po czym wnioskujesz ze w dalczej fazie zagra austra a nie tunezja zostal mecz h2h miedzy tymi druzynami i tunezja wcale nie jest na straconej pozycji. Ten mecz zadecyduje w sumie o awansie tunezji wystarczy remis. Swoja moc austryjacy juz pokazali z chileWitam
Ja podobnie j.w. kolega, ale nieco bezpieczniej..
Niemcy - Francja X2- 1,42
Dania- Austria gosp powyżej 32,5 bramki- 1,7
Wczoraj jak oglądałem Niemców to przecierałem oczy. Nie mają praktycznie rozegrania. Jedynie Weinhold trzymał jakiś poziom. Atut Niemców to obrona,koło na światowym poziomie, Wolff, Uwe i...w dzisiejszym meczu Gerard!! Ale to i tak myślę za mało.. Bo rozegranie to podstawa.
Sporo meczy widziałem Francji i Montpellier i jakoś pechowo zawsze był "ręcznikiem" w bramce. Takie moje zdanie. Podobno jest opcja, że nawet N. Karabatic zagra, ale osobiście wątpie.. Na niego przyjdzie czas.. Jakość francuzów jaka jest, wiadomo. Powinni wygrać, jednak grają z gospodarzami.. Daję X2
Duńczycy wczoraj trochę na "chodzonego". Odbębnić. Nie zagrał wogóle Hansen, więc dziś zapewne już w 1 siódemce wybiegnie bo muszą też liczyć się z tym, że Austria zagra w 2 fazie mistrzostw, więc mecz ważny.. Myślę, że linia bramek spokojnie do pokrycia o ile zbyt dużo na parkiecie nie będzie przebywał Mensah Larsen. Zawodnik RN Lowen. Zwyczajnie słaby, lekko mówiąc.. Landin, kapitalna forma, jaki i reszty kolegów..
O Austrii nic nie piszę bo wynik to kwestia podejścia duńczyków iloma bramkami ich odprawią..
Co do Norwegii, nie ruszam. Mogą ten mecz śmiało przegrać bo trudno spodziewać się, żeby Chile weszło do 2 fazy. Osobiście szukałem Sagosena w ofercie na bramki, ale nie ma..! w sts np.. Buki też nie tepaki. Pamietać trzeba , że za 2 dni mecz Dania- Norwegia!! Nie zdziwię się jak wogóle nie zagra Sagosen..
Powodzenia
dziwna sytuacja była w tym meczu ze rozegrali akcje na te 3 sekundy do konca niemcy wybronili i nastąpiął powtorka akcji nie wiem do konca w sumie dlaczegoPostawiłem wczoraj Niemców DNB i mnie krew zalała. Pierwszy raz, a dużo spotkań ręcznej oglądałem widziałem żeby taki rzut ostatniej szansy, gdy zawodnicy robią mur z rękoma u góry, wszedł. Wiem, grali jednego mniej, no ale jakim cudem? I niestety jak rzadko wygłaszam takie opinie, to tutaj myślę, że mogli się umówić na remis. Jedni i drudzy idą dalej, zabierają po punkcie do drugiej rundy, może ojca kuzyna syna kolegi brat postawił na remis po pięknym kursie. Najwyższe prowadzenie to 3 bramki i to szybko zniwelowane. A w drugiej połowie maksymalne prowadzenie to 2 bramki. Grali tak żeby nie odskoczyć żeby koniec końców był remis. Nie wiem, ta bramka w okienko na koniec jakby umówiona wcześniej. I to jest sport? A my barany tracimy na tym kasę, bo nawet w MŚ dochodzi do wałków.
Powiecie - "o już szuka wałka bo przegrał", nie przegrałem tylko dostałem zwrot, ale ten mecz naprawdę mocno mi zaśmierdział. A może po prostu taki był to mecz i tyle. Można gdybać, prawdy się nie dowiem.
https://www.flashscore.pl/mecz/CdVXieTb/#przebieg-meczu;2
A ja już widziałem coś takiego, baaa miałem wtedy postawione na PPD i skakałem pod sufitPierwszy raz, a dużo spotkań ręcznej oglądałem widziałem żeby taki rzut ostatniej szansy, gdy zawodnicy robią mur z rękoma u góry, wszedł.
ja otrzymalem zwrotWytłumaczy mi ktoś jak to jest w STSie, postawiłem na Fernandez F.G. powyżej 4.5 gola, a on nawet nie jest wpisany w protokole. Mam nadzieję, że zwrot ?
mecze bezposrednieCo decyduje o kolejności w grupie?
1.punkty
2.mecze bezpośrednie czy bilans bramek ?
Do usunięcia później
Pozdrawiam
Jeśli Katar wygra, a Egipt zremisuje to by mieli tyle samo punktów, z tym że Egipt ma -6 w małych punktach, a Katar teraz ma -3, więc to powinno wystarczyć do awansu, nieważne jaką przewagą wygrają.Czy Katar ma szansę wyjść z grupy tylko w przypadku remisu Egipt-Angola?
raczej z tego co sie orientuje to licza sie punkty z bezposredniego pojedynku a w tym egipk z katarem zwycięsko wyszedł katar. Jesli angola wygra z egiptem to wtedy wychodzi angola bo pokonała katar bez względu na wynik zwycieskiego meczu kataruJeśli Katar wygra, a Egipt zremisuje to by mieli tyle samo punktów, z tym że Egipt ma -6 w małych punktach, a Katar teraz ma -3, więc to powinno wystarczyć do awansu, nieważne jaką przewagą wygrają.
To jest do sprawdzenia, kto się interesuje może poszukać i dać znać.raczej z tego co sie orientuje to licza sie punkty z bezposredniego pojedynku a w tym egipk z katarem zwycięsko wyszedł katar. Jesli angola wygra z egiptem to wtedy wychodzi angola bo pokonała katar bez względu na wynik zwycieskiego meczu kataru
Jeśli Angola wygra to Argentynie starcza remis do awansu bo wygrali bezpośredni, moim zdaniem warto już teraz grać coś w stronę Argentyny bo z tego co widzę to Katar ma szansę jedynie przy remisie w meczu Egipt-Angola i coś czuję, że po tym meczu kursy mogą pospadać.raczej z tego co sie orientuje to licza sie punkty z bezposredniego pojedynku a w tym egipk z katarem zwycięsko wyszedł katar. Jesli angola wygra z egiptem to wtedy wychodzi angola bo pokonała katar bez względu na wynik zwycieskiego meczu kataru
Punkty się liczą tylko z tymi drużynami które też weszły z grupy!!!Punkty zdobyte w pierwszej rundzie przechodzą do następnej fazy rozgrywek? Jeśli tak to liczą się tylko te zdobyte z drużynami które również wyjdą z grupy czy wszystkie? Nie mogę nigdzie znaleźć, będę wdzięczny za informację gdyż jest to bardzo istotne przed ostatnimi meczami w grupie.