>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

pinio1111 379,5K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Słowenia - Bułgaria
1set over 45,5pkt 1,77

Typ wydaje się dość oczywisty, a takich nie lubię😉, jednak idę w kierunku overu.
Słowenia z brakami w przyjęciu, jednak Soli przestawił Mujanovica z OP na OH, żeby wzmocnić siłę ataku. Z Chile się to sprawdziło, ale czy dzisiaj da radę przyjmować trudną zagrywkę Bułgarów???
Ogólnie mam nadzieję, że grający cały sezon tym samym składem Bułgarzy, wygrają ten mecz. Ja jednak próbuję over w 1secie, bo wydaje mi się, że będzie to trochę rozpoznanie przeciwnika i nikt nie powinien znacznie odjechać.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Rumunia +1.5 seta @1.61 superbet

Spotkanie rywali "naszej grupy". Holendrzy zagrają z Rumunami. Faworytami są Oranje, ale czy to jest aż tak pewne? No nie wiem. Bez Nimira, który zrobił sobie przerwę od reprezentacji do już nie tak mocna reprezentacja. Trener nowy i mlodzi zawodnicy. Ten zespół jest w budowie i wątpię by już były wyniki. W pierwszym meczu ledwo wygrali z Katarem 3:1 a w tych 3 z 4 setów to były na żyletki. W lidze Narodow również bez rewelacji. Ostatnie miejsce i tylko jedno zwycięstwo z 12 meczów. Rumunia bardzo fajnie pokazała się z Polską szczególnie w 1 secie, gdzie zakończył się 34:32 dla naszych. Na mistrzostwach już jest kilka niespodzianek jak chociażby 2 porażki Japonii czy porażka Kuby z Portugalią. Tutaj również Rumunii mogą sprawić niespodziankę i wygrać to spotkanie.

Ostatnia edycja:
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Polecimy od razu z kolejnym dniem bo kursy lecą mocno z dnia na dzień i fajnie łapać te wyższe kursy.

Katar vs Rumunia

Obie drużyny już poza turniejem przegrywając oba spotkania.
Katar przegrał 1:3 z Holandią i 0:3 z Polską natomiast Rumunia 0:3 z Polską i 0:3 z Holandią choć trzeba przyznać był to bardzo wyrównany mecz 23:25, 24:26, 24:26.
Kurs na Rumunię 1,15? Nie no, bez jaj.

Katar +13,5 1,9
Katar +1,5 seta 3,2

USA vs Kuba

USA ma już zapewniony awans jedyny znak zapytania czy z 1 miejsca czy z 2 miejsca. Jeżeli awansują z 2 miejsca mają Bułgarię jeśli z 1 mają Słowenie lub Niemcy.
Kuba musi ten mecz wygrać w stosunku 3:0 lub 3:1 aby awansować do dalszej fazy.
Oczywiście Kuba zagrać może różnie ale no nadal twierdzę, że mają potencjał i taki kurs warto myślę spróbować.

Kuba 2,3
Kuba -1,5 seta 3,2

Słowenia vs Niemcy

Według mnie kompletnie nie sprawdza się zmiana pozycji Mujanovicia z ataku na przyjęcie ale z drugiej strony jaki wybór ma trener Słowenii? Przyjęcie zupełnie mu się rozsypało. Brak Cebuljia i Mozicia sprawił, że Słowenia może nie wyjść z grupy.
Niemcy mają lekką przewagę na przyjęciu choć też nie wygląda to super. Środek po stronie Niemieckiej. Dużo będzie zależeć od atakującego, choć Grozer już ma 42 lata to mam nadzieję, że utrzyma poziom.
Według mnie ten mecz nie zakończy się w 3 setach i pobiorę over ale póki co STS jeszcze nie wyskoczył z linią.
Idę w stronę Niemców.

Niemcy 2,05

Do góry Bottom