Mecz :
Brazylia -
Polska
Godz: 14:45
Typ :
Brazylia różnicą 1-3 bramek
Kurs: 3,50
Bukmacher: bet365
Ręczną przeważnie gram moim ulubionym systemem, wybieram 1-2 najbardziej wyrównane mecze danej rundy/kolejki i wybieram różnicę zwycięstw 1-3 goli.
W mojej opinii jest to mecz o wyjście z grupy, gdyby Polacy zagrali słabiej z Norwegią, kurs na Brazylię podejrzewam byłby o wiele niższy, ale nie zamierzam nad tym ubolewać. Tak wiem, trochę antypolskie jest stawianie przeciwko naszym, ale zbyt często w bukmacherce kierowałem się sercem i nigdy nie wyszło z tego nic dobrego.
Upieram się zawsze i zawszę będę stawał na swoim, Polacy nie potrafią grać z drużynami z poza Europy, w ostatnich 3 meczach z Brazylią, Polacy dwukrotnie przegrali w tym nie dawno na Igrzyskach Olimpijskich. Polacy pojechali na te mistrzostwa łapać doświadczenie, którego ewidentnie zabrakło w końcówce meczu z Norwegią i przyznał to również Talant Dujszabajew. Dziś nie przewiduje meczu, w którym któraś z drużyn odskoczy na dużą liczbę bramek, a jeśli już to będzie to szybko grająca drużyna Brazylii i Polacy będą gonić wynik. A jeśli od początku mecz będzie bramka za bramkę to pozostanie tak już do końca i żadna z drużyn nie powinna tutaj wygrać różnicą aż 4 bramek. Dlatego typuje tutaj po fajnym kursie zwycięstwo Canarinhos różnicą 1-3 bramek.
- zabrakło na prawdę nie wiele, czekamy na drugie spotkanie
Mecz :
Norwegia -
Rosja
Godz: 17:45
Typ :
Rosja różnicą 1-3 bramek
Kurs: 3,50
Bukmacher: bet365
Drugim takim meczem, którego wydaje się być równie wyrównane tego dnia, to bez wątpienia drugie starcie z naszej grupy czyli
Norwegia -
Rosja.
Norwegowie bez wątpienia w ostatnim czasie są bez formy i nie wiele zabrakło żeby Polacy sprawili miłą niespodziankę pokonując ich w pierwszym meczu grupowym.
Rosja rozjechała "kitajców" dyszką w pierwszym meczu rzucając prawie 40bramek, wychodziło im wiele, grali bardzo szybko często zapominając o obronie. Dziś jednak spotkanie będzie o wiele bardziej wyrównane, jest to najprawdopodobniej mecz o drugie miejsce w grupie więc oba zespoły dadzą z siebie maxa żeby w następnej fazie trafić na słabszy zespół. Kursy na czysty win Rosji od wczoraj spadają i wcale się temu nie dziwie. Norwegowie będą chcieli na pewno zaprezentować się poziom lepiej niż w spotkaniu z naszą kadrą dlatego będzie to w mojej opinii spotkanie z tych "bramka za bramkę", nie przewiduje tym meczu grubego zwycięstwa, którejś ze stron.
- początek meczu zaważył niestety
Grając płaską stawką oba typy, w przypadku trafionego chociaż jednego zakładu i tak zaliczamy prawie podwojenie stawki. Ten system nigdy mnie nie zawiódł i oby tak było również dzisiaj.
Dodatkowo (bez analizy) można pograć:
Chorwacja win 1-3 bramkami - 3,25
Dania -3,5 do przerwy z Egiptem po kursie 1,80
Pozdrawiam i powodzenia
_________________________________________________________________________________
Dziś ręczna 2/4 ale niestety z niewielkim minusem, dwa pierwsze typy grałem za "jednostkę" więcej niż typ 3 i 4. Do jutra.