>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrz Typów

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kwalifikacji do tych podrzędnych turniejów ATP nie gram ale namyśliłem się na taki dublet:

Svetlana Kuznetsova + Bryan/Bryan⛔ = 2,17 Betsson
Stawka: 10j
Strata:10j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jedziemy dalej, zastanawiałem się nad stawką jakąś wyższą, ale pozostałem przy 15j to jest mecz must win, jutro więcej typów, i ogarnięcie tematu aby był bardziej przejrzysty :smile:

Koszykówka Litwa 16:00

Vytautas- Lietkabelis WYNIK: After OT 75:85⛔
Typ: Vytautas wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 2,18
Bukmacher: Betsson
Stawka:15j
Strata:15j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kolejne Koszykówki odemnie na sobotę:

Ironi Nahariya + Nanterre⛔ = 2,20 Stawka: 15j Strata:15j⛔ Betsson

Buducnost + Trikala✅ = 1,95 Stawka: 12,5j Zysk: 11,87j✅ Betsson
Bc Nokia + Bnei Hasharon✅ = 2,87 Stawka: 10j Zysk: 18,7j✅ Betsson
Phoenix Hagen + Leicester x2⛔ = 4,82 Stawka:5j Strata:5j⛔ Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wczoraj dwa mecze pouciekały w końcówkach, pozostał Bnei Hasharon z wczoraj, dziś koszykówki takie pograłem:
Ulm + Reggiana + Venezia = 3,77 Stawka:10j Betsson Strata:10j⛔
Edit: Venezia z taką pakietą w składzie zawalili kupon....
Banvitspor +4 + Balikesir +5 = 3,70 Stawka:10j Betsson Zysk: 27j✅
Mzt Skopje + Bremerhaven +17,5 + -15,5 Monaco = 6,64 Stawka:5j Betsson Strata:5j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na jutro gram coś takiego, strata z tego miesiąca to 5j, we wtorek rusza koszykarska Liga Mistrzów więc zarobek będzie sukcesywnie rósł, tenisa ograniczam do minimum, może zacznę od turnieju Paryskiego coś próbować, na jutro też może jakieś koszykówki ale oferta słaba i myślę że pojedziemy z koksem porządnie we wtorek

Wta Luxemburg
Kirsten Flipkens - Monica Niculesu WYNIK: 4:6 2:6⛔
Typ: Kirsten Flipkens wygra mecz
Kurs: 2,15
Wta Luxemburg
Yanina Wickmayer - Anna Karolina Schmiedlova WYNIK:
Typ: Yanina Wickmayer wygra mecz
Kurs: 1,47
Typ Zakładu: Double (Podwójny)
2,15 x 1,47 = 3,19 Betsson
Wta jest tak upośledzone że tego się nie da opisać, najlepszym przykładem jest Radwańska samym przebijaniem piłeczki na drugą stronę jest w top3, Niculescu to zawodniczka niepełnosprawna w moim odczuciu ona nic nie potrafi a jednak utrzymuje się w pierwszej setce odradzam stawianie Wta i sam dałem się dziś nabrać

