansie, nie trafiając w sektory. Przez chwilę potem podobny problem miał Littler, ale szybko ogarnął się w porównaniu do Holendra. A co do słów przedmeczowych - zestarzały się oczywiście źle, ale ja wolę taką pewność siebie bijącą od zawodnika nawet, gdy zderzy się ze ścianą, niż pokorne mówienie o szacunku do rywala, gdy tego, co mówi, zupełnie nie czuje 😃

Cabron 86,8K

Cabron

Użytkownik
Zamknięcia to jedno, bardzo dużo w pierwszych setach tracił na dystansie, nie trafiając w sektory. Przez chwilę potem podobny problem miał Littler, ale szybko ogarnął się w porównaniu do Holendra. A co do słów przedmeczowych - zestarzały się oczywiście źle, ale ja wolę taką pewność siebie bijącą od zawodnika nawet, gdy zderzy się ze ścianą, niż pokorne mówienie o szacunku do rywala, gdy tego, co mówi, zupełnie nie czuje 😃
Nie no wiadomo. Ja się z Tobą zgadzam, ale po prostu śmiesznie wyszło z tym synem o Aspem. Od razu mi od głowy młody Bunting przyszedł 😅

piotrex007 157,1K

piotrex007

Użytkownik
Nie no wiadomo. Ja się z Tobą zgadzam, ale po prostu śmiesznie wyszło z tym synem o Aspem. Od razu mi od głowy młody Bunting przyszedł 😅
No to tak, wyszło iście komicznie 😉 szkoda tych czterech setów, w takiej dyspozycji i tak pewnie Littler by wygrał, ale mielibyśmy więcej emocji, jakieś 7:5 i częściowo typy by weszły 😃

Otrzymane punkty reputacji: +99
Do góry Bottom