M
7K
makalele007
Użytkownik
nie wiadomo czy to była okazja sam osobiscie zagrałem pewnie zadecyduje bezposredni mecz katar egiptjuż zdjęli ten Egipt z forbet tak?
nie wiadomo czy to była okazja sam osobiscie zagrałem pewnie zadecyduje bezposredni mecz katar egiptjuż zdjęli ten Egipt z forbet tak?
https://competition.ihf.info/competitions/mens-world-championships/308/2019-ihf-mens-world-championship/147/groups-rankingsktos moze wie gdzie znajde oficjalne sklady? najbardziej potrzebuje serbii rosji kataru tunezji chorwacji i austrii z góry dzieki ????
Ja bym osobiście uważał na Japończyków..A ja ide dziś w tasiemca i brak dużych niespodzianek....
Japonia - Macedonia @1.19
Bracie Lazarov zrobią tutaj porządek... Japonia to nie ta połka zeby bić sie z takim zespołem jak rowny z równym... Jedynie trener kozak.
Arabia Saudyjska - Austria / Arabia Saudyjska ponizej 29.5 @1.08
Arabia Saudyjska to trzeci świat piłki ręcznej i nie widze tutaj zespołu zeby ostatnimi czasem stracili choćby 25 pkt (chyba ze Japonia 26) czy jakiś kraj którego nazwy nie umiem wymówić lub nie wiem gdzie wgl sie znajduje na kuli ziemskiej.
Argentyna - Węgry @1.16
Tutaj chwile myślałem ale jak zobaczyłem ze w drużynie Argentyny odpada Diego Simoneta i 2 czy 3 podstawowych graczy. co prawda Węgry mają oszczedzać Laszlo Nagya ale jeśli wynik będzie na styku na pewno pomoże.
Brazylia - Francja @1.05
Brazylia czasem potrafi sie postawić ale bez przesady... ???? Co jak co ale Francja tutaj ma mega przewage.
Egipt - Szwecja @1.11
Wicemistrzowie Europy, z takim wzmocnieniami jak Kimem Anderssonem i Kimem Ekdahlem Du Rietzem bez problemu ograją Egipcjan.
Bahrajn - Hiszpania / Bahrajn ponizej 29.5 @1.04
Sytuacja podobna jak w meczu Arabi Sudyjskiej z Austrią... Tylko tutaj Hiszpania broni jeszcze lepiej.
Tunezja - Norwegia @1.10
Dwa inne światy... Co prawda u Norwegów nie zagra prawdopodobnie Bjarte Myrhola, Christiana O'Sullivana i Kristiana Bjornsena ale z drugiej strony wypada czołowy gracz Tunezji - kontuzja Amina Bannoura. Tutaj nawet drugi garnitur Norwegów pokonałby Tunezje.
Akumulator wychodzi kurs 2.00 który sam osobiście gram za 10k u ruskich.
https://competition.ihf.info/competitions/mens-world-championships/308/2019-ihf-mens-world-championship/147/groups-rankings
Wybierasz dany zespół i na dole masz w PDF "Team roster" ????
Jallouz od 1.5 roku gra taka tragedię, że nie warto go ruszać.. był jednym z liderów Barcelony a potem? stracił duzo kg z masy mięśniowej co przyszło z tym, że przestał grać na świetnym poziomie..teraz jest na wypożyczeniu w Fusche..gdzie gra tragicznie.. on w tym sezonie nie rzucił nawet 10 bramek a juz polowa sezonu za nimi... więc nie popieram tego typu...W.Jallouz Tunezja over 2.5 @1.75
A.Palmarsson over 3.5 @1.65 Oba STS.
i co ja mam ci odpisać? nie wiem przykładowo kolonia, która poszła do Rumunii grać? Moze wejdzie ten typ ale ja na pewno nie gram Jallozua na plusale kto ma rzucac jak nie Jallouz ?? mimo wszystko 3 bramki to nei duzo
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Świata_w_Piłce_Ręcznej_Mężczyzn_2019_(składy)ktos moze wie gdzie znajde oficjalne sklady? najbardziej potrzebuje serbii rosji kataru tunezji chorwacji i austrii z góry dzieki ????
Przepraszam, że wcześniej nie napisałem kilka zdań na ten temat.https://forum.bukmacherskie.com/threads/o-wiela-weta.153382/page-4#post-6780031
Kilka ciekawych zakładów długoterminowych.
s90/podaj jakieś argumenty czemu takie typy. Sam jestem ciekaw jakie argumenty na Chorwatów w finale czy Dujshebaev jako najlepszego strzelca.
Ciężko powiedzieć czy Brazylia była tak dobra na tle Francji, czy Francja zagrała słaby mecz.
Nie wiem jak to wyglądało statystycznie a nie mam ochoty sprawdzać ale w pierwszej połowie Francja w bramce wywiesiła ręcznik. Niemcy ogarną sobie grę Brazylii, która jest pod jednego zawodnika i wielkiej krzywdy im nie zrobią.
Nie mogę znaleźć informacji na temat ile czasu Jallouz grał, ale wydaje mi się, że około 25 minut w meczu z Norwegami.Jallouz od 1.5 roku gra taka tragedię, że nie warto go ruszać.. był jednym z liderów Barcelony a potem? stracił duzo kg z masy mięśniowej co przyszło z tym, że przestał grać na świetnym poziomie..teraz jest na wypożyczeniu w Fusche..gdzie gra tragicznie.. on w tym sezonie nie rzucił nawet 10 bramek a juz polowa sezonu za nimi... więc nie popieram tego typu...
Nawet nie fajnnie wygląda,tylko to jest niezła promocja. Francuzi zazwyczaj tak grają w fazie grupowej, aby tylko przejść przez to jak najmniejszym nakładem sił. Jak ktoś oglądał wczorajszy mecz z Brazylią to pewnie odczuwał wrażenie że Francuzi mimo wyniku powiedzmy na styku, cały czas kontrolowali ten mecz i mieli wszystko pod kontrolą. Dzisiaj pewnie będzie podobnie z Serbami, wygrają 2-3 golami.Po wczorajszym oglądaniu Francuzów i cząstkowym zerkaniu na Serbów uważam, że warto zastanowić się nad dodatnim handi na Serbów. +7 fajnie wygląda jako linia wstępna.