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jednak bez koszykówek się nie obejdzie:
Koszykówka Grecja 18:00
Olympiakos-Panathinaikos WYNIK: 88:63✅
Typ: Olympiakos wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,40
Analiza:
Mecz na szczycie ligi, Panathinaikos osłabiony przed sezonem odszedł przede wszystkim Victor Claver do Barcelony i Williams Eliot do Golden State, dodając jeszcze Radulice i Jankovica to odeszli dosyć kluczowi zawodnicy zespołu, zaciąg zawodników z wielkimi nazwiskami jak K.C Rivers, Mike James czy wiekowy center Borousis, nie zapominając o Nicolsie z CSKA, drużyna będzie się zgrywała skłąd jak i ławka wygląda imponująco jednak potrzeba czasu aby to zaczęło funkcjonować, potwierdzają to obecne wyniki z takim marnym Żalgirisem dopiero mecz rozstrzygneli na dobrą sprawę w ostatniej kwarcie, w Olympiakosie raczej kosmetyczne zmiany pozbyto się zbędnego balastu jakim był Otello Hunter i rozgrywający mający przeszłość w Polskiej lidze Strawberry, przyszli doświadczeni zawodnicy jak Papanikolau z Denver i doszedł najlepszy gracz Usaka center Khem Birch, dodając Erica Greena który będzie kierował grą razem ze Spanoulisem skład wygląda jeszcze bardziej mocny niż rok temu, nie wspominając o Hackecie który w trudnych momentach potrafi zrobić różnicę. Podsumowując : Spanoulis, Lojeski, Birch, Mantzaris, Printezis wyglądają lepiej niż:
Singleton, Pappas, Borousis, Gist, Calathes, ławka jak wspominałem imponująca jak na Europejskie możliwości każdy zawodnik może zrobić różnice, jednak ta drużyna zacznie lepiej funkcjonować za 2-3 miesiące, Olympiakos ten sam skład i ich hala będzie mega przewagą w tym starciu, spotkanie może być underowe ale jeśli takie będzie to zwycięzcą moze być tylko Olympiakos, kursy już spadają na mistrza Grecji i myślę że spokojnie sobie poradzą w tym meczu
Tauron Basket Liga 19:00
Asseco Gdynia- Miasto Szkla Krosno WYNIK: 70:83✅
Typ: +3 Krosno
Kurs: 1,85
Analiza:
Czasy kiedy Asseco Gdynia grało w Eurolidze i wychodziło z grupy minęły bezpowrotnie i nie powrócą nigdy więcej, budżet z roku na rok coraz mniejszy i skład coraz słabszy,
trenerem jest był zawodnik tej drużyny który jeszcze rok temu grał w pierwszej piątce kiedy wrócił po kontuzji, Szubarga coraz starszy ale potrafi zajebać trójacza z zamkniętymi oczami no i Szczotka reszta zawodników no comment, ich jedyna przewaga to własna hala i tego się delikatnie obawiam dlatego zabezpieczam się handicapem, Wooldridge i Maddox zawodnicy reprezentujący USA będą robić tutaj grę, skład zdecydowanie mocniejszy i powinni sobie poradzić w tej konfrontacji, przewaga na ławce trenerskiej jakie zagrywki może znać Frasunkiewicz bez jaj!!!, trener Michał Baran zrobił z tymi zawodnikami awans dołączyli Amerykanie zespół na środek tabeli spokojnie, kurs już spada a handicap będzie prawdopodobnie już jutro zablokowany
Dorzucam do Tripla
Koszykówka Liga Adriatycka 18:00
Krka Nove Mesto - Crvena Zvezda Belgrad WYNIK: 56:67✅
Typ: Crvena Zvezda Belgrad wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,18
Analiza: Crvena to najlepszy zespół w lidze, Słoweńcy bez jaj, zespól środka tabeli i Crvena spokojnie wygra ten mecz
Typ Zakładu: Triple (Potrójny)
1,40 x 1,85 x 1,18= 3,06 Betsson
ZYSK: 20,6j✅

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na jutro tenis jednak stawiam, ciekawe który as spierdoli kupon, gram na zawodników w moim odczuciu dużo lepszych od przeciwników, którzy nie odpuszczają meczy i grają na maxa:
Carreno-Busta,Garcia-Lopez,Granollers-Pujol,Lorenzi,Nestor/Roger-Vaselinn = 4,34 Betsson
Stawka:10j
Wiedziałem że jakiś szmaciarz wjebie ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
LIGA MISTRZÓW KOSZYKÓWKA 18:00
Aek Ateny- Szolnoki WYNIK: 92:49✅
Typ: -13 Aek Ateny
Kurs: 1,75
Analiza:
Aek Ateny przebudowało skład przed sezonem i póki co na dobre im to wychodzi, zaskakujące wyniki przedsezonowe, w lidze miażdżą, pierwsza piątka zaskakująca jak na 3 drużynę Grecji,przyszli Rokolenje Ukic wieloletni rozgrywający Panathinaikosu, Kostas Vasiliadis król trójek, do tego Malik Hairston pozostający jako zmiennik gracz wielkich Europejskich klubów, utalentowany Ivanovic, skład mega mocny, co można napisać o Szolnoki drużyna posiadająca tylko jednego Amerykanina odeszło sporo zawodników przed sezonem, drużyna najsłabsza w grupie zdecydowanie, Aek powinno zmiażdżyć wysoko swoich rywali, własna hala będzie gigantyczną przewagą nie zdziwię się jak Szolnok nie wyjdzie z 50 punktów w spotkaniu

