>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Metoda warszawskich matematyków?? Prawda??

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Jest dobry sposób na zarobek , idziecie do stsu stawacie 100 PLN ze barca strzeli po 1,05 = 100 x 1,05 = 105 zł - 10% podatku = 94,50 czyli 5,50 w plecy ale jakby to zagrał progresją to w kilka miechów można przegrać cały Polski budżet na ten rok , polecam !
i co, to ma być smieszne :p?

kader 0

kader

Użytkownik
Członkowie &quot;gangu matematyków&quot; wykorzystali po prostu niedoskonałości nowego bukmachera naziemnego, który dawał valuebety i nic więcej. W artykułach o nich i w linku z poprzedniej strony oczywiście nie ma nic o przegranych, które musiały być. Tak w życiu bywa, że jest czas na dany interes a później go nie ma. Natomiast przechodząc do sedna to nie widzę tutaj jakiegoś uniwesalnego systemu na wygrywanie dużych pieniędzy ani żadnej matematyki, a po prostu ludzi, którzy mieli trochę szczęścia i potrafili wykorzystać błędy nowego bukmachera oraz wyolbrzymianie tego faktu przez gazety. Pamiętam jak kilka lat temu pierwszy raz usłyszałem o tych ludziach to wszyscy mówili, że to jacyś prawdziwi naukowcy, którzy dzięki swoim umiejętnościom matematycznym ogrywali bukmachera, a rzeczywistość jaka jest każdy widzi.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jest dobry sposób na zarobek , idziecie do stsu stawacie 100 PLN ze barca strzeli po 1,05 = 100 x 1,05 = 105 zł - 10% podatku = 94,50 czyli 5,50 w plecy ale jakby to zagrał progresją to w kilka miechów można przegrać cały Polski budżet na ten rok , polecam !
Ty chyba sam nie widzisz co piszesz???? Stek bzdur. Podatek potrącany jest od stawki a nie od wygranej. Zapoznaj się najpierw z podstawami bukmacherki, a później próbuj szpanować w internecie swoją elokwencją.
A co do tabeli to mnie rozbawiłeś. CO prawda sama tabela ligowa to dość mało informacji, ale grając bez opierania się na statystykach już dawno poszedłbym z torbami.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ty chyba sam nie widzisz co piszesz???? Stek bzdur. Podatek potrącany jest od stawki a nie od wygranej. Zapoznaj się najpierw z podstawami bukmacherki, a później próbuj szpanować w internecie swoją elokwencją.

A co do tabeli to mnie rozbawiłeś. CO prawda sama tabela ligowa to dość mało informacji, ale grając bez opierania się na statystykach już dawno poszedłbym z torbami.
Przecież widać, że ten post ktoś napisał z przymrużeniem oka, ironią.

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
Czyli nie ma różnicy czy ci potrącą np.10% ze 100zl(załóżmy że to stawka) cz 10% ze 150zł(załóżmy że to wygrana)?Podstawy matematyki sie kłaniają...

G 46

ghs

Użytkownik
Czyli nie ma różnicy czy ci potrącą np.10% ze 100zl(załóżmy że to stawka) cz 10% ze 150zł(załóżmy że to wygrana)?Podstawy matematyki sie kłaniają...
Jeśli już rozmawiamy o podstawach matematyki.

Stawka 100 zł, kurs 1,50.

Wygrana przy potrąceniu ze stawki:
(100 zł - 10%) * 1,50 = 90 zł * 1,50 = 135 zł

Potrącenie przy wygranej:
(100 zł * 1,50) - 10% = 150 zł * 0,9 = 135 zł

Jak dla mnie to jedno i to samo, więc o co Ci chodzi? Chcesz błysnąć, czy co? Z podstaw matematyki najwyraźniej brakuje Ci przemienności mnożenia.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Ghs ma racje, nie ma roznicy. Nie wierzysz to stworz sobie jakikolwiek kupon i odejmij podatek od stawki, a pozniej to samo od wygranej... wyjdzie taka sama kwota EWK

hoolies 0

hoolies

Użytkownik
Przecież 80&amp; forum to under 18 którzy zamiast chodzic do szkoły to walą browary po lasach. Ja na miejscu Marcina bym weryfikował przy rejestracji, skan dowodu i świadectwo maturalne i ogień ????
Wiadomo, że to nie gwarantowało by wielkiego poziomu, ale napewno wyższy ????

kiepski_typer 0

kiepski_typer

Użytkownik
Jeśli już rozmawiamy o podstawach matematyki.

Stawka 100 zł, kurs 1,50.

Wygrana przy potrąceniu ze stawki:
(100 zł - 10%) * 1,50 = 90 zł * 1,50 = 135 zł

Potrącenie przy wygranej:
(100 zł * 1,50) - 10% = 150 zł * 0,9 = 135 zł

Jak dla mnie to jedno i to samo, więc o co Ci chodzi? Chcesz błysnąć, czy co? Z podstaw matematyki najwyraźniej brakuje Ci przemienności mnożenia.
Jeżeli bukmacherzy stajcjonarni tak pobierają swoją prowizję, to przy kursach około 1.12 i mniej, wychodzimy na minusie.

Wg mnie to wygląda tak:

100 zł * 1,5 = 150 zł
150 zł - 100 zł = 50 zł
50 zł * 10% = 5 zł - to jest kasa dla buka
50 zł - 5 zł = 45 zł - to jest nasz zysk

Czyli wg mnie buk powinien pobierać prowizję od zysku, a nie od stawki.
Jeżeli weźmiemy kurs 1,08:

Przy 100 zł zysk wynosi 8 zł.
Buk zabiera 80 gr, a 7,2 zł jest dla nas.

Jak to wygląda np. w STS naziemnym czy Millenium ?
Jeżeli buk zabiera 10% stawki to powodzenia w typowaniu.

B 0

barti

Użytkownik
100 zł * 1,5 = 150 zł
150 zł - 100 zł = 50 zł
50 zł * 10% = 5 zł - to jest kasa dla buka
50 zł - 5 zł = 45 zł - to jest nasz zysk
Nie jest tak, poprzednicy mieli rację, a obliczenie jest bardzo proste:
100 zł * 1,5 * 0.9 = 135 nasz zysk

Poza tym bardzo podoba mi się nazywanie małolatów &quot;under18&quot; - ładnie pachnie to bukmacherką ????

Do góry Bottom