>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Turcja dziś jak nie Turcja w pozytywnym znaczeniu. Zero fochów, zaangażowanie top. Dwie sensację z rana wg mnie Kuba i Japonia.. ciekawie się zaczynają te mś..

pinio1111 372,8K

pinio1111

Użytkownik
Turcja dziś jak nie Turcja w pozytywnym znaczeniu. Zero fochów, zaangażowanie top. Dwie sensację z rana wg mnie Kuba i Japonia.. ciekawie się zaczynają te mś..
To MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.
A Turcy w końcu pokazali swoje potencjał. Serwis, blok i obrona to było top granie Turcji

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
To MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.
A Turcy w końcu pokazali swoje potencjał. Serwis, blok i obrona to było top granie Turcji
Wiadomo że nikt nie odpuści ale Japonia Kuba dużo lepsze na papierze się wydawały od rywali dlatego mówię sensacja. O Kubie już ludzie wyżej pisali jacy są ale Japonia im minus dziś bardzo jak dla mnie

pinio1111 372,8K

pinio1111

Użytkownik
Wiadomo że nikt nie odpuści ale Japonia Kuba dużo lepsze na papierze się wydawały od rywali dlatego mówię sensacja. O Kubie już ludzie wyżej pisali jacy są ale Japonia im minus dziś bardzo jak dla mnie
Liderzy w Japonii zawiedli, ale było to mocno uwarunkowane dyspozycją kebsów. Mandiraci na zagrywce demolował Japońców. No i w obronie zagrali kosmos. W najważniejszym momentach potrafili zdobywać kilka pkt z rzędu blokiem. Ogólnie zagrali kosmiczny mecz i prawdę mówiąc wątpię czy powtórzą coś takiego na tym turnieju.
Kuba okazała się Kubą😉 żadna nowość w ich wykonaniu. Tam bez normalnego sztabu trenerskiego, nigdy ich potencjał nie będzie wykorzystany.

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Polska vs Rumunia Rumunia +22,5 1,57
Niemcy vs Bułgaria powyżej 183,5 1,85

AKO: 2,9

Polacy są zdecydowanymi faworytami i myślę, że wygrają ten mecz w 3 max 4 setach ale czy to jest już ich top forma? Najlepsze drużyny przygotowują top formę na fazę pucharową a Rumunia to zespół solidny. Jest Bala, Chitigoi, Aciobanitei czyli "najlepszy" skład. Miejmy nadzieję, że choć 1 set będzie wyrównany.
Drugim spotkaniem - mecz według mnie 50 na 50. Obie ekipy mają swoje "atuty". Niemcy to na pewno środek. Bułgaria to na pewno bracia Nikolov. Bułgaria ostatnio podniosła swój potencjał w grze a Niemcy - nie oszukujmy się, nie jest to zespół gdzie będą wygrywać w 3 setach o ile w ogóle ten mecz wygrają. Grupa trudna bo jest i Słowenia więc każdy punkt może być na wagę złota.

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Znalazłem na lebullu zakład na błędy serwisowe w meczu Polaków. Linia wynosi aż 25.5. Czy to nie za dużo biorąc pod uwagę że spodziewamy się szybkiego meczu ? Ile są w stanie zepsuć zagrywek Polacy zakładając że wygramy 3-0 ? Myślę że około 8-10. Rumuni myślę że podobnie, a może nawet mniej przyjmując że będą rzadziej serwować. Daje to mniej więcej 16-20 zepsutych zagrywek. Widzę w tym zakładzie dużo zawyżoną linie. Co o tym myślicie ?

versa 1M

versa

Typer
Argentyna - Finlandia
Dokładny wynik 3:0
Fortuna @2.17

Wystartowały mistrzostwa świata w siatkówce. W grupie C pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla reprezentacji Francji, a drugie dla Argentyny, bardzo wątpię w to, by Korea Południowa czy Finlandia zaskoczyły w w fazie grupowej, raczej skazuje je na pożarcie z wyżej notowanymi przeciwnikami. Argentyna zaczyna zmagania od spotkania z Finlandią, potem Korea, a na końcu Francja. Jeśli uda im się gładko wygrać dwa pierwsze spotkania, ostatni mecz spokojnie mogą sobie odpoczywać, bowiem awans i tak będzie zapewniony. Argentyna jest to drużyna zdecydowanie lepsza od Finlandii, co możemy dostrzec nie tylko po kursach wystawionych na to spotkanie ale również znaczenie w światowej siatkówce. Myślę, że na otwarcie Argentyna gładko przejedzie się po Finlandii.

P 60,9K

Przybłęda

Użytkownik
Polska vs Rumunia Rumunia +22,5 1,57
Niemcy vs Bułgaria powyżej 183,5 1,85

AKO: 2,9

Polacy są zdecydowanymi faworytami i myślę, że wygrają ten mecz w 3 max 4 setach ale czy to jest już ich top forma? Najlepsze drużyny przygotowują top formę na fazę pucharową a Rumunia to zespół solidny. Jest Bala, Chitigoi, Aciobanitei czyli "najlepszy" skład. Miejmy nadzieję, że choć 1 set będzie wyrównany.
Drugim spotkaniem - mecz według mnie 50 na 50. Obie ekipy mają swoje "atuty". Niemcy to na pewno środek. Bułgaria to na pewno bracia Nikolov. Bułgaria ostatnio podniosła swój potencjał w grze a Niemcy - nie oszukujmy się, nie jest to zespół gdzie będą wygrywać w 3 setach o ile w ogóle ten mecz wygrają. Grupa trudna bo jest i Słowenia więc każdy punkt może być na wagę złota.
Też mi się tak wydaje, że motywacji wielkiej do demolek w tej pierwszej rundzie nie będzie. Stosunek małych punktów i setów do czegoś w ogóle się w tej tabeli przyda, czy przy równej liczbie dużych punktów decyduje zawsze wynik bezpośredniego spotkania?

pinio1111 372,8K

pinio1111

Użytkownik
N. Huber under 8,5pkt. 1,85

Trochę nie kumam tej linii na Norbiego. Na Kochana, który jest w gazie linia 7,5pkt, a na Hubera bez formy 8,5???
Ja nie jestem pewien czy on wyjdzie w składzie, ale jeśli wyjdzie to pogram to na bank.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +224
Do góry Bottom