Odpowiedź kieruje nie tylko do Ciebie.Wczesniej podałem tutaj 3 typy,2 weszly a 1 nie.
Mojego posta skasowali,dlaczego to nie wiem,może mało argumentów było.
Więc więcej podawać nie będę,bo tu im więcej głupot napiszesz tym lepiej,nieważne czy typ wszedł czy nie,aby było dużo argumentów.
Na tym Forum było dużo dobrych typerów,ale już ich niema,bo zawsze się znajdzie jakiś mądry co myśli że wszystkie rozumy pozjadał.
Mogą mnie zbanować,nie zależy mi.
w pierwszej połowie to samo zrobiła serbia. Ten mecz był śmieszny.
Guigou 0bramek. W skldzie byl awizowany. Wiec jesli grales under to w wiekszosci masz plus nawet jak nie pojawił sie Na parkiecieCzy C. Mortensen i M. Guigou graja dziś w swoich meczach na Mistrzostwach? Mam.na nich typy a niestety nie mam jak sprawdzić.
Niestety grałem overGuigou 0bramek. W skldzie byl awizowany. Wiec jesli grales under to w wiekszosci masz plus nawet jak nie pojawił sie Na parkiecie
A Mortensena nie widze w skladach
Według Twojej logiki Austria rzucając 24 bramki słabemu Chile, w następnym meczu dzień później będzie wstanie mocnej Norwegii rzucić więcej bramek. Jeśli według Ciebie zdanie odwrotne do tego jest słabym argumentem no to chyba szkoda mojego pisania tutaj. Co do tych dwóch ostatnich meczy pomiędzy nimi czy ze Szwecją to Tobie chciało się sprawdzić kiedy były, o co i jakie składy? Jak już wyciągasz takie rzeczy to bierz wszystko pod uwagę. Jeszcze to co się rzuca bardzo w oczy to bierzesz pod uwagę dawniejsze mecze i praktycznie o nic a te na turnieju i trudność przeciwnika lekceważysz. Oczywiście mecz meczowi nie równy i jak to w sporcie bywa, nawet mocne i logiczne argumenty przemawiające za kimś mogą się okazać do wyrzuceniaWitaj.
Trochę słaby ten argument że x Chile rzucili tylko 24 bramki.
Jakby chciało ci się sprawdzić to ostatnie 2 mecze z Norwegią to rzucili 31 i 28 bramek,fakt że przegrali a dodając do tego fakt że nie tak dawno rzucili Szwecji 31 bramek,to o czymś to swiadczy.
Reasumując uważam że Austria rzuci więcej.
Ale życzę powodzenia.
Odpowiedzieć po części wyżej dotycząca ostatnich meczów między tymi reprezentacjami. Co do typu i reszty argumentów można się zgodzić, tylko dużo zależało tu od Norwegii a nie liczenia że Austria znacznie tu pomoże w pokryciu liniiBiorąc pod uwagę to, że Norwegowie grają bardzo szybką piłkę ręczna, raczej marne szanse, że Austria nie rzuci 25 bramek. Tak jak kolega wyżej pisał, patrząc na H2H i ostatnie 7 meczów rozegranych miedzy tymi zespołami od 2010 roku, Austriacy rzucali co najmniej 27 bramek w każdym z tych meczów.
Pewniejszy jest tutaj over ogólny na mecz. Bo niewątpliwie będzie to szybkie spotkanie obfitujące w bramki.
Over 59,5 @1,85 Unibet
na Mikkela Hansena w Forbecie juz linia 6.5, na etoto przy tej samej lini @2.00Hansen na over 4,5?? 1,7!?
Piękny kurs. W sts jest linia 6,5 za 1,9 i też wydawała się godna uwagi.
Wczoraj Hansen wchodził jedynie na karne i rzucił bodaj 3 bramki, więc taki komentarz powinien być wystarczający..
Tylko mowa tu o Mikkelu Hansenie!!!
Skąd przyjacielu wziąłeś tę linię i ten kurs na over Hansena. W tej chwili jest linia 6,5 po kursie 1,60 a o 18 nie było inaczej, być może trochę wyższy kursZe swojej strony polecam overy bramkowe na obu Norwegów - Hansena i Roda
Z moich obserwacji wynika, że obaj dostaną dziś sporą ilość minut, a rzucać potrafią, o czym świadczą choćby mecze poprzednie:
Hansen over 4.5 1.75
Rod over 3.5 1.55
Forbet