Twoje wyliczanie valuebeta w kursie 1.65 to jest jedna z największych kpin w tym temacie ????Australian Open: Richard Gasquet – Roger Federer
Wartość valuebeta: 0.70* 1.65 = 1.16
Planowany start spotkania: 20.01.2018, godz. 10:30
-------------------
Wartość valuebeta jest kwestią indywidualną ???? Nie wiem, co tutaj dla Ciebie jest kpiną ? Jesteś kolejną osobą, która chce zrobić bałagan w dziale głupimi komentarzami ? Napisz coś merytorycznego lub nie pisz (tylko czytaj) ???? / noname007x
E: Nie chcę Cię w żaden sposób obrazić. Ciężko o wiele merytoryki w jednym zdaniu krytyki. Nie podaje typów, ponieważ gram tylko live.
Może to być kwestią indywidualną(w Twoim przypadku błędną), ale tak po prostu nie szacuje się valuebetów. Zbyt dużo czynników wpływa na to abyś swoje szanse procentowe mnożył razy kurs i tyle. Szukaj błędnych , zawyżonych kursów, a nie handi na Federera ustawione po kursie 1.65. W Twoim mniemaniu adekwatny kurs na ten zakład to 1.49 gdzie te 0.16 jest value. Po krótce po otwarciu rynku średni kurs na kazdy z setów Federera to 1.20 x3 = 1.728. Nijak nie ma tu value. Co innego gdyby jakiś buk zdecydował się wystawić ujemne handi -2.5 po 2.0 (dla przykładu i później to korygował) Wtedy łapiesz value i z tego czerpiesz zysk. Z Twoich typów nie zarabiasz na valuebetach nic w długim okresie.
----------------
Dokładnie, jak napisałeś, w moim mniemaniu kurs na 3:0 dla Federera powinien oscylować w granicach 1.50. Według mnie kursy często nie odzwierciedlają szans, które rzeczywiście posiadają poszczególnie gracze. Bukmacherzy szacują kursy na podstawie tego co ludzie będą grać, a nie tego jakie są szanse. Natomiast jeśli chodzi o to, czy zarabiam, czy nie to w ogóle w tej kwestii nie powinieneś się wypowiadać.. No chyba, że jesteś nostradamusem i masz dostęp do moich kont.. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia to zapraszam na pw ???? / noname007x
Źle mnie zrozumiałeś. Nie wypowiedziałem się odnośnie tego czy zarabiasz czy nie. Chodzi mi o to, że w tych typach nie ma value i nie z tego jest zysk.
Natomiast gratuluję udanego typu. Powodzenia ????