>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

pinio1111 382,7K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Słowenia - Bułgaria
1set over 45,5pkt 1,77

Typ wydaje się dość oczywisty, a takich nie lubię😉, jednak idę w kierunku overu.
Słowenia z brakami w przyjęciu, jednak Soli przestawił Mujanovica z OP na OH, żeby wzmocnić siłę ataku. Z Chile się to sprawdziło, ale czy dzisiaj da radę przyjmować trudną zagrywkę Bułgarów???
Ogólnie mam nadzieję, że grający cały sezon tym samym składem Bułgarzy, wygrają ten mecz. Ja jednak próbuję over w 1secie, bo wydaje mi się, że będzie to trochę rozpoznanie przeciwnika i nikt nie powinien znacznie odjechać.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Rumunia +1.5 seta @1.61 superbet

Spotkanie rywali "naszej grupy". Holendrzy zagrają z Rumunami. Faworytami są Oranje, ale czy to jest aż tak pewne? No nie wiem. Bez Nimira, który zrobił sobie przerwę od reprezentacji do już nie tak mocna reprezentacja. Trener nowy i mlodzi zawodnicy. Ten zespół jest w budowie i wątpię by już były wyniki. W pierwszym meczu ledwo wygrali z Katarem 3:1 a w tych 3 z 4 setów to były na żyletki. W lidze Narodow również bez rewelacji. Ostatnie miejsce i tylko jedno zwycięstwo z 12 meczów. Rumunia bardzo fajnie pokazała się z Polską szczególnie w 1 secie, gdzie zakończył się 34:32 dla naszych. Na mistrzostwach już jest kilka niespodzianek jak chociażby 2 porażki Japonii czy porażka Kuby z Portugalią. Tutaj również Rumunii mogą sprawić niespodziankę i wygrać to spotkanie.

Ostatnia edycja:
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Polecimy od razu z kolejnym dniem bo kursy lecą mocno z dnia na dzień i fajnie łapać te wyższe kursy.

Katar vs Rumunia 3:1

Obie drużyny już poza turniejem przegrywając oba spotkania.
Katar przegrał 1:3 z Holandią i 0:3 z Polską natomiast Rumunia 0:3 z Polską i 0:3 z Holandią choć trzeba przyznać był to bardzo wyrównany mecz 23:25, 24:26, 24:26.
Kurs na Rumunię 1,15? Nie no, bez jaj.

Katar +13,5 1,9
Katar +1,5 seta 3,2

USA vs Kuba

USA ma już zapewniony awans jedyny znak zapytania czy z 1 miejsca czy z 2 miejsca. Jeżeli awansują z 2 miejsca mają Bułgarię jeśli z 1 mają Słowenie lub Niemcy.
Kuba musi ten mecz wygrać w stosunku 3:0 lub 3:1 aby awansować do dalszej fazy.
Oczywiście Kuba zagrać może różnie ale no nadal twierdzę, że mają potencjał i taki kurs warto myślę spróbować.

Kuba 2,3
Kuba -1,5 seta 3,2

Słowenia vs Niemcy

Według mnie kompletnie nie sprawdza się zmiana pozycji Mujanovicia z ataku na przyjęcie ale z drugiej strony jaki wybór ma trener Słowenii? Przyjęcie zupełnie mu się rozsypało. Brak Cebuljia i Mozicia sprawił, że Słowenia może nie wyjść z grupy.
Niemcy mają lekką przewagę na przyjęciu choć też nie wygląda to super. Środek po stronie Niemieckiej. Dużo będzie zależeć od atakującego, choć Grozer już ma 42 lata to mam nadzieję, że utrzyma poziom.
Według mnie ten mecz nie zakończy się w 3 setach i pobiorę over ale póki co STS jeszcze nie wyskoczył z linią.
Idę w stronę Niemców.

Niemcy 2,05
powyżej 178,5 1,57

Portugalia vs Kolumbia 3:2

Portugalia stoi przed ogromną szansą aby sensacyjnie awansować ze swojej grupy. Żeby tak się stało przede wszystkim muszą wygrac swoje spotkanie z Kolumbią... Z drugiej strony nawet zwycięstwo 3:0 może nie dać im awansu - nie wszystko jest od nich zależne.
Skupmy się jednak na czysto sportowej walce.
Portugalia wygrała z Kubą 3:1 i przegrała 0:3 z USA. Kolumbia przegrała oba spotkania 0:3 z USA i Kubą. Z USA przegrali -20 małymi punktami natomiast z Kubą przegrali -12 małymi punktami.
Na 6 rozegranych setów Kolumbia w 5 z nich przekroczyła granicę co najmniej 20 punktów zdobytych co nie jest złym wynikiem.
Kursy na Portugalię moim zdaniem mocno przesadzone! Co prawda są faworytem ale na tym turnieju sensacji nam nie brakuje.

