Zakład 3-drogowy to taki gdzie masz 3 możliwości obstawienia np. 1 X 2 (zwycięstwo gospodarzy, remis, zwycięstwo gości)gigix właśnie moje snobstwo polega na tym, że nie weim co to znaczy 3-drogowo hehe
wiadoma sprawa, Barce napisalem tylko dla przykładu bo pierwsza do głowy mi przyszła
Czy to oznacza że jeśli nie wejdzie mój zakład będę musiał napisać do nich maila? Nigdzie nie znalazłem w regulaminie informacji na ten temat.2. Wnieś pierwszy zakła na wydarzenie z co najmniej 3 możliwymi wynikami.
3. Jeśli nie trafisz, zwrócimy Ci stawkę do 400 zł.
Wyślij maila na adres [email protected] a my zwrócimy Ci postawione pieniądze w ciągu 14 godz od zgłoszenia . To oferta bez żadnego ryzyka!
Jeśli Twój typ będzie poprawny, zatrzymujesz wygraną.
Z cashbacku 400 zł mogą skorzystać tylko gracze, którzy zarejestrowali się w Expekt po 11 września 2013 r.
Raczej lepiej jak dorzucisz całe dane.Witam.Wyslalem zdjecie do weryfikacji danych ale przy rejestracji podałem tylko miejscowosc ale bez ulicy i numeru domu. Czy w tej sytuacji status bedzie zrealizowany ??Reszta danych jest taka sama jak na dowodzie.Czy ktoś już był w takiej sytuacji ?? Proszę o pomoc
Ja wypłaciłem wygraną bez wysyłania żadnego maila. Ale może gdyby zakład nie wszedł to mail jest konieczny, tego już nie wiem ????Czy to oznacza że jeśli nie wejdzie mój zakład będę musiał napisać do nich maila? Nigdzie nie znalazłem w regulaminie informacji na ten temat.