Koszykówka Liga Mistrzów 18:00
Juventus-Strasbourg WYNIK: 91:84⛔ Strasbourg zagrał KRYMINAŁ!
Typ: Strasbourg wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,38
Analiza
Strasbourg mocniejszy w każdej formacji, Amerykanie grający w Juventusie są słabi, słaba ławka u Litwinów,Strasbourg potrafi grać mądrze w obronie i kontrolować spotkanie, drużyna Litewska ma problemy z takim graniem widać to po wynikach ligowych, jeśli ktoś narzuca radosną koszykówkę, tzw. transmisyjną potrafią grać, Francuzi zagrają mądrze i będą kontrolowali wynik, dla mnie pewny win zespołu Francuskiego prowadzonego przez zawodnika z polskim Paszportem Aj. Slaughtera
Koszykówka Liga Mistrzów 20:30
Sassari-Zielona Gora WYNIK: 74:70✅
Typ: Sassari wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,25
Analiza:
Z całym szacunkiem do Polskiej drużyny która może namieszać i być czarnym koniem tej grupy ale roster: Odom,Lacey, Carter, Savanovic, Lydeka dużo mocniejszy niż :
Koszarek,Gruszecki,Florence,Vaughn,Djurisic, za trudny teren by wygrać we Włoszech, Sassari bardzo dobrze rozpoczęło sezon, powinno wygrać

1,75 x 1,25 x 1,38= 3,02 Betsson
Stawka: 15j
Strata:15j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Koszykówka Liga Mistrzów 18:00
Ironi Nahariya-Banvit WYNIK: 70:83✅
Typ: Banvit wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,83
Analiza:
A ja zagram na przeciw temu jak kształtują się kursy, Amerykanie z drużyny Ironi Nahariya są tylko mocni na papierze, jak ktoś gra radosną koszykówkę i krótkie akcje nie potrafi bronić to lepiej im wychodzą mecze a ktoś jak potrafi bronić to nie jest tak różowo, z taką przeciętną drużyną jak Tsmoki Minsk która coś potrafi bronić wygrali cudem, Banvit drużyna prowadzona przez byłego trenera Stelmetu Filipovskiego schemat się nie zmienia obrona obrona i jeszcze raz obrona, drużyna w tym sezonie powinna być underowa, roster mocny Izraelczyków na papierze nie przekłada się to na wyniki, jeden mecz mieli dobry kiedy grali up tempo i Darren Gilbert rzucił 38 punktów z Maccabi Tel Aviv a mimo to ulegli po dogrywce kiedy Gaudelock i spółka podkręcili tempo w końcówce, Banvit wcale nie ustępuje zawodnikami bo przyszli: Damian Kulig którego Saso Filipowski zna doskonale z polskich parkietów,rozgrywający Frankfura Theodore, Chappel Jeremy z Saratova czy Muric z Partizana, przewagą zespołu &quot;Izraelskiego&quot; jest własny parkiet mają dużo indywidualności w składzie i one muszą odpalić ale poki co nie przeklada sie to na wyniki, ciekawi mnie strategia jaką Filipovski przyjmie na mecz ale spodziewam się underowego spotkania a jeśli takie będzie to Banvit sobie wypunktuje tych Amerykanów i myślę że wygra ten mecz
Koszykówka Liga Mistrzów 18:30
Mega Leks-Avellino WYNIK: 70:84✅
Typ: Avellino wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,37
Mega Vizura nie wygrała żadnego meczu w Lidze Adriatyckiej, Avellino same wygrane w lidze i to dosyć przekonywujące,w mistrzu Włoch Armani Mediolan przegrali w końcówce, skład zbudowany na Champions League, mnóstwo Amerykanów przyszło przed sezonem z przeszłością w niższych ligach Amerykańskich, Włochów można policzyć na palcach jednej ręki, powinni rozpierdolić w drzazgi Serbów którym jedynym argumentem jest ich własna hala i wiadomo ciężki teren w Serbii
Dorzucam
Koszykówka Liga Mistrzów 20:30
Spirou Charleroi-Besiktas WYNIK: 75:92✅
Typ: -8 Besiktas
Kurs: 1,75
Analiza:
Nie wiem to jest jakaś pomyłka to zaproszenie do Ligi Mistrzów dla drużyny Belgijskiej, oni nawet na swoim podwórku nie wygrywają meczy i dostają oklepy a poziom ligi Belgijskiej jest gorszy od Polskiej, pierwsza 5 Turków imponująca: Clark,Weems,Thompson, Roll i center Stimac, doszedł jeszcze Strawberryktóry będzie drugim rozgrywającym, Besiktas mocniejszy w każdej formacji+ rozbudowana ławka, w swojej lidze wygrali dwa mecze i tam zmiażdzyli swoich rywali ba notabene mocniejszych od drużyny Belgijskiej, już nie chce mi się pisać ale powinni oklepać Belgów w handicapie i to na luzie
1,83 x 1,37 x 1,75= 4,39 Betsson
ZYSK: 33,9j✅

