Czarnogóra - Polska
Over 56.5 bramek @ 1.85
Over 58.5 bramek @ 2.55
Betters
Dla obu drużyn mecz bez większego znaczenia, bo ani Czarnogóra, ani
Polska szansy na ćwierćfinał już nie mają, choć jak wiadomo my gramy przed własną publicznością, więc nasi na pewno będą chcieli się pokazać z dobrej strony. Ja pójdę w tym meczu w stronę overu, choć
Polska do tej pory ani razu nie przekroczyła tej linii, to ten mecz powinien wyglądać inaczej. Czarnogóra to co mogła zrobić w fazie wstępnej to zrobiła, nie dała rady Hiszpanii, ale ograli Iran i
Chile, tylko co się rzuca w oczy, z tak słabymi drużynami tracili odpowiednio 31 i 33 bramki, dodając do tego 30 bramek straty z Hiszpanią pokazuje nam jaką defensywą dysponują zawodnicy Czarnogóry. W fazie zasadniczej zagrali jak na razie z Francją, gdzie znowu stracili 35 bramek, sami trafiając tylko 24, ale Francuzi mocno odcięli obu Vujoviciow, Milos zakończył mecz ze skutecznością 0/4 zaś Branko 3/10. My raczej nie damy rady odciąć tych zawodników, którzy powinni sobie z nami poszaleć. W sparingach przed MŚ trafialiśmy sporo bramek, na mistrzostwach wszystko się odmieniło, za dużo przestojów w grze, brak pomysłu w ataku, jednak w tym meczu myślę, że zobaczymy inne oblicze pod względem ofensywnym.
Słowenia - Hiszpania
Słowenia @ 3.70
Superbet
Ważny mecz dla obu drużyn,
Hiszpania wygrywając zapewni sobie ćwierćfinał bez względu na ostatnie spotkanie z Francją, Słowenia musi wygrać, jeśli chce dalej liczyć się w walce, wygrana jeszcze nie zagwarantuje im ćwierćfinału, za to porażka na pewno ich od tego oddali. Idę w stronę Słowenii, bo
Hiszpania do tej pory nie miała za dużego sprawdzianu, niby grali w grupie z Czarnogórą, która jednak nie prezentuje nadzwyczajnego poziomu, a później grali już z
Chile, Iranem i Polską, już w meczu z nami można było zobaczyć, że Hiszpanie są w zasięgu, gdyby nasza większa skuteczność ataków myślę, że moglibyśmy wyciągnąć chociażby remis, nie udało się, jednak myślę, że Słowenia będzie bardziej skuteczna. Dodatkowo Słowenia po meczu z Iranem, gdzie zbytnio się nie pomęczyli, za to
Hiszpania po meczu z nami, który nie zawsze układał im się po myśli. Jeśli celować w jakiś dogów w jutrzejszym dniu, szukałbym zwycięstwa Słowenii.