pinio1111
Użytkownik
To chyba jakiś inny mecz oglądaliśmy?Cudownie się zaczyna ten turniej. Kanada wygrywa 2 sety na przewagi z Libią….
Kanada wygrała jeden set na przewagi, a jeden przegrała

To chyba jakiś inny mecz oglądaliśmy?Cudownie się zaczyna ten turniej. Kanada wygrywa 2 sety na przewagi z Libią….
Że tobie się chciało wstać i oglądać tych amatorówTo chyba jakiś inny mecz oglądaliśmy?
Kanada wygrała jeden set na przewagi, a jeden przegrała![]()
Siatkę uwielbiam, szczególnie męską, więc dla mnie to żaden ból obudzić się żeby zobaczyć mecz MŚŻe tobie się chciało wstać i oglądać tych amatorów
No kosmos co się im w głowach podziało od drugiego seta..Kuba w swoim stylu, autostrada do strefy medalowej to nie wyjdą nawet z grupy.
To MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.Turcja dziś jak nie Turcja w pozytywnym znaczeniu. Zero fochów, zaangażowanie top. Dwie sensację z rana wg mnie Kuba i Japonia.. ciekawie się zaczynają te mś..
Wiadomo że nikt nie odpuści ale Japonia Kuba dużo lepsze na papierze się wydawały od rywali dlatego mówię sensacja. O Kubie już ludzie wyżej pisali jacy są ale Japonia im minus dziś bardzo jak dla mnieTo MŚ, tu nikt nie odpuści. Myślę że takich niespodzianek będzie dużo więcej.
A Turcy w końcu pokazali swoje potencjał. Serwis, blok i obrona to było top granie Turcji
Liderzy w Japonii zawiedli, ale było to mocno uwarunkowane dyspozycją kebsów. Mandiraci na zagrywce demolował Japońców. No i w obronie zagrali kosmos. W najważniejszym momentach potrafili zdobywać kilka pkt z rzędu blokiem. Ogólnie zagrali kosmiczny mecz i prawdę mówiąc wątpię czy powtórzą coś takiego na tym turnieju.
No to ja chyba jeszcze inny mecz oglądałem, bo Kanada wygrała 4 seta na przewagi, a 1 set przegrany 22:25, więc nie na przewagiTo chyba jakiś inny mecz oglądaliśmy?
Kanada wygrała jeden set na przewagi, a jeden przegrała![]()
A czy ja napisałem że przegrała na przewagi?No to ja chyba jeszcze inny mecz oglądałem, bo Kanada wygrała 4 seta na przewagi, a 1 set przegrany 22:25, więc nie na przewagi![]()
Ok zwracam honorA czy ja napisałem że przegrała na przewagi?
Też mi się tak wydaje, że motywacji wielkiej do demolek w tej pierwszej rundzie nie będzie. Stosunek małych punktów i setów do czegoś w ogóle się w tej tabeli przyda, czy przy równej liczbie dużych punktów decyduje zawsze wynik bezpośredniego spotkania?Polska vs Rumunia Rumunia +22,5 1,57
Niemcy vs Bułgaria powyżej 183,5 1,85
AKO: 2,9
Polacy są zdecydowanymi faworytami i myślę, że wygrają ten mecz w 3 max 4 setach ale czy to jest już ich top forma? Najlepsze drużyny przygotowują top formę na fazę pucharową a Rumunia to zespół solidny. Jest Bala, Chitigoi, Aciobanitei czyli "najlepszy" skład. Miejmy nadzieję, że choć 1 set będzie wyrównany.
Drugim spotkaniem - mecz według mnie 50 na 50. Obie ekipy mają swoje "atuty". Niemcy to na pewno środek. Bułgaria to na pewno bracia Nikolov. Bułgaria ostatnio podniosła swój potencjał w grze a Niemcy - nie oszukujmy się, nie jest to zespół gdzie będą wygrywać w 3 setach o ile w ogóle ten mecz wygrają. Grupa trudna bo jest i Słowenia więc każdy punkt może być na wagę złota.