unicaja
Użytkownik
Tyle że jak patrzyłeś wcześniej to wiesz że przed pierwszym meczem Tomas i tak był faworytem bukmacherów co do najlepiej rzucającego Hiszpana. Teraz ma swojego rodzaju handicap 4 bramek a to już dużo. Owszem, spotkań jeszcze dużo bo zakładając awans gospodarzy do wielkiego finału (czy też biorąc pod uwagę mecz o brąz) pozostało aż 8 spotkań i tak jak piszesz każdy mecz jest inny więc nie ma się co spodziewać po 8 bramek Tomasa na mecz. Jednak skoro nie zdjęli oferty po pierwszym meczu i ktoś złapał to @2,95 to teraz wie co robić aby zminimalizować ryzyko. Tyle ode mnie w tym temacie, po takim kursie głupota wg mnie było nie zagrać.
Odnośnie jutrzejszych spotkań. Mimo ogromnej w ostatnich czasach zapaści Niemców to nie wyobrażam sobie ich jakiejkolwiek straty punktów z odmłodzoną Brazylią. Inna sprawa że nasi zachodni sąsiedzi zwykle słabo wchodzą w takie turnieje czego świadkami byliśmy chociażby przed rokiem - mam tu na myśli porażkę z Czechami a potem całkiem niezła postawę ekipy Martina Heubergera. Według mnie pole do popisu będzie miał jutro zwłaszcza kołowy Wiencek, którego obserwuje przy okazji Bundesligi i mimo swojej masy gra tego zawodnika jak najbardziej może się podobać. Tak więc ja tutaj widzę zwycięstwo Niemców i pobiorę obniżone handi Niemcy -2.5 @1,43 w bet365.
 w bet365.
A do dubla z Niemcami pójdzie under 55.5 @1,55 w meczu Macedonii. Ekipa Chile z ostatniego mundialu w Szwecji dała się zapamiętać przede wszystkim jako ekipa wskroś underowa, rzadko przekraczając granicę 20 bramek zdobytych. Macedonia także mimo posiadania w składzie najlepszego strzelca ubiegłorocznych ME Kiryła Łazarowa mecze wygrywała raczej w sferze defensywnej. Pewnie koło 30 bramek się zakręcą ale nie wydaje mi się aby Chile mogło ich zdobyć koło 25. Także obniżony under wygląda całkiem atrakcyjnie.
 w meczu Macedonii. Ekipa Chile z ostatniego mundialu w Szwecji dała się zapamiętać przede wszystkim jako ekipa wskroś underowa, rzadko przekraczając granicę 20 bramek zdobytych. Macedonia także mimo posiadania w składzie najlepszego strzelca ubiegłorocznych ME Kiryła Łazarowa mecze wygrywała raczej w sferze defensywnej. Pewnie koło 30 bramek się zakręcą ale nie wydaje mi się aby Chile mogło ich zdobyć koło 25. Także obniżony under wygląda całkiem atrakcyjnie.
W meczu Polaków czekam jeszcze na rozwój linii u/o (głównie pod kątem Rutenki) na zawodników ale już na ten moment ciekawie wygląda over 4.5 Miśka Jureckiego @1,62 w unibet. Argumenty w sumie powyżej przedstawił adqs w analizie przedturniejowej zatem nie ma sensu się powtarzać. W każdym razie w ostatnio prezentowanej dyspozycji ta linia na Dzidziusia wygląda niezwykle zachęcająco ????

Odnośnie jutrzejszych spotkań. Mimo ogromnej w ostatnich czasach zapaści Niemców to nie wyobrażam sobie ich jakiejkolwiek straty punktów z odmłodzoną Brazylią. Inna sprawa że nasi zachodni sąsiedzi zwykle słabo wchodzą w takie turnieje czego świadkami byliśmy chociażby przed rokiem - mam tu na myśli porażkę z Czechami a potem całkiem niezła postawę ekipy Martina Heubergera. Według mnie pole do popisu będzie miał jutro zwłaszcza kołowy Wiencek, którego obserwuje przy okazji Bundesligi i mimo swojej masy gra tego zawodnika jak najbardziej może się podobać. Tak więc ja tutaj widzę zwycięstwo Niemców i pobiorę obniżone handi Niemcy -2.5 @1,43
 w bet365.
 w bet365.A do dubla z Niemcami pójdzie under 55.5 @1,55
 w meczu Macedonii. Ekipa Chile z ostatniego mundialu w Szwecji dała się zapamiętać przede wszystkim jako ekipa wskroś underowa, rzadko przekraczając granicę 20 bramek zdobytych. Macedonia także mimo posiadania w składzie najlepszego strzelca ubiegłorocznych ME Kiryła Łazarowa mecze wygrywała raczej w sferze defensywnej. Pewnie koło 30 bramek się zakręcą ale nie wydaje mi się aby Chile mogło ich zdobyć koło 25. Także obniżony under wygląda całkiem atrakcyjnie.
 w meczu Macedonii. Ekipa Chile z ostatniego mundialu w Szwecji dała się zapamiętać przede wszystkim jako ekipa wskroś underowa, rzadko przekraczając granicę 20 bramek zdobytych. Macedonia także mimo posiadania w składzie najlepszego strzelca ubiegłorocznych ME Kiryła Łazarowa mecze wygrywała raczej w sferze defensywnej. Pewnie koło 30 bramek się zakręcą ale nie wydaje mi się aby Chile mogło ich zdobyć koło 25. Także obniżony under wygląda całkiem atrakcyjnie.W meczu Polaków czekam jeszcze na rozwój linii u/o (głównie pod kątem Rutenki) na zawodników ale już na ten moment ciekawie wygląda over 4.5 Miśka Jureckiego @1,62 w unibet. Argumenty w sumie powyżej przedstawił adqs w analizie przedturniejowej zatem nie ma sensu się powtarzać. W każdym razie w ostatnio prezentowanej dyspozycji ta linia na Dzidziusia wygląda niezwykle zachęcająco ????