Kolumbia +19,5 1,6
Kolumbia +15,5 2,35

Ostatnia edycja:
W 261,3K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 15:00
Spotkanie: Serbia - Chiny
Typ: 2
Kurs: 2,25
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Im bliżej meczu tym kursy na Chiny coraz bardziej maleją. No cóż można powiedzieć, że ten mecz dla obu reprezentacji to jest spotkanie o wszystko. Chiny wczoraj przegrały z Brazylią 1-3 a Serbia nieoczekiwanie została ograna gładko przez Czechów 0-3. Ten styl w jakim Serbowie przegrali wiele pokazuje i w ciągu 24 godzin nie zmieni on sie jakoś bardzo drastycznie na plus dla nich. Wręcz przeciwnie myślę, że dzisiaj będą pod jeszcze większą presją przez co liczę na dużo błędów w ich grze. Serbowie odmłodzili skład, w reprezentacji jest wielu młodych graczy, debiutantów, którzy pierwszy raz grają na imprezie takiej rangi. Trzeba czasu żeby dobrze się wprowadzili do zespołu. Chińczycy byli w stanie wczoraj urwać seta Brazylii i mimo, że przegrali to spotkanie to jednak fajnie się zaprezentowali. Ja tutaj wolę iść w stronę niespodzianki. Serbia w przebudowie kadry, wielu debiutantów jak już wspomniałem i tutaj potrzeba jeszcze sporo czasu aby to wszystko się u nich zazębiło. Po odejściu "starych" reprezentantów nie ma póki co u Serbów takiej jakości w drużynie do jakiej przyzwyczaili. Chiny to niewygodny rywal, zwłaszcza, że te mistrzostwa odbywają się u nich na kontynencie na Filipinach więc można powiedzieć, że grają prawie że w domu. Szukam tutaj niespodzianki 🙂
❌️ 3-0 (25-18 , 25-19 , 29-27)

Ostatnia edycja:
M 120,2K

michalkin

Użytkownik
Po takim kursie już dawno nie ma sensu grac Chiny. Na otwarcie kursów 4.25 to było świetne value. Przy lekko ponad 2 kompletnie nieopłacalne.

Otrzymane punkty reputacji: +661
M 120,2K

michalkin

Użytkownik
Wow. Co tu się dzieje na tych MŚ. Codziennie przynajmniej jeden underdog wygrywa i to na prawdę z mocnymi kursami. No grubo.

sobota: Portugalia @5.8, Turcja @4.3
niedziela: Egipt @8.2, Czechy @3.0
poniedziałek: Kanada @4.7
wtorek: Filipiny @11.0, i Finlandia @6.5 i Belgia @5.8

Dawno nie widziałem imprezy o randze MŚ z takimi wjazdami underdogów. Ciekawie, ciekawie.

Ostatnia edycja:
C 333,4K

czary-mary

Użytkownik
Mecz o wszystko dla obu drużyn. Po masówce w stronę Chin kurs na Serbię wzrósł z 1.3 na 1.75. Wygląda to trochę jak ślepy pęd owiec. Ja pójdę w drugim kierunku i nawet o krok dalej i w mojej opinii to Serbowie wygrają z przewagą handi setowego (-1.5) kurs na to zdarzenie 2.57 ✅Jak wszyscy wiemy przegrali z Czechami do 0, jednak mecz bardzo stykowy. Chińczycy za to powalczyli z Brazylią, która świeżo przed mistrzostwami zanotowała serię porażek do 0 z Polską, Francją. Ogólnie byli bardzo obciążeni sparingami co póki co średnio wpływa na ich świeżość. Także to trochę zmniejsza pogląd dobrej postawy Chińczyków. W zespole Serbii w pierwszej szóstce wybiegają niesamowicie ofensywnie usposobienie Luburic, Kujundzic, Peric. Wg mnie Chińczycy nie przeciwstawią się takiej sile. Pewnego poziomu tym bardziej bez lidera Zhanga nie przeskoczą. Spodziewam się zdecydowanego zwycięstwa Serbów. Na ławce trenerskiej bardzo dobry specjalista Cretu. Podczas LN musiał radzić sobie bez lidera Kujundzica. Teraz ma Go w swoich szeregach i jestem przekonany, że będzie wiedzieć jak przygotować taktycznie swój zespół na grę z niżej notowanym przeciwnikiem. Nie widzę porażki na MŚ zawodników grających w takich klubach jak Jastrzębie-Zdrój, Skra Bełchatów, Zenit z reprezentacją Chin

