>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

Status
Zamknięty.
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Turcja dziś jak nie Turcja w pozytywnym znaczeniu. Zero fochów, zaangażowanie top. Dwie sensację z rana wg mnie Kuba i Japonia.. ciekawie się zaczynają te mś..

pinio1111 503,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Turcja dziś jak nie Turcja w pozytywnym znaczeniu. Zero fochów, zaangażowanie top. Dwie sensację z rana wg mnie Kuba i Japonia.. ciekawie się zaczynają te mś..
To MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.
A Turcy w końcu pokazali swoje potencjał. Serwis, blok i obrona to było top granie Turcji

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
To MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.
A Turcy w końcu pokazali swoje potencjał. Serwis, blok i obrona to było top granie Turcji
Wiadomo że nikt nie odpuści ale Japonia Kuba dużo lepsze na papierze się wydawały od rywali dlatego mówię sensacja. O Kubie już ludzie wyżej pisali jacy są ale Japonia im minus dziś bardzo jak dla mnie

pinio1111 503,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Wiadomo że nikt nie odpuści ale Japonia Kuba dużo lepsze na papierze się wydawały od rywali dlatego mówię sensacja. O Kubie już ludzie wyżej pisali jacy są ale Japonia im minus dziś bardzo jak dla mnie
Liderzy w Japonii zawiedli, ale było to mocno uwarunkowane dyspozycją kebsów. Mandiraci na zagrywce demolował Japońców. No i w obronie zagrali kosmos. W najważniejszym momentach potrafili zdobywać kilka pkt z rzędu blokiem. Ogólnie zagrali kosmiczny mecz i prawdę mówiąc wątpię czy powtórzą coś takiego na tym turnieju.
Kuba okazała się Kubą😉 żadna nowość w ich wykonaniu. Tam bez normalnego sztabu trenerskiego, nigdy ich potencjał nie będzie wykorzystany.

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Polska vs Rumunia Rumunia +22,5 1,57
Niemcy vs Bułgaria powyżej 183,5 1,85

AKO: 2,9

Polacy są zdecydowanymi faworytami i myślę, że wygrają ten mecz w 3 max 4 setach ale czy to jest już ich top forma? Najlepsze drużyny przygotowują top formę na fazę pucharową a Rumunia to zespół solidny. Jest Bala, Chitigoi, Aciobanitei czyli "najlepszy" skład. Miejmy nadzieję, że choć 1 set będzie wyrównany.
Drugim spotkaniem - mecz według mnie 50 na 50. Obie ekipy mają swoje "atuty". Niemcy to na pewno środek. Bułgaria to na pewno bracia Nikolov. Bułgaria ostatnio podniosła swój potencjał w grze a Niemcy - nie oszukujmy się, nie jest to zespół gdzie będą wygrywać w 3 setach o ile w ogóle ten mecz wygrają. Grupa trudna bo jest i Słowenia więc każdy punkt może być na wagę złota.

Ostatnia edycja:
zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Znalazłem na lebullu zakład na błędy serwisowe w meczu Polaków. Linia wynosi aż 25.5. Czy to nie za dużo biorąc pod uwagę że spodziewamy się szybkiego meczu ? Ile są w stanie zepsuć zagrywek Polacy zakładając że wygramy 3-0 ? Myślę że około 8-10. Rumuni myślę że podobnie, a może nawet mniej przyjmując że będą rzadziej serwować. Daje to mniej więcej 16-20 zepsutych zagrywek. Widzę w tym zakładzie dużo zawyżoną linie. Co o tym myślicie ?

versa 1,1M

versa

Typer
Argentyna - Finlandia
Dokładny wynik 3:0
Fortuna @2.17
Wystartowały mistrzostwa świata w siatkówce. W grupie C pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla reprezentacji Francji, a drugie dla Argentyny, bardzo wątpię w to, by Korea Południowa czy Finlandia zaskoczyły w w fazie grupowej, raczej skazuje je na pożarcie z wyżej notowanymi przeciwnikami. Argentyna zaczyna zmagania od spotkania z Finlandią, potem Korea, a na końcu Francja. Jeśli uda im się gładko wygrać dwa pierwsze spotkania, ostatni mecz spokojnie mogą sobie odpoczywać, bowiem awans i tak będzie zapewniony. Argentyna jest to drużyna zdecydowanie lepsza od Finlandii, co możemy dostrzec nie tylko po kursach wystawionych na to spotkanie ale również znaczenie w światowej siatkówce. Myślę, że na otwarcie Argentyna gładko przejedzie się po Finlandii.

Ostatnia edycja:
P 70,3K

Przybłęda

Użytkownik
Polska vs Rumunia Rumunia +22,5 1,57
Niemcy vs Bułgaria powyżej 183,5 1,85

AKO: 2,9

Polacy są zdecydowanymi faworytami i myślę, że wygrają ten mecz w 3 max 4 setach ale czy to jest już ich top forma? Najlepsze drużyny przygotowują top formę na fazę pucharową a Rumunia to zespół solidny. Jest Bala, Chitigoi, Aciobanitei czyli "najlepszy" skład. Miejmy nadzieję, że choć 1 set będzie wyrównany.
Drugim spotkaniem - mecz według mnie 50 na 50. Obie ekipy mają swoje "atuty". Niemcy to na pewno środek. Bułgaria to na pewno bracia Nikolov. Bułgaria ostatnio podniosła swój potencjał w grze a Niemcy - nie oszukujmy się, nie jest to zespół gdzie będą wygrywać w 3 setach o ile w ogóle ten mecz wygrają. Grupa trudna bo jest i Słowenia więc każdy punkt może być na wagę złota.
Też mi się tak wydaje, że motywacji wielkiej do demolek w tej pierwszej rundzie nie będzie. Stosunek małych punktów i setów do czegoś w ogóle się w tej tabeli przyda, czy przy równej liczbie dużych punktów decyduje zawsze wynik bezpośredniego spotkania?

pinio1111 503,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
N. Huber under 8,5pkt. 1,85

Trochę nie kumam tej linii na Norbiego. Na Kochana, który jest w gazie linia 7,5pkt, a na Hubera bez formy 8,5???
Ja nie jestem pewien czy on wyjdzie w składzie, ale jeśli wyjdzie to pogram to na bank.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1727
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom