>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

pinio1111 378,4K

pinio1111

Użytkownik
Słowenia - Bułgaria
1set over 45,5pkt 1,77

Typ wydaje się dość oczywisty, a takich nie lubię😉, jednak idę w kierunku overu.
Słowenia z brakami w przyjęciu, jednak Soli przestawił Mujanovica z OP na OH, żeby wzmocnić siłę ataku. Z Chile się to sprawdziło, ale czy dzisiaj da radę przyjmować trudną zagrywkę Bułgarów???
Ogólnie mam nadzieję, że grający cały sezon tym samym składem Bułgarzy, wygrają ten mecz. Ja jednak próbuję over w 1secie, bo wydaje mi się, że będzie to trochę rozpoznanie przeciwnika i nikt nie powinien znacznie odjechać.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Rumunia +1.5 seta @1.61 superbet

Spotkanie rywali "naszej grupy". Holendrzy zagrają z Rumunami. Faworytami są Oranje, ale czy to jest aż tak pewne? No nie wiem. Bez Nimira, który zrobił sobie przerwę od reprezentacji do już nie tak mocna reprezentacja. Trener nowy i mlodzi zawodnicy. Ten zespół jest w budowie i wątpię by już były wyniki. W pierwszym meczu ledwo wygrali z Katarem 3:1 a w tych 3 z 4 setów to były na żyletki. W lidze Narodow również bez rewelacji. Ostatnie miejsce i tylko jedno zwycięstwo z 12 meczów. Rumunia bardzo fajnie pokazała się z Polską szczególnie w 1 secie, gdzie zakończył się 34:32 dla naszych. Na mistrzostwach już jest kilka niespodzianek jak chociażby 2 porażki Japonii czy porażka Kuby z Portugalią. Tutaj również Rumunii mogą sprawić niespodziankę i wygrać to spotkanie.

Do góry Bottom