✅Serbia gładko i przyjemnie pokrywa handi (-1.5seta) i wygrywa 3:0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3390
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Wow. Co tu się dzieje na tych MŚ. Codziennie przynajmniej jeden underdog wygrywa i to na prawdę z mocnymi kursami. No grubo.

sobota: Portugalia @5.8, Turcja @4.3
niedziela: Egipt @8.2, Czechy @3.0
poniedziałek: Kanada @4.7
wtorek: Filipiny @11.0, i Finlandia @6.5

Dawno nie widziałem imprezy o randze MŚ z takimi wjazdami underdogów. Ciekawie, ciekawie.
No ciekawe to , dziś Filipiny zszokowały ale Finlandia jeszcze bardziej. Wygląda to tak jakby się układały drużyny po rywali w następnej fazie 😁

E 308

edziub

Użytkownik
Ale niespodzianek dziś. Jutro czuję że polska też może przegrać bo chcą mieć 2 miejsce .. coś ktoś mówił. Gdzie można sprawdzić kto z kim dalej gra?

pinio1111 382,7K

pinio1111

Użytkownik
Idziemy na Turcje/Kanade a potem znowu Holandie, bez znaczenia dla nas.
Półfinał Francja/Włochy
Francuzi i Włosi jeszcze nie mają pewnego wyjścia z grupy, więc nie wiadomo na kogo ewentualnie wpadniemy. Francja gra o awans z Argentyną i wcale nie jest powiedziane, że wygrają.
Włosi raczej z Ukrainą powinni dość gładko wygrać.
Co do naszych to jeśli ktoś twierdzi że będą coś kombinować z Holandią, to raczej nie ma pojęcia o drabince turnieju i naszej kadrze.
Ja jutro widzę 3:0, ewentualnie 3:1 dla nas, bo jeśli ktoś tu ma się oszczędzać na playoff, to z pewnością nie jest to nasza repa. Poza tym nasza "druga 6" zjada jakością Holendrów.

Otrzymane punkty reputacji: +151
D 7,1K

domino7

Użytkownik
[ICONPLUS[/ICONPLUS]
Ale niespodzianek dziś. Jutro czuję że polska też może przegrać bo chcą mieć 2 miejsce .. coś ktoś mówił. Gdzie można sprawdzić kto z kim dalej gra?
A po co mamy mieć 2 miejsce ?🙈🙈🙈
Na przyszłość to najpierw zobacz sobie na drabinkę to po pierwsze !:) po drugie to według Ciebie mamy się bać Kanady albo Turcji ?😅

1/8 finału: B1 – G2 (9:30 lub 14:00)
1/8 finału: G1 – B2 (9:30 lub 14:00)

jutro rano Kanada z Turcją walczą o to aby nie zagrać w 1/8 z Nami :) Kto przegra gra z Nami zakładając że my jutro wygramy z Holandią .

Wygrani zagrają w 1/4.
moim zdaniem czeka Nas pojedynek z Kanada i Turcja ,pytanie w jakiej kolejności ;)

T 1,9K

tommyjohnson

Użytkownik
Niesamowite te Mistrzostwa dotychczas, tyle sensacji.. Dzisiaj sporo osób spodziewało się niespodzianki w meczu Chin z Serbią, której ostatecznie nie było, a tymczasem dostaliśmy kilka innych sensacji dużego kalibru. Belgia zaprezentowała się świetnie, przypomniała swoją znakomitą formę z ostatnich kwalifikacji do Igrzysk Olimpijskich. Finlandia i Filipiny również olbrzymie zaskoczenia. Moją uwagę zwraca jednak jutrzejszy mecz Japonii z Libią. Dla obu drużyn będzie to ostatni mecz turnieju. O ile w przypadku Libii mogliśmy się tego spodziewać to dla Japonii jest to prawdziwa katastrofa. Dla drużyny z Azji jutrzejszy mecz będzie meczem o nic, natomiast drużyna z Afryki, która nastawiała się raczej na tylko 3 mecze w Filipinach może mieć dużo większą motywację do gry. Libia pokazała się na tym turnieju z niezłej strony urywając sety Kanadzie i Turcji. W normalnych warunkach nie widziałbym innego scenariusza niż zwycięstwo Japonii, ale biorąc pod uwagę sytuację w grupie wszystko możliwe.

