Dziwie się że teraz nie skorzystałeś z przelewów 24. Nie masz się co martwić pieniądze na pewno dojdą w poniedziałek.Mam pytanie, dokonałem przelewu zwykłego z banku Pekao S.A wczoraj koło 12, jednak dowiedziałem się na czacie że przelew dojdzie dopiero pewnie w poniedziałek a ja chciałbym dzisiaj zagrać, czy mogę teraz skorzystać z przelewy24 ? Expekt zaksięguje potem tę wpłatę z piątku czy jest szansa że o niej zapomni ? pozdrawiam
Czy miał już ktoś podobną sytuację i czy jest jakaś nadzieja na odzyskanie pieniędzy ?Z przykrością informujemy, iż prośba o przyznanie bonusu została odrzucona z powodu rozbieżności na Twoim koncie.
Pragniemy także przypomnieć, iż przyznanie tego bonusu lub innej oferty promocyjnej jest uzależnione od decyzji firmy. Prosimy także o zapoznanie się z regulaminem Expekt.com, który stwierdza, że jeden bonus przypada na jednego gracza (jeden adres IP, komputer).
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta
Mam pytanie. Wpłaciłem 400 zł na konto w Expekcie, po czym spytałem się pani na czacie czy przysługuje mi bonus. Powiedziała, że tak, więc spokojnie obstawiłem sobie zakład. Zakład niestety okazał się przegrany, na moje konto Expekt zostało ponownie zaksięgowane 400 zł. Zleciłem wypłatę, po czym następnego dnia otrzymałem maila o następującej treści:
Czy miał już ktoś podobną sytuację i czy jest jakaś nadzieja na odzyskanie pieniędzy ?