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jeszcze pograłem singla :
Fiba Europe Cup (dawny Eurochallenge)
Kormend-Limburg WYNIK: 100:85✅
Typ: Kormend wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 2,34
Zysk:13,4j✅
Stawka:10j
Pierwsza piątka Kormendu to sami amerykanie z przeszłością w niezłych klubach Europejskich, w lidze wygrali pewnie swoje mecze, Limburg też ma niezły skład ale własna hala będzie mega atutem Węgrów i myślę że wygrają ten mecz, Limburg to ostry średniak ligi, kurs zaczyna mocno spadać, handicap blokują już niektóre buki można się tylko domyślać co tu się wydarzy

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kolejny singiel tym razem niższa stawka ale warty gry:
Koszykówka Liga Mistrzów 18:30
Bakken Bears-Nymburyk WYNIK: 57:75 ⛔ Narzucali się w 2 połowie...
Typ: Bakken Bears wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 3,90
Stawka:3j
Strata:3j⛔
Analiza:
Nymburk miażdży w swojej lidze jednak ta liga jest żałośnie słaba jednak Nymburk co roku grał w lidze Vtb z zespołu odeszło kilku czołowych zawodników skład przebudowany, nie grają w lidze Vtb czyli budżet mniejszy czyli nie ma pieniędzy na wyjazdy co wiąże się ze słabszymi zawodnikami, misie z Bakken to drużyna własnego parkietu i pokroju finansowego mistrza Czech, trzon zespołu pozostał prawie taki sam doszło kilku zawodników ze Stanów wyróżniających się w swoich Uniwersytetach, pierwsza 5 to czterech amerykanów i to przełożyło się na awans do Ligi Mistrzów gdzie nie byli faworytem z mistrzem Estonii, jeśli Nymburk wygra ten mecz to po wielkich bólach i mękach i kurs zaczyna już powoli spadać na handicap ja wolę pełną pulę i gram wygraną mistrza Danii

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kursy na Bakken poleciały z 3,90 na 3,15 więc gram:
Bakken Bears +6 1,86 Betsson i dorzucam Sassari aby podwoić wkład
1,86 x 1,18⛔ = 2,19 Betsson Stawka:20j Strata:20j⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Zysk z tego miesiąca wynosi 16,99j ????
Póki co taki dubelek, z resztą typów muszę się przespać.
Ludwigsburg-Partizan Under 154,5 WYNIK:64:65✅
Kurs:1,86
Bukmacher:Betsson
Partizan nie ma jakichś strzelb w składzie, trzon stanowią młodzi Serbowie i doświadczeni Amerykanie i nie pójdą na wymianę ciosów bo to skończyłoby się klęską będą robili to co umieją najbardziej czyli będą bronić i to czego nakazuje trener Dzikic który swoją filozofie gry opiera na obronie, może wyniki overove w Lidze Adriatyckiej mogą mylić ale w meczu z tak mocną drużyną jak Ludwigsburg nie pójdą na wymianę ciosów ja bym tutaj wystawił linię 148 a mamy aż 154,5 w niektórych bukach, myślę że spotkanie będzie underowe i już kursy zaczynają spadać powoli