Japonia - Libia 2 @12 Superbet

Otrzymane punkty reputacji: +205
BanksyGA 274K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Co za różnica czy będą mieli 1 czy 2 miejsce? Drabinka jest taka sama, różnica to tylko czy zagramy z 1 od razu czy w następnym meczu. Nikt się tutaj po nic nie ustawia, bo to nie ma żadnego sensu przy obecnym (dodam, że doskonałym) systemie fazy pucharowej

T 1,9K

tommyjohnson

Użytkownik
Sytuacja w Grupie A:
1. Tunezja 3pkt 4:3
2. Iran 3pkt 4:4
3. Egipt 3pkt 4:4
4. Filipiny 3pkt 3:4
Egipt - Tunezja
Filipiny - Iran

Buki są zgodne, co do zwycięstwa Iranu w tej grupie. Ja nie jestem jednak do tego przekonany. Po pierwsze wszystko zależy od drużyny Tunezji. Gra jako pierwsza i jeżeli wygra 3:0 z Egiptem to wtedy Iran nie ma już żadnych szans na zajęcie 1 miejsca. Dodatkowo Iran dotychczas nie zachwyca na tym turnieju i wcale nie musi mieć łatwej przeprawy z drużyną gospodarzy, co stwarza też szanse dla Egiptu. Minimalne szanse mają również Filipiny. Wykorzystując różnicę kursową gram coś takiego:

Grupa A zwycięzca:
Tunezja @20 Sts
Egipt 1 100 Betclic
Filipiny @1000 Betclic

K 29,3K

kretmmz

Użytkownik
Co za różnica czy będą mieli 1 czy 2 miejsce? Drabinka jest taka sama, różnica to tylko czy zagramy z 1 od razu czy w następnym meczu. Nikt się tutaj po nic nie ustawia, bo to nie ma żadnego sensu przy obecnym (dodam, że doskonałym) systemie fazy pucharowej
Co do ustawek to zgoda, aczkolwiek jest pewien przypadek do rozważenia. Argentyna może upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu, albowiem może odpocząć, zamiast nastawiać się na bój z Francuzami, który może być wyczerpujący, a dodatkowo wejść na 2 miejsce, które da im Belgów w 1/8. A następnie w 1/4 zmierzyć się z kimś z pary Włochy/Francja. Z drugiej strony wydaje mi się, że Argentynie może być łatwiej wygrać w 1/4 z Włochami niż z Francuzami, a teraz mają genialną okazję by spróbować Francuzów wyrzucić z turnieju, niczym nie ryzykując. Dla niektórych drużyn (nie naszej) pewnie ma znaczenie czy odpadną w 1/8 czy w 1/4. Też Mendez będzie inaczej reagował w trakcie meczu gdy np. Francja zacznie sportowo wygrywać 2:0 (może wtedy odpuścić, a nie wstawiać podstawowych zawodników ryzykując kontuzje czy zmęczenie potencjalnym tie-breakiem), Francuzi muszą wygrać, a Argentyna jedynie może, a samo nastawienie do meczu może bardzo dużo zmienić.

K 29,3K

kretmmz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Portugalia - Kolumbia, over 44,5 1.87

Kolumbia w meczu z Kubą przegrała 0:3, odpowiednio do 22, 21, 20, w meczu z USA 0:3, do 20, 21, 14. Wychodzi 5/6 przebitych overów 44,5. 1.87 w dodatku na bukmacherze bez podatku - biorę.

Katar - Rumunia, powyżej 174,5, 1.83

Obie drużyny po 2 porażkach. Dwie najsłabsze drużyny w grupie, które powalczyły z Holandią. Myślę, że sety będą dość wyrównane, liczę na 4 sety, one powinny już pokryć taki niski over.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2770
Do góry Bottom