Tylko Japonia zawiodła.Na 1 kolejkę kilka typów. Wszystkie kursy z Fortuny.
Niemcy poniżej 34.5 1.61
Niemcy grają dobrze w obronie. W ataku grają długie akcje. Mecz otwarcia jest zawsze ciężki i wynik na remisie może się trzymać dość długo. Korea zawsze była niewygodna, ale europejskich zespołów. Myślę, że trzeba będzie trzymać siły jak najdłużej i nie forsować tempa.
Katar poniżej 31.5 2.09
W meczach Kataru nigdy nie było wysokiego tempa. Myślę, że wygrają spokojnie ten mecz, ale w drużynie doszło do wielu zmian i kilka gwiazd z poprzednich imprez nie zobaczymy na tych MŚ. Rzucić 32 bramki też nie jest tak łatwo. Kurs warty spróbowania.
Japonia +4.5 1.81
O Japonia już pisałem w ramach turnieju w Polsce. Zespół fajnie prowadzony. Jadą z nadziejami na niespodziankę. Gwiazdy Macedonii to już nie to samo co kiedyś. Lazarov więcej siedzi niż gra w klubie, a to on był motorem napędowym. 1 mecz też nie jest łatwy. Spodziewam się wyrównanego meczu.
Można było fajny kurs na Egipt na jutro złapać. Kręciło się koło 3.0, a spadło do 1.6.
Na dziś:
Austria - Chile poniżej 56.5 bramki 1.52
Mecz dzień po dniu więc tempo spadnie. Oba zespoły nie są jakimiś orłami ataku. Austria tylko 29 bramek Arabii. To już przebudowany skład Polaków więcej rzucił. Chile słabo, bardzo słabo z skutecznością. Można próbować próg 1-2 bramki mniej.
Serbia +8.5 1.56
Francja gra bardzo falami. Myślę, że z meczu na mecz będą się rozkręcać, ale nie żeby 9 bramkami walnąć solidną Serbie. Też nie uważam, że będą narzucać jakieś mega tempo i nabijać bramki.
Korea poniżej 24.5 bramki 1.65
Korea nigdy nie była jakaś rewelacyjna ofensywie. Rosjanie poszli trochę wczoraj na wybijankę z Serbią i dziś będą grali wolniej. Takie mecze wygrywa się obroną i na to liczę z strony Sbornej.