Khimik-Saratov WYNIK:77:80✅
Typ:Khimik +7
Bukmacher:Betsson
Saratov rozsprzedany przed sezonem odeszli kluczowi zawodnicy, cała pierwsza piątka rozeszła się po świecie, Chappel Jeremy-Banvit, Brooks Jeffrey-Unicaja Malaga, Zack Wright-Monaco,Williams Reggie Oklahoma City Thunder!, zaciąg zawodników z Stanów Zjednoczonych z niższych lig jak Nba i Uniwersytetów, dotychczasowe wyniki pokazują że na wyjazdach z gorszymi drużynami niż mistrzowie Ukrainy im nie wyszły mecze, porażka w Astanie jak i porażka w Minsku, Khimik jest dużo mocniejszy niż Minsk i Astana, w swojej lidze nie ma sobie równych, drużyna oparta na młodych graczach Ukraińskich najlepszych w kraju, własna hala będzie mega atutem, drużyna wzmocniła się dwoma Amerykanami rozgrywającym z ligi Belgijskiej Jaimie Smithem i najlepszym zawodnikiem Uniwersytetu Drexel Tavon Allenem, odeszło dwóch Amerykanów przyszło dwóch wszystko zbilansowane, Jaimie Smith rzucił 32 oczka w ostatnim meczu wygranym po dogrywce, podsumowując Khimik na swojej hali jest mocny skład się nie zmienił na tyle dużo aby się osłabić a myślę że wzmocnili się a Saratov cały skład zmieniony i widać to po dotychczasowych wynikach, kurs na mistrza Ukrainy już spada radzę łapać ten handicap bo jutro zostanie zmniejszony
1,86 x 1,86 = 3,46
Stawka: 15j
ZYSK:36,9j✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Analizę skrobnę pozniej:
Fiba Europe Cup
Hbk Prievidza-Steaua Bukareszt WYNIK: 78:69✅
Typ: Hbk Prievidza wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 2,01
Stawka:15j
Zysk:15,15j✅
Edit: Zdrzemnąłem się i kurs urósł już do 2,50 przed meczem lol

T 8,9K

trema11

Użytkownik
Witam fachowca.

korzystam z Twoich typów i nie żałuje.
dzisiaj też coś zagram,podoba mi się to że podajesz sporo typów i można z tego skleić jakies niezłe ako.
są tu typerzy co podają 1 typ,może 2 po małych kursach i jeszcze nie zawsze trafią.
Trzymam kciuki i życzę powodzenia

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ostatni kupon na dzisiaj:
Koszykówka Liga Mistrzów
Rosa Radom-Paok WYNIK: After Ot 93:85⛔
Typ:Under 153 punkty
Kurs: 1,86
TheJet wszystko fajnie opisał w dziale ChampionsLeague i ten minus to szczerze chodził za mną od wczoraj i też zapowiada się moim zdaniem spotkanie underowe
Koszykówka Liga Mistrzów
Varese-Lyon Villerbane WYNIK: 83:82✅
Typ: Lyon +5
Obie drużyny grają piach w tym sezonie, Varese nie zasłużyło na awans do Ligi Mistrzów cudem przeszli słabą drużynę Benfici, liczę na przebudzenie Francuzów ostatnio zakontraktowali DeMarcusa Nelsona, roster dosyć mocny Lang, Uter, Dragovic,Watkins, Hodge i pozostający w obwodzie super strzelec Meacham + wspomniany Nelson, są silniejsi przynajmniej na papierze niż: Cavvaliero, Avramovic, Pelle,Anosike i dobrze znany z polskich parkietów Eyenga, obie drużyny grają słabo w tym sezonie ale Francuzi mogą odpalić i myślę że w tym meczu odpalą więc gram w ich stronę, kursy powoli spadają
1,86 x 1,86 = 3,46
Stawka: 12,5j
Strata:12,5j⛔
Edit: Tego jeszcze nie grali 3 dogrywki w Radomiu w debiucie w Champions League spaliły taki piękny kupon a under wychodził tam jak dzwon ???? Kto zagrał w buku który rozlicza regulaminowy czas gry zarobił :p

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 20:05
Spotkanie: Maccabi Tel Aviv-Real Madryt WYNIK:82:89⛔
Typ: +4 Maccabi Tel Aviv
Kurs: 1.91

Real zawsze miał problemy z wygrywaniem w hali Menora Mivtachim Arena jeśli wygrywał to w wielkich bólach i mękach, po ubiegłorocznej kompromitacji zespołu z Tel Aviva w lidze krajowej i Eurolidze w tym sezonie drużyna została mega wzmocniona skład i potencjał spokojnie na Final Four Euroligi i jestem świecie przekonany że w tym roku będą grali o najwyższe cele, zespól wzmocnili Gaudelock,Weems, Iverson, Zirbes,Ruud pozbyto się zawodników którzy się nie sprawdzili pozostała legenda zespołu Devin Smith a także Landsberg, mobilizacja na ten mecz jest co roku ogromna wśród graczy jak i kibiców mecz z Realem traktowany jest jako wielkie wydarzenie i traktowany jako jeden z najważniejszych w sezonie, jestem przekonany że Izraelska drużyna da z siebie maxa i ich lider Gaudelock poprowadzi zespół do zwycięstwa to bardzo niewygodny matchup dla rozgrywającego Sergio Lllula, Real wygrał te mecze w tym sezonie które miał wygrać w zespole nie było wielkich zmian tak naprawdę nie miał ich kto sprawdzić w tym sezonie i to będzie prawdziwy test dla drużyny prowadzonej przez Pablo Laso, podsumowując starter Maccabi: Gaudelock,Smith,Landsberg,Ohayon,Iverson niczym nie ustępuje pierwszej piątce Realu: Llul,Fernandez,Ayon,Caroll, Randolph, własna hala będzie wielkim atutem graczy z Tel Avivu i moim zdaniem Maccabi może wygrać ten mecz dosyć przekonywająco
Stawka:12,5j
Strata:12,5j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Dubelek z tenisa:
David Ferrer + Pablo Carreno-Busta = 2,03 Betsson Stawka:10j
Ferrer złapał regularność potrafi dłużej utrzymywać piłeczkę w korcie niż Edmund, Edmund nie ma dobrego podania serwis jest poprawny, wszystko będzie wracało na drugą stronę, Ferrer lepszy w defensywie i będzie przebijał po swojemu na oburęczny backhand Edmunda i to będzie kopalnia punktów.

Widzę hurraoptymizm wśród inwestorów bo Dzumhur pokonał Khachanova który bez pierwszego podania nie istnieje i jeśli nie trafia z forhandu może przegrać z każdym, Dzumhur nic nie umie poza przebijaniem i slajsowaniem czasem zagra jakiś skrót, Carreno straszliwy walczak, bardzo dobry defens wygra 75% wymian z Bośniakiem i nawierzchnia tu nie ma znaczenia, w pierwszym spotkaniu ograł bardzo groznego Melzera który jest kompletnym graczem jeśli chodzi o nawierzchnie halowe.
Edit: Ferrer 5:4 30:15 brak słow.. KONIEC Z TENISEM DO KOŃCA ROKU

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Giraldo + Bopanna/Huey✅ = 1,64 Betsson Stawka:10j
Giraldo złapał regularność, nie popełnia błędów potrafi przyspieszyć forhandem, ostatni turniej wygrany w cuglach pokonał tam wszystkich bez większych problemów, Polansky nie ma żadnych atutów aby go pokonać, marny defens i serwis, dla mnie pewny win Giraldo
Bopanna I Huey szybkie ręce dobre serwisy, hala w Sztokholmie super szybka to jest dla nich plus, ciężko będzie ich przełamać, Bopanna wybitny deblista jeden z najlepszych serwisów w tourze, dobra gra przy siatce jak i return, rywale to poziom challenger grają głównie na nawierzchni ziemnej zresztą z marnym skutkiem, dla mnie pewny win dla pary Hindusko Filipińskiej
ZYSK:6,4j✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom